Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde danas biti naklonjene...

OVAN

Danas budite na velikom oprezu. Određene informacije ne dopiru na pravi način do vas pa vi niste u dobroj poziciji da sagledate sve rizike koji vas vrebaju i koje morate da uračunate pre nego što donesete konačnu odluku.

 

 

BIK

Ignorišete finansijske probleme pa vam ovih dana sledi neprijatno iznenađenje. Očekujte obaveštenje ili isporuku nekog računa na koji ste potpuno zaboravili. Pre nego što se prepustite panici, proverite da nije došlo do greške.

 

BLIZANCI

Za vas je ovo dan kao i svaki drugi. Umorni ste od tempa kojim ste pritisnuti već neko vreme, uz to ni voljena osoba vam nije po volji. Ne krivite druge što je sve na vama, sami ste sve preuzeli na sebe pa je sad vreme da u tome i istrajete.

 

RAK

Vreme je za selekciju. Odbacite nekoliko stvari koje su vam već neko vreme izvor velike brige. Bilo da je reč o ljudskim resursima ili o projektima, čeka vas teška odluka restrikcije zbog koje ćete se mnogim ljudima zameriti.

 

LAV

Može vam se desiti da od vas potekne informacija koju će neko da zloupotrebi. Nije vam lako da se obuzdate, ali trenutno je najbolje da ćutite. Pazite šta govorite, čak i u okruženju koje nema nikakve veze s vašim profesionalnim životom.

 

DEVICA

Osoba sa kojom sarađujete donosi odluku koja vas zbunjuje. Niste sigurni šta je pravi uzrok tome pa uludo trošite sate preispitujući svoju odgovornost. Pre nego što zaronite u more brige, uzmite u obzir da tuđe odluke nisu vaša odgovornost.

 

VAGA

Privlači vas osoba s kojom je ljubavna veza nemoguća. Strastveno raspoloženje pretačete u kreativnost, što vas puni dragocenom energijom. Velika motivacija vas inspiriše za odlične poslovne poteze koji će vam doneti osećaj pravog zadovoljstva.

 

ŠKORPIJA

Pokušavate da u svoj posao unesete inovacije o kojima dugo razmišljate. Čekate povoljan trenutak da predlog o tome predočite ljudima koji su odgovorni za to. Ne smete predugo čekati, preuzmite inicijativu i najavite razgovor.

 

STRELAC

Trudite se da se predstavite ozbiljniji i zreliji nego što zaista jeste. Ne potencirajte tuđe stavove, jer nisu potekli od vas, pa ne biste umeli ni da ih dokažete. Držite se svog mišljenja, jer njega uvek možete da branite, čak i onda kada niste u pravu.

 

JARAC

Umorni ste od čekanja. Mislite da ćete se smiriti ako odmah razrešite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče neko vreme. Ne budite nestrpljivi i brzopleti, jer greške koje biste danas mogli da napravite u budućnosti bi bile nepopravljive.

 

VODOLIJA

Mogući su problemi u ljubavnim odnosima. U prošlosti ste slavili malu pobedu kojom ste partneru dali do znanja gde mu je mesto. Danas to dolazi na naplatu, a vaš autoritet može biti poljuljan ukoliko svoj ego ne obuzdate na vreme.

 

RIBE

Tranziti vam donose šansu da svoje ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete na najbolji mogući način i dobijete podršku saradnika od kojih ste to najmanje očekivali. Čuvajte se povreda, a naročito budite oprezni u saobraćaju.

sensaklub.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori