Nedjelju iskoristite na najbolji mogući način, jer pred vama je za većinu znakova povoljan dan. Dok su Ovnovi spremni na promjene, Lavovi su prave srećonoše za svoje okruženje, a Vage su spremne za udvaranje.

Ovan

U ovom momentu, teško vam je da privolite druge da saslušaju šta imate da kažete. Kao da niko nije raspoložen za vaše ideje i prijedloge. Ne bi bilo loše da promijenite taktiku. Nećete nikud stići, ako nastavite po starom. Budite fleksibilni i spremni da se mijenjate. Uz malo truda, postići ćete jako lijepe promjene.

Bik

Danas ste raspoloženiji nego prethodnih nekoliko dana. Razlog leži u zadovoljstvu dobro obavljenim zadacima vezanim za vaš profesionalni život. S obzirom da vam se uloženi trud viseštruko isplatio, to je pravi razlog da izađete i proslavite sa prijateljima. Pozovite sve do kojih vam je stalo i zabavite se.

Blizanci

Nebitno da li ste muškarac ili žena, ne bi bilo loše da preispitate vaše ponašnje vezano za partnerske odnose. Ovo je dan prepun iskušenja. Riješite se tenzije i nagomilane anksioznosti u razgovoru sa prijateljima. Biće vam od koristi da se oslobodite pritiska, s obzirom da druga strana nema razumijevanja.

Rak

Ukoliko ne možete da se povežete sa vašom duhovnom stranom, danas je dobar dan da napravite harmoniju i imate ispunjen dan. Umjetnost nije rezervisana samo za umjetnike. Potrebno je samo da preduzmete inicijativu da napravite nešto i da se nakon toga veoma dobro osjećate. Nervozni ste.

Lav

Donijećete dobru sreću prijateljima ili članovima porodice. Na vama je da motivišete druge da vam se priključe u zabavi. Pokažite im vaš entuzijazam za življenje. Svi koji sa vama danas ukrste puteve biće neobično srećni. Vaš svijet je pun radosti, zabave, entuzijazma i smijeha. Prava ste inspiracija za okruženje.

Djevica

Zadovoljstvo ćete naći u interakciji sa drugima. Preuzmite inicijativu i dajte prijedlog vašim prijateljima šta biste mogli da radite zajedno. Budite kreativni i razmišljajte o nečemu neobičnom, ovo bi moglo da uključuje jahanje, planinarenje ili posjetu zabavnom parku. Dobićete odobravanje drugih, veoma lako.

Vaga

Danas ćete se iznova udvarati svom partneru. Bez obzira na to da li ste na početku veze, ili imate partnera duže vrijeme, bićete romantični i puni ideja kako da osvježite svoju vezu. Cijeli dan će vam proteći u tome. Ovo je sjajna prilika za sakupljanje poena i simpatija. Neka vaš prirodni šarm i harizma zablistaju što prije.

Škorpija

Kakva pedantnost! Danas ćete imati iznenadnu želju da se pozabavite sređivanjem svoje finansijske situacije, ormana, ostave ili automobila. Prvo napravite listu, a onde krenite da radite jedno po jedno. Nema vremena za gubljenje. Dan je vrlo povoljan za aktivan rad. Veče provedite sa voljenom osobom.

Strijelac

Danas je za vas period napretka. Ako ste bili nezadovoljni u posljednje vrijeme na poslu ili po pitanju ljubavi, više ne morate da se brinete. Stvari danas počinju da se okreću u vašu korist. Nabacite osmijeh na lice i prihvatite svo dobro koje vam pruži ovaj dan. Definitivno ste to zaslužili. Moguća su iznenađenja.

Jarac

Danas je vrijeme promjena, bilo da se radi o fizičkim ili emotivnim. Stavite katanac na frižider i posjetite teretanu. Ako vam je dosadila frizura, otiđite do frizera. Na poslu napokon recite ono što vas tišti, a ne bi bilo loše ni da pospremite svoj dom. Samokontrola je nešto što morate njegovati i održavati, od danas.

Vodolija

Šta treba da se desi da vi konačno počnete da vodite računa o sebi? Planete vam savjetuju da se opustite i prestanete da se nervirate oko poslovnih i ljubavnih problema. Svako ih ima, pa ne daje toliko sebe i svojih živaca toliko kao vi. Potrebno vam je mirno i tiho mjesto gdje ćete biti opušteni, to je potrebno.

Ribe

Vi ne brinete dovoljno o sebi u posljednje vrijeme. Planete vam savjetuju da počnete. Nemojte pretjerivati sa radom, pijte manje kafe i alkohola i smanjite cigare. Vrlo brzo ćete uvidjeti pozitivne rezultate. Bićete zdraviji, odmorniji i bolje raspoloženi. Večeras umjesto u grad idite u šetnju i lezite na vrijeme u krevet.

lovesensa.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori