Evo šta vas, po rečima najboljih astrologa, očekuje na najvažnijim životnim poljima tokom današnjeg dana...

OVAN

POSAO: Ukoliko se bavite poslovima vezanim za finansije ili bankarstvo povoljan je dan ali nije povoljan za trgovinu. Ako ste bilo kakvu prodaju planirali neće sve ići onako kako očekujete.

LJUBAV: Možete da računate na dobar odnos sa voljenom osobom ako ste u braku. Ukoliko ste slobodni, današnji dan nije za nova poznanstva. Za sada još uvek nema promene emotivnog statusa.

ZDRAVLJE: Malo ste bez energije i današnji dan vam može biti težak na svoj način. Preporučuje vam se da izdvojite dovoljno vremena za kvalitetan san i da se ne naprežete previše.

BIK

POSAO: Možete da očekujete manjak poslovnih obaveza i generalno veoma opuštenu situaciju na ovom polju. Pred vama je dan u kojem ćete biti sasvim rasterećeni i opušteni, bez ikakvih briga.

LJUBAV: Povoljan je dan za sve ženske pripadnike ovog znaka. Moguće je da će se pojaviti neki pravi, pouzdan muškarac. Polako dolazite do mogućnosti za ozbiljnu i stabilnu vezu.

ZDRAVLJE: Moguća je pospanost i umor. Povedite računa ukoliko imate probleme sa niskim pritiskom jer bi to danas moglo da bude veoma naglašeno. Povećajte unos tečnosti i redovnije jedite.

 BLIZANCI

POSAO: Imate puno dobrih ideja i vaša kreativnost danas može doći do izražaja na pravi način. Povoljan je dan za umetnike. Generalno vas na neki način očekuju srećne okolnosti.

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba sa kojom još nemate neko pravo poznanstvo. Uskoro će vam se ukazati prilika za to. Uradićete sve ono što je do vas kako biste mogli da dobijete njenu pažnju.

ZDRAVLJE: Slušajte svoju intuiciju koja je danas u velikoj meri naglašena. Nemojte da izbegavate svoe unutrašnje osećaje. Pamtite i pišite svoje snove. Zdravlje je generalno dobro.

RAK

POSAO: Možete da očekujete veoma povoljan dan za posao. Sve što budete radili biće plodonosno. Pred vama je dan u kojem nećete imati ni jedan razlog za brigu na ovom polju.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa jednom veoma opuštenom i prirodnom osobom sa kojom možete prvo imati prijateljski odnos. Pred vama je faza u kojoj ćete uživati sa njom.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve tegobe i probleme kada je u pitanju zdravlje. Možete da se nadate veoma pozitivnom danu u kojem ćete biti puni energije.

LAV

POSAO: Moguće je da vas uskoro očekuje poslovno unapređenje. Vaši nadređeni će vam pružiti priliku da se dokažete. Ukoliko se budete potrudili ostvarićete izvanredne rezultate danas.

LJUBAV: Na ovom planu vam je stanje sasvim stabilno. Uživate sa voljenom osobom sa kojom imate velike i važne planove. Ne sumnjate u svoje ili njene emocije i znate tačno šta možete da očekujete.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i neki vid opuštanja. Leđa su vam ukočena, osetljiva, predeo kičme je napet. Nemojte da podižete težak teret. Posavetujte se sa fizioterapeutom oko svega.

DEVICA

POSAO: Povoljan je dan za saradnju sa inostranstvom. Moguće je da ćete uskoro isplanirati i poslovni put. Generalno vas očekuje faza u kojoj ćete dosta lakše završavati neke poslove.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Bika sa njom možete imati veoma dobar odnos, kao i sa Ribom. Nećete imati ni jedan razlog da budete preterano zabrinuti.

ZDRAVLJE: Imate puno energije i dobro se osećate. Pred vama je faza u kojoj sa zdravljem neće biti većih problema. Možete da se opustite i da uživate u lepom danu koji je ispred vas.

 VAGA

POSAO: Finansijska situacija vam je sasvim stabilna i zadovoljni ste zbog toga. Nemate probleme na ovom polju. Možete da očekujete generalno poboljšanje uslova na poslu.

LJUBAV: Važno vam je da vam voljena osoba pruži svoju punu pažnju i da vam se maksimalno posveti, ljubomorno je čuvate. Moguće je da u nekim trenucima delujete kao da ste malo nesigurni u sebe.

ZDRAVLJE: Čuvajte se mogućih upala. Niste u preterano povoljnom periodu za zdravlje pa su razni problemi mogući. Ukoliko primetite bilo kakve simptome na vreme se javite vašem lekaru.

ŠKORPIJA

POSAO: Imaćete sreće pri svakom poslu koji budete sklopili danas. Možete da očekujete pozitivne okolnosti. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme i komplikacije sada.

LJUBAV: Voljena osoba je veoma nežna i umiljata u odnosu sa vama i to vam prija. Očekuje vas romantična atmosfera koju možete imati sa njom. Uživaćete u svakom trenutku koji provedete zajedno.

ZDRAVLJE: Mogući manji problemi sa bubrezima danas, pa se potrudite da povedete računa o tome. Posavetujte se sa lekarom ukoliko ste več primetili neke probleme vezane za urogenitalni trakt.

STRELAC

POSAO: Veoma ste posvećeni poslu i lako završavate sve obaveze. Može se reći da je ovo jedan od dana kada ste najproduktivniji. Dajete sve od sebe kako biste uspeli da završite sve obaveze.

LJUBAV: Nema većih promena na polju ljubavi, pogotovo zato što znate koga želite a tu osobu i imate pored sebe. Povoljan je period ako ste planirali zajedničko putovanje sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na polju zdravlja vas očekuje. Nemate ni jedan razlog da budete zabrinuti. Možete da očekujete generalno veoma povoljno stanje na svim poljima danas.

JARAC

POSAO: Očekuje vas slobodan dan tokom kog nećete imati previše poslovnih obaveza. Možete da uživate u zanimljivim aktivnostima. Za vas je vikend počeo dan ranije pa možete sasvim da se opustite.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekuje vas veoma važno novo poznanstvo sa osobom koja će uneti ljubav u vaš život. Možete da se nadate veoma lepim, nežnim i romantičnim trenucima danas.

ZDRAVLJE: Bavite se sportom! Prijaće vam umerena do intezivna fizička aktivnost kroz koju možete da se oslobodite viška energije. Ovo je odličan period u kojem možete da se vratite u dobru formu.

 VODOLIJA

POSAO: Povoljan je dan ako se bavite poslovima vezanim za nekretnine ili ugostiteljstvo. Možete ostvariti veći profit nego što ste očekivali. Posvetite se poslu i bićete zadovoljni.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom koju ste upoznali nekada davno, moguće je da se poznajete i još iz detinjstva. U svakom slučaju, povratak u prošlost u vama budi neke nove emocije.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani koja bi trebala da postane bolja i uravnoteženija. Vrlo je važno da se maksimalno posvetite stvaranju zdravijih navika i da pazite na svoje zdravlje.

RIBE

POSAO: Ukoliko vas očekuje neki razgovor vezan za posao, možete da se nadate srećnim okolnostima koje vam idu na ruku. Pred vama je povoljan dan za profesionalno polje.

LJUBAV: Flertujete i dobro se osećate kada imate pažnju svojih udvarača. Još niste spremni za ozbiljnu vezu ali uživate u tome što imate mogućnost izbora. Prijaju vam okolnosti u kojima se nalazite.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bronhijama, plućima, disajnim putevima. Povedite računa i izbegavajte cigarete, duvanski dim, zagušljive prostorije. Posetite lekara ako imate probleme sa disanjem.

sensaklub.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori