Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Imate višak energije. Danas pokušajte da se posvetite sportu ili nekom hobiju, nečemu što volite. To će Vam prijati. Ne ulazite u rasprave sa drugima.

Bik

Niste dobro raspoloženi. Ako možete da provedete više vremena sa prijateljima, tako i uradite, ako ne, posvetite se partneru. Strastveni ste.

Blizanci

Danas ste jako pričljivi, pa zato ipak pazite kome šta pričate. Jako ste napeti zbog novčane situacije. Platite račune na vreme. Povedite računa o svom zdravlju, uzimajte više vitamina.

Rak

Zabavite se sa partnerom. Bilo bi dobro da nađete način da se oraspoložite danas. Vidite se sa prijateljima, ako ste slobodni. Bavite se sportom, budite aktivni.

Lav

Rasprave u porodici su moguće. Ako ste napeti bolje radite svoj posao i ne obraćajte pažnju na druge ljude. Ugodite prvo sebi, ne činite usluge svima.

Devica

Komunikativni ste i odlično raspoloženi. Nemojte kritikovati druge ako Vas nisu pitali za mišljenje, jer možete izazvati neki sukob. Moguć je kraći put.

Vaga

Danas se ne prejedajte, mogući su problemi sa varenjem. Nemojte se preforsirati na poslu, nego radite samo ono što je neophodno. Dobar je dan za učestvovanje u igrama na sreću.

Škorpija

Bolje se osećate. Ne želite da Vam drugi pričaju šta treba da radite. Budite ipak malo tolerantniji, naročito ako se to tiče posla.

Strelac

Napeti ste. Najradije ne biste išli nigde. Biće ovo naporan dan, ali ne smeti biti spori, da biste sve stigli. Budite odgovorni.

Jarac

Neka bliska osoba Vas može iznervirati, ali gledajte da ne pokazujete svoja osećanja. Napetost dolazi od posla. Odmorite se, ne trošite energiju na sređivanje kuće, nego provedite više vremena sa dragim ljudima.

Vodolija

Mogući su nesporazumi na poslu, ali se ne nervirajte se. Dogovorite se sa kolegama šta sve treba, bitno je da ne brzate nigde. Danas pazte na detalje dok radite.

Ribe

Odlično ste raspoloženi. Organizujte vikend i uživajte, da ne biste upali u kolotečinu. Platite račune na vreme.

novostionline.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori