Zauzeti, ne plašite se da kažete šta Vam smeta u vezi sa partnerom.

Ovan

Drugi ljudi su Vam od pomoći danas. Bićete dobro raspoloženi u društvu prijatelja. Moguće su neke nove mogućnosti za napredak na poslu.

Bik

Pokažite svoja osećanja partneru. Romantični ste, pa bi trebalo da budete otvoreni prema osobi koja Vam se dopada. Bilo bi dobro da se zbog posla povežete malo bolje sa ljudima sa kojima radite.

Blizanci

Očekujte pohvale na poslu. Možete biti veoma ponosni na sebe danas. Pokušajte da stvorite nove kontakte i da poboljšate odnose sa drugima. Pozitivniji ste nego inače.

Rak

Danas ćete dobiti dobre vesti u vezi sa poslom. Moguć je napredak. Bilo bi dobro da nađete malo vremena za uživanje i druženje.

Lav

Danas bi bilo dobro da se suzdržite od previše priče i kritikovanja drugih ljudi. Dajte svoje mišljenje samo ako Vas neko pita. Nema potrebe da se nervirate oko stvari koje ne možete da promenite. Napravite balans između privatnog i poslovnog života.

Devica

Ako nemate partnera, danas biste mogli da upoznate neku zanimljivu osobu. Zauzeti, ne plašite se da kažete šta Vam smeta u vezi sa partnerom. Otvorite se i budite iskreni danas. Partner će imati razumevanja. Završite obaveze koje ste započeli.

Vaga

Danas imate previše obaveza i radićete više stvari. Potrudite se da se fokusirate na ono što je stvarno bitno, a ne započinjite ništa novo. Nekad je dobro da slušate sebe, a ne druge, kada treba da donesete bitne odluke koje su vezane za posao.

Škorpija

Organizacija je ključna stavka današnjeg dana. Dobro se osećate. Ne dozvolite da Vam neko pravi bespotreban pritisak na poslu. Budite vredni.

Strelac

Ova subota je dan za zabavu. Idite na večeru ili piće sa prijateljima. Potrebna Vam je rekreacija i relaksacija nakon naporne nedelje. Ako bude prilike za kraće putovanje, iskoristite je.

Jarac

Slobodni, strastveni ste. Ako ste zauzeti, pokušajte da partneru stavite do znanja šta Vam prija u odnosu, a šta ne. Imaćete možda problem sa računima, pa bi bilo dobro da platite sve na vreme.

Vodolija

Danas je dan kada treba da budete ljubazni prema drugima. Ako ste zauzeti, možda nećete dobiti neke dobre reakcije od strane partnera koje se tiču promena u vezi. Ako ste slobodni, preko posla možete upoznati zanimljivu osobu.

Ribe

Neka osoba sa kojom radite Vam može praviti prepreke u vezi sa napredovanjem na poslu. Dajte svoj maksimum da biste sve završili na vreme. Bitno je da nekako uklopite privatne obaveze, jer će u suprotnom doći do zapostavljanja porodice.

mondo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori