Bikovima se udvara Rak, Devica dolaze promene na polju finansija.

OVAN

POSAO: Čuvajte se prevelikih očekivanja ili lažnih obećanja. Nije povoljan dan za saradnju sa Škorpijom. Izbegavajte komunikaciju sa ljudima u koje nemate dovoljno poverenja i sa kojima je ranije bilo problema.

LJUBAV: Rešili ste da preuzmete inicijativu u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada. Pred vama je povoljan dan za ljubav. Početak nove veze će vas ispuniti lepim emocijama.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja kao i problemi sa vidom. Osetljivi ste tokom današnjeg dana i lako zapadate u bolna stanja, pa vas može mučiti i zubobolja ili neki slični problemi.

BIK

POSAO: Polako prevazilazite neke profesionalne poteškoće koje su vas u prethodnom periodu zadesile.Osećate veliko olakšanje jer ste uspeli da se pomaknete sa tačke na kojoj ste dugo stajali.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv dan ukoliko imate vezu na daljinu. Moguće je da ćete uskoro otići na putovanje koje će biti veoma romantično. Ako ste slobodni, udvara vam se Rak.

ZDRAVLJE: Nesanica vas prati i neka doza uznemirenosti. Imate višak energije koji vam na neki način stvara probleme. Potreban vam je neki vid fizičke aktivnosti kako bi se rasteretili.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete da ćete preko svojih kolega i saradnika doći do nekih veoma interesantnih informacija. Pred vama je faza u kojoj možete postići nove, korisne poslovne promene.

LJUBAV: Pred vama je zanimljivo poznanstvo sa osobom koja bi mogla biti rođena u znaku Ovna. Lepa dešavanja Vas očekuju! Ako već imate partnera između vas dvoje se bude nove, jake strasti.

ZDRAVLJE: Nema naznaka za bilo kakve probleme! Osećate se sasvim dobro i odlično ste raspoloženi. Prija vam da budete aktivni i što više u pokretu i kontaktu sa ljudima.

RAK

POSAO: Pred vama je veoma važan dan kada je u pitanju polje posla! Možete da očekujete jako dobre rezultate. Ukoliko ste nezaposleni može da vam se otvori sasvim nova prilika.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv razgovor sa voljenom osobom. Moguće je da ćete uskoro ući u bračnu zajednicu ili doneti neke druge sudbinske odluke koje će za vas biti veoma značajne.

ZDRAVLJE: Imate mnogo energije u sebi i potrebna vam je veća fizička aktivnost. Dok trenirate imate osećaj da se oslobađate stresa i da se napajate pozitivnom energijom koja vam unosi osećaj mira.

LAV

POSAO: Pozitivan dan je pred vama! Očekuju vas brojna nova dešavanja na polju posla. Moguće su i ponude vezane za inostranstvo. U svakom slučaju možete da računate na dobar dan.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekuju vas jako lepi trenuci na polju flerta. Dobijate pažnju suprotnog pola gde god da se pojavite. Odgovara vam takva atmosfera i uživate u njoj.

ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi i na polju zdravlja nemate probleme. Današnji dan vam je jako dobro postavljen pa treba da se potrudite da ga maksimalno iskoristite za sebe i svoje potrebe.

DEVICA

POSAO: Dolaze vam važne promene na polju finansija. Bićete zadovoljni ishodom obavljenog posla. Možete da očekujete da ćete lako ostvariti sve ono što ste zamislili za današnji dan.

LJUBAV: U vama se budi potreba da budete sa voljenom osobom što više. Moguće je da ćete uspeti da pokrenete neka nova i strastvena dešavanja. Pokazaćete joj da vam je stalo do vaše zajednice.

ZDRAVLJE: Prijaće vam fizička aktivnost umerenog tipa, ne biste trebali da se forsirate van svojih granica. Potrudite se da pazite na sebe, da unosite dovoljno tečnosti i da dovoljno odmarate.

VAGA

POSAO: Vreme je za važne odluke. Sada više nema odugovlačenja. Mnogo toga zavisi samo od vas. Potrudite se da budete spremni da se suočite sa okolnostima koje su pred vama.

LJUBAV: Voljena osoba će preuzeti inicijativu u vašem odnosu, što vam veoma prija. Očekuje vas veoma prijatan dan kada je u pitanju emotivno polje. Sve će ići mnogo bolje nego što očekujete.

ZDRAVLJE: Koža vam je osetljiva i potrebno je da sebi priuštite neophodnu negu. Posavetujte se sa svojim dermatologom o problemima koji vas muče. Za sve postoji rešenje samo je potreban savet stručnjaka.

ŠKORPIJA

POSAO: Važno je da tokom današnjeg dana ne zanemarujete sitnice. Ako budete bili vredni, postićićete mnogo važnih stvari o kojima ste ranije razmišljali i koje ste od ranije planirali.

LJUBAV: Nemate nikakvu zadršku u komunikaciji sa voljenom osobom i otvoreno joj pokazujete sve što mislite i osećate. Moguće je da će vam današnji dan biti prilično promenljiv.

ZDRAVLJE: Očekuje vas poboljšanje na polju zdravlja ako ste imali neke tegobe probleme iz proplosti, sada ćete ih rešiti. Povoljan je period za neku intervenciju ili za početak lečenja.

STRELAC

POSAO: Moguće je da ćete danas imati priliku da uzmete slobodan dan. U svakom slučaju ne očekuje vas previše obaveza. Možete da se opustite i da se ne opterećujete obavezama i poslovima.

LJUBAV: Nova ljubav je na pomolu! Moguće je da vam to poznanstvo dolazi sasvim iznenada i na mestu na kom to najmanje očekujete. Ako ste zauzeti imaćete jako dobar odnos sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na polju zdravlja vas očekuje. Možete da se nadate jako dobroj situaciji. Pred vama je dan u kojem ne biste trebali da budete opterećeni sa bilo čim.

JARAC

POSAO: Imate dobre ideje i veoma ste aktivni u njihovom sprovođenju. Zacrtali ste sebi veoma visoke ciljeve ali ostvarićete ih. Samo je važno da ostanete uporni, disciplinovani i odgovorni.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku može doći do manjih svađa sa voljenom osobom. Oni koji su slobodni upoznaju osobu iz istog grada. Pred vama je prilika za početak nove veze u kojoj ćete uživati.

ZDRAVLJE: Probava je osetljiva, moguće je da ćete imati neke manje smetnje sa varenjem i zato je jako važno da pazite na svoju ishranu. Izbegavajte namirnice koje se teško vare i koje izazivaju nadutost.

VODOLIJA

POSAO: Očekuju vas važna poznanstva, pregovori kao i komunikacija koja može biti presudna za vaše poslovno stanje. Ukoliko se bavite poslovima vezanim za trgovinu imaćete uspeha.

LJUBAV: Lepršavi ste, zavodljivi i lako ulazite u flert. Možete da se nadate veoma lepim dešavanjima na ovom polju. Pred vama je šansa da se ostvarite u onoj ulozi o kojoj ste maštali.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim koji mogu biti veoma štetni za vas sada. Potrudite se da date svoj maksimum kako bi organizovali zdrav život, kako bi rešili svoje probleme.

RIBE

POSAO: Možete da se nadate jako dobroj situaciji na polju finansija. Pred vama je dan u kom možete imati pozitivna dešavanja. Moguće je da će vam se neko ulaganje koje ste ranije napravili sada isplatiti.

LJUBAV: Ne želite da čekate, već da odmah delujete u kontaktu sa voljenom osobom. Važno vam je da se neke stvari dese što pre. Očekuje vas prilika da uživate u lepim trenucima sa njom.

ZDRAVLJE: Dijeta bi vam prijala ili izmenjen režim ishrane. Bilo bi dobro da se posavetujete sa nutricionistom. Potrebno je da menjate neke navike kako bi izbegli potencijalne probleme.

zenskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori