O psihičkim karakteristikama horoskopskih znakova znate mnogo, a da li ste znali da horoskop utiče i na fizički izgled? Evo i kako.

Ovan

Ovnovi obožavaju fizičku aktivnost i da provode vreme u prirodi. Zbog toga su obično atletski građeni, u odličnoj formi i često preplanuli zbog trčanja, bicikliranja i sličnih aktivnosti. Oči su im uvek žive i odražavaju veliku količinu energije koju poseduju. Ovnovi su takođe stalno sa osmehom na usnama, spremni za novi izazov i takmičenje.

Bik

Bikovi se ne odlikuju posebnom visinom, ali su zato vrlo snažne građe tela i vrlo stabilni. Kada vas opisuju, obično biraju reči "kršan" i "krupan". Obično su mišićavi, osim ukoliko nisu u periodu kada se ulenje pa su malo mesnatiji.

Blizanci

Blizanci su pretežno visoki i vitki, ali ima ih i drugačije građe. Ono što je univerzalno za sve pripadnike ovog horoskopskog znaka jesu oči pune znatiželje koje stalno nekud lutaju i lepo definisane ruke.

 

Rak

Rakovi po pravilu imaju mekanu, bebeću kožu, punačke obraze i velike, okrugle oči. Njihovo lice izaziva nežnost i poverenje kod drugih. Uglavnom su niski, a kako su pritom i nasmejani, zaista uvek odaju utisak deteta, i ljudi uvek imaju potrebu da ih maze i grle.

Lav

Lav po pravilu ima izrazito gustu kosu i izražajne oči. Odlikuju ih i mišićave noge i ruke. Čak i kada su najopušteniji, govor tela im je takav kao da su svakog trenutka spremni za pokret ili napad.

Devica

Žene Device obično biraju skroman stil oblačenja, dok su muškarci prosto opsednuti time da uvek budu savršeno izbrijani. Vitki su, a odlikuju ih dugi i delikatni prsti i duge ruke kojima redovno izazivaju divljenje okoline.

Vaga

Vaga uvek deluje nežno. Obično su vrlo vitke, a kreću se izuzetno graciozno. Žene pripadnice ovog znaka su obično primer pravog damskog ponašanja.

Škorpija

Škorpije od ostalih znakova izdvajaju oči. Obično imaju tamnije oči i kosu, ali i tanke usne koje su stalno u osmehu, ali ne srdačnom već izazivačkom.

Strelac

Strelac oko sebe širi takmičarsku i agresivnu energiju. Mišićavi su i vrlo temperamentni, što pokazuje i govor njihovog tela. Odlikuju ih jake noge.

 

Jarac

Jarčeve ćete odmah prepoznati po izduženom licu i izbačenim jagodicama zbog kojih pripadnicama ovog znaka konturisanje ne treba. Jarčevi, i muški i žensi, izgledaju kao da su rođeni za filmsko platno - za ulogu negativaca. Obično su snažnog, mišićavog tela.

Vodolija

Vodolija voli da se razlikuje. Ima upadljive i neobične boje kose, pirsinge na bizarnim mestima i pune su tetovaža. Uglavnom su visoke, ali ne i snažne. Odlikuje ih večno zamišljeni pogled, ali i neverovatno samopouzdanje.

Ribe

Ribe su najgipkije u horoskopu, uglavnom zbog ljubavi prema vodenim sportovima. Ne odlikuju ih mišići na telu, ali su vrlo izdržljive. Imaju lepo i vrlo simetrično lice.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori