Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvijezde danas biti naklonjene…

Ovan

Oko vas se generiše negativna energija koju ste pokrenuli. Čini vam se da vas okruženje iscrpljuje, a zanemarujete to da i vi njih svojim zanovjetanjima opterećujete. Ne zaboravite, ono što stiže do vas srazmjerno je onome što dajete.

Bik

Postoji šansa da se vaša želja za promjenom radnog mjesta ostvari. Vodite računa, morate biti svjesni toga da ako to učinite ulazite u potpuno novi život, poslije čega nema povratka na staro. Razmislite da li je to ono što želite.

Blizanci

Vraćaju vam se samouvjerenost i optimizam. Imate priliku da izgladite stare nesporazume i ponovo pokrenete aktivnosti sa ljudima koje ste prije izvjesnog vremena eliminisali. Vaša ubjedljivost može donijeti rezultate ako budete u svemu iskreni.

Rak

Mali predah vam mnogo znači. Kratkotrajno “punjenje” pozitivnom energijom potpomognuto je pažnjom voljene osoba koja vas njome danas nesebično obasipa. Uživajte u dragocjenoj pauzi, trebaće vam mnogo kondicije za obaveze koje predstoje.

Lav

Puni ste razumjevanja za druge ljude, ipak pripazite, jer vam slijede izazovne ponude u kojima vam neko obećava veliki finansijski dobitak. Obazrivo s novcem danas, jer ako se zaletite, kocka će pasti upravo na onu stranu koju najmanje očekujete.

Djevice

Pokušavate da u svoj posao unesete inovacije o kojima dugo razmišljate. Čekate povoljan trenutak da predlog o tome predočite ljudima koji su odgovorni za to. Ne smijete predugo čekati, preuzmite inicijativu i najavite razgovor.

Vaga

Dobijate nova zaduženja. S obzirom na to da je u pitanju oblast u kojoj se niste oprobali, pokrenuće vas veliki izazov. Dokazaćete sebi, a i drugima, koliko su velike vaše sposobnosti. Ne zalijećite se, jer niste nepogrešivi.

Škorpija

Uz malo više strpljenja mogli biste da riješite emotivne probleme s partnerom, ali ne očekujte da vam on pročita misli. Morate biti iskreni, jasni i glasni. Bilo kakvo skraćeno komuniciranje i kratke poruke mogu biti uzroci nesporazuma.

Strijelac

Dobijate poziv da se uključite u projekte koji se razvijaju u vašem okruženju. Od vas se očekuje da budete pionir u začecima novog vida poslovanja, a vi iz nekog razloga osjećate da to nije za vas. Poslušajte svoju intuiciju, povucite se.

Jarac

Upetljali ste se u začarani krug. Rješenje vam se nalazi ispred nosa, ali vi se uporno držite stare priče koja opravdava svu blokadu u kojoj ste se našli. Odgovornost svaljujete na bližnje, previđate da ste vi kreator svoje sreće, a ne oni.

Vodolija

Konačno biste mogli da donesete odluku koju tako dugo odlažete. Kada jednom prelomite i pobedite sebe i svoju neodlučnost, shvatićete koliko ljepote ima u preuzimanju odgovornosti. Na taj način darujete slobodu, kako sebi, tako i partneru.

Ribe

U centru pažnje su porodični odnosi, bilo da se radi o vašoj familiji ili porodici vašeg partnera. Požrtvovanost jeste nešto što vas odlikuje, ali ovog puta niste sigurni da li je vaš angažman neophodan. Radije biste slobodno vrijeme prespavali.

nezavisne.ba

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori