Evo kako se muškarci ponašaju u vezi, u zavisnosti od toga u kojem su znaku rođeni.

Ovan

Ovan voli izazove, pa se potrudite da to budete za njega. Nemojte odmah otvoriti sve karte. Potrudite se da budete malo distancirani, tako da on mora da se trudi oko Vas svakodnevno. Zabavan je, posvećen, vredan, voli da se potrudi oko osobe koja mu se dopada, do koje mu je stalo. Ili daje sve od sebe ili ne obraća pažnu uopšte. Uvek će Vas podržati u svemu, naročiot ako želite da napredujete u životu. Strastven je i teško se vezuje. Sklon je avanturama i ponekad sebičan.

Bik

Romantični Bik je uvek tu da vam ugodi. Lepa večera, cveće, pokloni - sve to i mnogo više od toga Bik nudi. On jenajstabilniji znak u vezama. Tačno zna šta hoće i kako to da ostvari i sve bi dao da partnerka bude srećna. Ako mu nije stalo, neće gubiti vreme. Posesivan je, veran i daje svoj maksimum u vezi. Lako ulazi u brak, pa čak i rano u odnosu na ostale.

Blizanci

Ovaj muškarac se boji svega što ima veze sa romantikom i osećanjima. On se prema ženama postavlja prijateljski, mada deluje privlačno. Mnogo priča, voli da se dopisuje, da priča telefonom. Pored njega Vam nikad neće biti dosadno. Možete ići i na kratka, ali i na duga putovanja sa njim. Provešćete se sjajno. Kada Vam bude rekao da mu je stalo do Vas, sačekajte da prođe neko vreme da se to potvrdi, jer njemu reči ne znače puno, gledajte ipak šta radi. On je veliko dete, pa mu obaveze nisu važne i teško se vezuje.

Rak

Rak je romantičan i jako nežan partner. On je pomalo stidljiv, nekad zna da se povuče iz rasprave, a nekad ne želi da priđe nekoj devojci koja mu se dopada jer se brine da li će se on njoj svideti. On se polako udvara, trudi se da bude fin, lakše mu je da ga upozna neko iz porodice ili neki prijatelj sa osobom koja mu se dopada, nego da se on previše trudi i da možda gubi vreme. Romantičan je, pažljiv, idealna osoba za zajednički život ili brak.

Lav

Lav voli da privlači pažnju i žene mu teško mogu odoleti. On je rođeni zavodnik. Voli da flertuje, strastven je i daje sve od sebe das vi samo u njega gledaju. On je pomalo isujetan i ima jaku ličnost. Voli da ga hvale, da mu ugađaju. Treba dosta truda da e ovaj muškarac zadrži u Vašem životu. Morate biti neko ko pleni energijom i izgledom, nego ko može da podnese da je u centru pažnje stalno. Lav je samouveren i duhovit, pa Vam pored njega nikad neće biti dosadno.

Devica

Muškarac Devica je praktičan. Dosta razmišlja o svemu. Prvo razmišlja, pa oseća. Nije lako biti njegova partnerka, ali se i ne nadajte romantici u ovom slučaju. On će Vam stalno iskazivati ljubav delima, praktičnim postupcima, retko kad rečima, jer ne voli da se otvara. Ono što je sigurno je da može da se prilagodi, Devica je promenljiv znak, a hoće i da se potrudi, ako misli da je odnos stabilan i da vredi truda.

Vaga

Muškarac Vaga je romantičan, teži balansu. Nije baš praktičan, više voli da pravi planove, ali to ne znači da će sve što zamisli da ostvari. Svaka žena svakako želi ovog muškarca za muža ili partnera, jer će se potruditi da njegovoj izabranici svaki dan bude lep. Biće romantičan, donosiće cveće, kupovaće poklone, ako je u mogućnosti. On teško podnosi raskide, pa čak i kad nema budućnosti tu, on će se truditi sve dok postoji najmanja šansa da veza uspe. On je neodlučan i stalno 'vaga' pa ne bi trebalo da ga shvatate previše ozbiljno.

Škorpija

Muškarac Škorpija je strastven, praktičan i posvećen. On neće gubiti vreme sa nekim ko mu se ne dopada puno. Nije sposoban da trpi, a kad mu se neko dopada daje sve od sebe da zadrži tu osobu. Ljubomoran i posesivan, Škorpion skriva svoja osećanja, ne pokazuje šta oseća, da se ne biste ušuškali u sigurnost. Seks mu je mnogo bitan, pa onda ciljevi i posvećenost kod partnerke. Sve mora da štima.

Strelac

Kod njega ništa nije logično u vezama, u ljubavi. Sve zavisi od raspoloženja. Ono što je sigurno je to da ćete pored njega imati sjajan provod, da će Vam bti sve zabavno, da će biti iskren prema Vama. Strelac retko kad vara partnerku, retko kad krije nešto. Radije će ve reći u lice. Voli svoju slobodu, pa se teško vezuje, zato bi najbolje bilo da se pravite da niste zainteresovani za nešto ozbiljno i to će ga osvojiti.

Jarac

Jarac može uvek biti romantičan, ali je u suštini jako zatvoren. Kod njega sve ide jako sporo, ali je to zato šro je on oprezan. Ne da na sebe, ne vezuje se, ne želi dag a neko povredi. Pažljivo bira partnerku i zato morate imati mnogo strpljenja za njega. Sve će se to isplatiti. Imajte u vidu da on uvek ima vreme za sebe, za svoje hobije, posao i odmor, tako da treba da poželi da mu 'pokvarite' raspored. Pustite ga bude uporan, da Vas osvaja polako. Nekad posao može biti jako bitan, ne zamerite mu to. Pored njega ćete se osećati sigurno.

Vodolija

Muškarac Vodolija je neuhvatljiv i šarmantan. On je praktičan, nije romantičan, bar ne previše. Zna da iznenadi poklonima. Želi da ugodi svojoj partnerki. Ne voli da otkriva svoje misli i osećanja, ali sve radi da biste bili srećni. Intuitivan je. Nikad Vam neće biti dosadno sa njim. Jedino što nije dobro je to što mu je mnogo važno mišljenje drugih ljudi o Vama, mišljenje njegovih prijatelja o Vama, jer je njemu društvo na prvom mestu.

Ribe

U ovom znaku su rođeni najromantičniji muškarci, iako nisu ni previše odlučni, ni dovoljno uporni. Oni dosta maštaju, sanjare, njima je zanimljiva i platonska veza. Oni su plemeniti, dobri i posvećeni, ako se zaljube u Vas, bićete najsrećnija osoba na svetu. Sa njim ćete moći da putujete bilo gde, bilo kad, on je uvek za avanturu. Ne morate nikad da se dogovarate unapred, muškarac Ribe će uvek udovoljiti svakoj Vašoj želji.

noizz.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori