Ovnovi imaju probleme sa nesanicom, Rakovi problem sa cirkulacijom.

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete biti uključeni u neke poslove koji su izvan očiju javnosti, u neke tajne zadatke. Povoljan dan za sve koji rade u policiji. Za ostale- nedelja služi za odmor.

LJUBAV: Maštate o osobi koja je trenutno daleko od vas. Bavite se sanjaranjem u kom uživate, bez konkretnih promena. Moguće je da niste sada ni spremni za neku veću akciju na ljubavnom planu.

ZDRAVLJE: Moguća je nesanica ili neki višak energije koji vas opterećuje na izvestan način. Fizička aktivnost i teretana su za vas uvek dobar izbor, tako se oslobađate stresa i negativnosti.

BIK

POSAO: Možete doći do malo nestabilnije situacije na polju finansija ako budete sebi danas dopustili prevelike troškove. Potrudite se da malo više razmišljate o štednji ipak.

LJUBAV: Emocije vam nisu sasvim usaglašene, dvoumite se između osobe koju ste upoznali preko kruga prijatelja i tajne veze. Na kraju će pobediti onaj koji vam se prvi bude javio.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete dobru situaciju na polju zdravlja. Ne muče vas bilo kakve tegobe i stanje vam je generalno sasvim stabilno. Današnji dan je pozitivan nema razloga da brinete.

BLIZANAC

POSAO: Dobićete finansijsku podršku uz pomoć koje ćete moći da realizujete neku svoju staru ideju. Pred vama je jako povoljan dan za posao, iako je nedelja obavljate mnogo korisnih stvari.

LJUBAV: Ljubav i novo poznanstvo vam dolaze preko nekog javnog mesta. Očekuju vas zanimljiva dešavanja u kontaktu sa suprotnim polom. Pred vama je odličan dan za emocije!

ZDRAVLJE: Ukočenost u predelu vrata i ramena bi mogla da vas prati već neko vreme. Prijala bi vam masaža ali svakako treba da razmislite i o adekvatnim vežbama koje bi vam pomogle.

RAK

POSAO: Ukoliko planirate saradnju sa zemljama dalekog inostranstva ili sa nekim ko je druge vere, imaćete uspeha. Možete da računate da će vas danas svakako poslužiti faktor sreće!

LJUBAV: Niste dovoljno realni i ne vidite stvari onakve kakve jesu. Nemojte da očekujete previše od trenutnog partnera. Pred vama je period u kojem ćete biti malo razočarani.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas ali generalno sve tegobe možete da prevaziđete. Ne očekuju vas neke veće smetnje na polju zdravlja u ovoj fazi.

LAV

POSAO: Očekuju vas neke lepe vesti. Imate izuzetno kvalitetnu saradnju sa ostatkom kolektiva i sa podređenima. Zadovoljni ste svojom poslovnom situacijom i nadate se da će tako i ostati.

LJUBAV: Nova ljubav vam dolazi iako još uvek niste zaboravili staru. Pripazite se, novi partner je prilično ljubomoran. Možete imati neke probleme ako ste i dalje u kontaktu sa bivšim.

ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt je naglašen kod vas, skloni ste upalama bešike ili nekim manjim infekcijama i problemima u tom predelu. Vreme je za redovnu lekarsku kontrolu.

DEVICA

POSAO: Tokom današnjeg dana za vas važi ona izreka “više sreće nego pameti”. Na kraju sve prolazi dobro iako ste na početku radnog dana bili vrlo skloni pravljenju nepromišljenih grešaka.

LJUBAV: Obnavljate komunikaciju sa osobom koja vam je ranije bila veoma interesantna i dolazite do mogućnosti za vezu. Možete da očekujete lepu emotivnu situaciju u kojoj ćete uživati.

ZDRAVLJE: Manje aritmije su moguće ili neke druge prolazne tegobe koje se vezuju za srce. Za svaki slučaj, kada budete bili u prilici posetite kardiloga radi kontrolnog pregleda i analize.

VAGA

POSAO: Niste zadovoljni poslovnim okruženjem. Imate utisak da vam neko nešto radi iza leđa i da se informacije kriju od vas. Pokušajte da se za sada distancirate od svega što se dešava.

LJUBAV: Niste sasvim usaglasili svoje želje i mogućnosti, što je ključ za nezadovoljstvo koje osećate. Dolazi vam period u kojem ćete morati da razgraničite neke stvari na ljubavnom planu.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta, organizam vam je oslabljen. Možete da očekujete niz zdravstvenih problema jer vam današnji dan nije povoljan. Nemohte da se forsirate i potrudite se da odmarate što više.

ŠKORPIJA

POSAO: Vi imate mnogo energije i spremni ste da ostvarite svoje poslovne ciljeve baš onako kako ste ih zamislili. Pred vama je povoljan dan da završite neke važne obaveze, iako je nedelja.

LJUBAV: Upuštate se u tajnu vezu i ne hajete mnogo za okolnosti u kojima se sve to dešava. Sada samo pratite svoje strasti koje su vam pokretač svega. Moguće je da kasnije neće biti baš sve bajno...

ZDRAVLJE: Osetljiv kardiovaskularni sistem je naglašen kod vas i skloni ste problemima sa krvnim sudovima ali i sa visokim pritiskom takođe, pa o tome svakako treba da vodite računa.

STRELAC

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom dan je ekstremno nepovoljan za nova zaduženja, mogli biste sebe da dovedete do većih problema. Potrudite se da se organizujete sa onim što imate.

LJUBAV: Želite da ostvarite stabilnu situaciju na ovom polju ali to nije uvek lak zadatak. Pred vama je dan tokom kojeg partner može da tera inat oko nekih stvari koje vi smatrate važnim.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa probavom. Zbog nervoze i velikog opterećenja na drugim životnim poljima vam i zdravlje na neki način strada, pa je važno da o svemu vodite računa.

JARAC

POSAO: Ukoliko budete sklopili neki nov poslovni dogovor danas on se neće lako održati na duže staze, pazite da vas neko ne obmane. Nije povoljan dan za važne poslovne promene.

LJUBAV: Niste dovoljno jasni u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada, što dovodi do nesporazuma. Pokušajte da joj pokažete svoje interesovanje na dovoljno otvoren ali kulturan način.

ZDRAVLJE: Moguće su infekcije grla kod vas, skloni ste bakterijskim ili virusnim oboljenjima. A i imunitet vam je značajno ui padu. Posavetujte se sa svojim lekarom oko svega što vas muči.

VODOLIJA

POSAO: Nestabilnost na polju finansija vam predstavlja veliku brigu. Nemojte biti nepromišljeni sa novcem. Važno je da se dobro organizujete po pitanju troškova koje planirate za ubuduće.

LJUBAV: Tokom današnjeg dana neće biti novih dešavanja i preokreta na polju ljubavi, vaš fokus je na poslu. Važno je da se ipak čujete sa partnerom i da mu objasnite kako stoje stvari.

ZDRAVLJE: Pazite na ishranu jer se može desiti da vam neke namirnice neće ni malo prijati, pa povedite računa o tome. Stomačni problemi su naglašeni kod vas tokom današnjeg dana.

RIBE

POSAO: Nije povoljan dan za donošenje važnih odluka. Najbolje bi bilo da se još malo strpite. Iskoristite to što i dalje traje vikend i posvetite se sebi i ljudima koje volite a posao ostavite po strani.

LJUBAV: Vi veoma otvoreno pokazujete svoje emocije, bilo da su one pozitivne ili negativne. Partner ne ume da se izbori sa tom količinom osećanja. Moguće je da vaša veza zapada u krizni period.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa niskim pritiskom. Bezvoljni ste, malaksali i loše se osećate. Vrtoglavica vas prati tokom celog dana. Važno je da redovno jedete i da pijete dovoljno vode.

superzena.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori