Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan i otkrijte šta vas čeka na poslovnom planu, u ljubavi i zdravlju. Lavove čeka susret sa starom ljubavi, Device kuju planove za budućnost, a jedan znak na sve gleda crno, ma šta da se desi.

OVAN

Posao: Vreme je da počnete sa realizacijom planova koji vam stoje u glavi već izvesno vreme. Ipak pazite šta podpisujete i izbegnite saradnju sa rođacima.

Ljubav: Optimističan period je krenuo ali vi i dalje imate izvesnu zadršku. Opustite se. Nemate razloga da brinete i toliko razmišljate.

Zdravlje: Povedite više računa o ishrani.

BIK

Posao: Možete da računate da će vam se finansije popraviti jer postoje konkretne naznake za to. Unapređujete postojeće poslove.

Ljubav: Zaljubljeni mogu da očekuju prijatno iznenađenje od voljene osobe. Slobodni imaju priliku za poznanstvo preko posla.

Zdravlje: Povedite računa o kičmi.

BLIZANCI

Posao: Osmehom možete mnoga vrata da otvorite. Dalji planovi su vam realni i dobri ali ćete ih korigovati tokom popodneva.

Ljubav: Slobodne može prijatno iznenaditi osoba koju su nedavno upoznali. Zauzeti imaju potrebu da prave neke konkretne dalje planove.

Zdravlje: Dobro.

RAK

Posao: Već izvesno vreme se osećate kao da ste na vetrometini. Sve ide odlično i na kraju rezultati nekako izostanu.

Ljubav: Očekuje vas flert sa nesvakidašnjom osobom. Zauzeti imaju potrebu da udovolje partneru.

Zdravlje: Smanjite stres.

LAV

Posao: Suviše ozbiljno shvatate poslove koji su vam povreni. Ovo je dan u kome trebate da se usmerite na nekakve lične potrebe.

Ljubav: Možete da obnovite jedan kontakt ili će vas prijatno iznenaditi susret sa osobom koju dugo niste videli. Varnice su i dalje tu.

Zdravlje: Dobro.

DEVICA

Posao: Promene koje se naglašavaju u poslu vam za sada deluju daleko ali imate realan razlog za optimizam. Ostanite smireni.

Ljubav: Naglašavju neke pozitivne novine u smislu interesovanja suprotnog pola. Zauzeti prave zajedničke planove.

Zdravlje: Prekontrolišite krvnu sliku.

VAGA

Posao: Ukazuju vam se neke nove mogućnosti a vi niste sigurni kome možete da verujete i sa kim možete da se posavetujete.

Ljubav: Slobodni priželjkuju neko osveženje. Ako se neko nedavno pojavio u vašem radnom okruženju, eto interesantnih prilika.

Zdravlje: Kičma vam je slaba tačka.

ŠKORPIJA

Posao: Tokom prepodneva ste promenljivog raspoloženja ali popodne vam je sjajno. Verovatno završavate sa nekim bitnim projektima.

Ljubav: Svakako imate mogućnost da birate ili ćete je ubrzo imati. Možda za sada ne vidite adekvatnu osobu za vezu ali će se i to vrlo brzo promeniti.

Zdravlje: Dobro.

STRELAC

Posao: Ovo je odličan dan za one koji se bave privatnim biznisom i posredničkim delatnostima. Prihvatite pomoć koja vam se nudi.

Ljubav: Emotivni deo je danas nestabilan. Vi imate konkretnih očekivanja od partnera ili osobu koju vidite kao potencijalnog partnera.

Zdravlje: Oscilacija krvnog pritiska.

JARAC

Posao: Opterećuju vas šefovi na poslu ili finansijska situacija. Ni jedno ni drugo van nije loše postavljeno za naredni period.

Ljubav: Prija vam nečija pažnja. Ali ste promenljivog raspoloženja tokom dana u trenutku kada mislite o pratneru ili potencijalnom partneru.

Zdravlje: Dobro.

VODOLIJA

Posao: Danas ćete videti konkretne rezultate nečega za šta ste se zalagali u prethodnom periodu. To će vam izmamiti osmeh na lice.

Ljubav: Emotivnih ponuda ima, bar kod većine. Vi biste ipak nešto ozbiljno a partneri koji se pojavljuju vam se čine baš suprotno.

Zdravlje: Dobro.

RIBE

Posao: Nećete ništa novo počinjati već razrađivati već postojeće ideje. Ne prihvatajte sugestije već se oslonite na svoju intuiciju.

Ljubav: Slobodne će prijatno iznenaditi osoba koja ima originalne stavove - baš kao vi. Opustite se i flertujte.

Zdravlje: Dobro.

zenskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori