U nastavku pogledajte kako da izbaciti iz takta svaki horoskopski znak....

Nije lepo namerno ljutiti ljude, ali ponekad je to baš ono što nam treba. Ili njima. Ovo su tačna uputstva kako iznervirati svaki od horoskopskih znakova.

Ovan

Njima stvarno ne treba puno. Ako želite da iznervirate Ovna, samo mu recite da ne može dobiti nešto ono što želi, ili još gore, da nije sposoban da uradi nešto. Svađa je garantovana.

Bik

Bikovi su jako ponosni na stvari koje poseduju, a ako vam je namera da im dignete pritisak, samo otvoreno kritikujte nešto što im je drago.

Blizanci

S njima se teško posvađati jer su skloni složiti se sa sagovornikom, čak i oko stvari oko kojih se ne slažu. Ako želite da iznervirate Blizanca, otvoreno ga prozovite zbog nedostatka karaktera.

Rak

Pasivna agresija je Rakova najjača strana, ali i najveća slabost. Ako im uzvratite istom merom, podivljaće.

Lav

Lavovi obožavaju pažnju, zato će ih najviše iznervirati ako ih u potpunosti ignorišete. Kad vam Lav nešto priča, prekinite ga i promenite temu. Brzo će eksplodirati.

Devica

Napravite im haos na stolu. Pobrkajte knjige na polici. Napravite nered u njihovom savršeno isplaniranom redu. Devica će reagovati burno.

Vaga

Vage ne vole svađu, zato uvek pokušavaju da nađu brzo i učinkovito rešenje za svaku nesuglasicu. Ako želite da iznervirate Vagu, nemojte dozvoliti da se svađa završi. Za svako rešenje pronađite novi problem. To će ih izbaciti iz takta.

Škorpija

Dugo drže ljutnju u sebi, zato je kod Škorpija teško znati jesu li uopšte ljuti ili ne. Jedan od načina na koji ih je lako izbaciti iz takta je jednostavno podeliti neku njihovu tajnu s ostatkom sveta.

Strelac

Ako želite da iznervirate Strelca, dovoljno je da ga lažete i tako pokažete da je pogrešio što vam je verovao. Poverenje je za Strelce jako važna stvar.

Jarac

Racionalni i ambiciozni Jarčevi poludeće ako im neko objasni da su njihove ideje sasvim glupe, a planovi teško ostvarivi.

Vodolija

Vodolijama je veoma neprijatno da pričaju o osećanjima, a ako želite da ih iznervirate, hodajte za njima i radite baš to.

Ribe

Ribe su sklone preterivanju, a jedna od najgorih stvari koje im možete reći je da - preteruju.

sensaklub.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori