Device bi trebalo da izbegavaju alkohol, a Strelčevi da povećaju unos vitamina.

OVAN

POSAO: Očekuje vas značajno poboljšanje finansija. Konačno vam dolazi prilika za stabilizaciju na ovom polju. Možete da se nadate da će dosta stvari krenuti u vašu korist u narednom periodu.

LJUBAV: Nemate važne promene na polju ljubavi. Možete da očekujete stabilne odnose sa voljenom osobom ako ste u vezi. Ukoliko ste slobodni, možete da imate neki vid prolaznog flerta sa Strelcem.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Imate sasvim dovoljno energije u sebi i prija vam da budete u pokretu i aktivni tokom celog dana. Sada sve vaše pozitivne osobine značajno dolaze do izražaja.

BIK

POSAO: Očekuje vas prilika da malo odmorite i da napravite predah od posla. Nećete imati neke važne promene ili preokrete. Pred vama je dan u kojem ćete se baviti samo nekim osnovnim i rutinskim obavezama.

LJUBAV: Veoma ste emotivni i tražite od voljene osobe da razume vaše raspoloženje i vašu potrebu za nežnošću. Želite da budete što više zajedno, nedostaju vam trenuci bliskosti koje ste nekada imali.

ZDRAVLJE: Prijao bi vam odmor. Tokom današnjeg dana nemate baš mnogo energije u sebi i popodnevna dremka bi mogla dobro da vam dođe. Možete da računate na generalno povoljnu situaciju na polju zdravlja.

BLIZANCI

POSAO: Imate jako dobre ideje i možete da očekujete da ćete dobiti podršku koja vam je neophodna da ih realizujete. Pred vama je pozitivan dan tokom kojeg će sve vaše sposobnosti doći do izražaja.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja bi mogla biti drugačijeg porekla. Spremni ste za neke nove doživljaje. Ukoliko ste već u vezi na daljinu, moguće je da razmišljate o preseljenju kod svog partnera.

ZDRAVLJE: Imate višak energije! Osećate se veoma raspoloženo i pozitivno, danas vam ništa ne pada teško! Preporuka je da budete fizički aktivni, da se krećete i da budete u nekom dobrom društvu.

RAK

POSAO: Zadovoljni ste rezultatima koje ste ostvarili na poslovnom planu i verujete da će i u budućnosti sve ostati dobro. Mnogo truda ste uložili u svoj posao i važno vam je da zadržite dobru situaciju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju ste upoznali preko prijatelja i želite da ostvarite bolju komunikaciju sa njom. Možete da se nadate zanimljivom danu tokom kog će vaša komunikacija postati bolja.

ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi! Nemate zdravstvene probleme i sijate od sreće i zadovoljstva. Može se reći da ne postoje trenutno nikakve brige koje bi na bilo koji način mogle da vas opterećuju.

LAV

POSAO: Vaši nadređeni su uvideli pozitivne promene u vašem radu i možete da očekujete adekvatnu nagradu za to. Pred vama je povoljan period za promenu radnog mesta na neko bolje.

LJUBAV: Ukoliko ste planirali da svog partnera upoznate sa porodicom ili prijateljima danas je idealan dan za to. Takođe, očekuje vas povoljan trenutak za prosidbu ili veridbu- ozvaničenje ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Negujte svoju kožu. Moguće je da ćete imati neke manje probleme sa suvoćom ili iritacijama pa će biti potrebno da na vreme povedete računa o tome i da sebi obezbedite adekvatne proizvode.

DEVICA

POSAO: Ukoliko ste planirali putovanje u inostranstvo možete da očekujete da će da vas prati dobra atmosfera i faktor sreće. Uspećete da ostvarite sve zadatke koje ste sami sebi postavili za danas.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja ima slobodniju prirodu i potpuno otvoreno shvatanje života i sveta oko sebe. Možete da očekujete zanimljivu atmosferu prilikom boljeg upoznavanja sa njom.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol kao i sve štetne navike koje ne deluju dobro na vaš organizam i vaše zdravlje. Vreme je da budete malo odgovorniji prema sebi i da izbegavate sve što vam ne prija.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete rešenje za polje novca. Aspekti su veoma povoljni i za prodaju ili kupovinu nekretnine. U svakom slučaju dolaze vam promene koje će značajno uticati na vaš budžet.

LJUBAV: Očekuje vas veoma strastvena atmosfera u kojoj ćete uživati zajedno sa svojim partnerom. Možete da se nadate lepoj emotivnoj situaciji i harmoničnom odnosu koji vas smiruje.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam aktivnost i bavljenje sportom. Važno je da ne budete preterano pasivni jer se to može u nekom kasnijem periodu negativno odraziti na vaše zdravstveno stanje.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko budete sklopili poslovni dogovor ili potpisali neki ugovor danas, bićete zadovoljni ishodom istog. Možete da očekujete generalno povoljnu situaciju na ovom planu.

LJUBAV: Voljena osoba je spremna da vam pokaže svoju ljubav i privrženost, uživaćete u lepom danu sa njom. Ukoliko ste slobodni, može vam se otvoriti mogućnost da upoznate jednog šarmantnog Raka.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima. Pred vama je period u kojem ćete biti podložni zdravstvenim tegobama i to najviše kada se radi o urogenitalnom traktu. Idite na redovne lekarske kontrole.

STRELAC

POSAO: Iako imate mnogo obaveza, sa lakoćom sve privodite kraju. Možete da očekujete dan u kom ćete biti veoma produktivni. Dobro ste organizovani i imate puno volje i motivacije za svoj posao.

LJUBAV: Ne smeta vam to što ste zapali u manju monotoniju sa voljenom osobom uživate u njenom društvu. Prija vam to što pored nje imate neku vrstu stabilnosti i emotivne ušuškanosti. Ne planirate promene.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Važno je da poradite tome da ojačate svoj imunitet u ovom periodu koji za vas može biti malo rizičan. Pazite na svoje zdravlje i odmarajte dovoljno.

JARAC

POSAO: Faktor sreće vam se osmehuje danas! Možete da očekujete neki iznenadni dobitak na ovom polju! Pred vama je povoljan dan tokom kog ćete uspeti da ostvarite sve što budete želeli.

LJUBAV: Veoma povoljna situacija na polju ljubavi vas očekuje. Ukoliko već imate partnera sa njim pravite lepe planove za zajedničku budućnost. Ako ste slobodni, moguća je ozbiljna veza sa Devicom.

ZDRAVLJE: Uživajte u lepom danu koji je ispred vas! Ne treba da brinete o zdravstvenim problemima jer ih neće ni biti! Pred vama je povoljan period tokom kog će vaše telo biti jako i zdravo.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete povećanje prihoda i nove, zanimljive ponude. Pred vama je šansa da sklopite neku saradnju koja bi mogla da vam donese bolju situaciju.

LJUBAV: Stabilna atmosfera na ovom planu vam uliva osećaj miram sreće i sigurnosti. Možete da se nadate dobroj situaciji sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, postepeno osvajate jednu Vagu.

ZDRAVLJE: Pronašli ste svoj unutrašnji mir i osećate se jako dobro zbog toga. Nikakva dešavaja iz spoljašnjeg sveta ne mogu uticati na vaš harmonični duhovni svet. Ojačali ste u svakom smislu.

RIBE

POSAO: Uspećete da šarmirate svoje poslovne saradnike. Veoma ste vešti u komunikaciji i imate jaku moć ubeđivanja. Ako budete postavili drugima neke uslove- oni će ih bez problema ispuniti.

LJUBAV: Rešili ste da sasvim otvoreno priznate svoju naklonost ka osobi sa kojom već neko vreme flertujete. Uskoro ćete doći do prilike da sa njom uđete u vezu- a to je nešto o čemu dugo sanjate.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa sinusima. Povedite računa i o disajnim putevima koji su vam sada prilično osetljivi, kao i sama pluća. Čuvajte se prehlade. Ako se pojavi kašalj javite se lekaru.

horoskopius

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori