Partner neće da trpi vaše hirove, povremena neraspoloženja. 

OVAN

Impulsivnost i brzopletost je nešto što koči vaš današnji dan i vašu sreću. Morate da se smirite i stabilizujete. Partner neće da trpi stalno vašu tvrdoglavost, napetost i agresuju koja je bez osnove. Nervoza.

BIK

Raspoloženje vam varira. Morate biti smireniji, posebno sredinom dana. Imate važan sastanak sa strancima. Emotivna razdražljivost. Partner neće da trpi vaše hirove, povremena neraspoloženja. Ipak, brinete o zdravlju partnera.

BLIZANCI

Budite slobodni i sanjajte ono što vam nije moguće dostupno. Vi ste svakako znak koji od ni od čega može da stvori bar nešto. San i java u ljubavi je za vas isto. Zato sanjajte kada nešto ne ide kako treba. Dosta je dobro zdravlje. Važno je raspoloženje.

RAK

Obratite pažnju na druge. Oslušnite njihove potrebe i ideje koje kruže. Nije loše da pružite i nekom od saradnika šansu za napredak. Emotivno ste se povukli u sebe, posebno Rakovi koji su slobodni. Veče vam daje pozitivne aspekte. Ne preterujte sa alkoholom.

LAV

Radite vredno i naporno. Nije potrebno da se toliko zalažete. Čuvajte svoje ideje – za sebe. Izuzetno ste nežni i pažljivi prema voljenoj osobi i to će vas opustiti u nastavku dana. Partner vam je veran. Odmarajte više, češće po malo.

DEVICA

Vi danas znate svoj cilj i nećete da od toga odustanete. Vaš cilj je uvek poslovni uspeh. Novac stiže u popodnevnim satima. Skloni ste ponekad da se uništavate emotivno. Onda uništavate i partnera koji je izuzetno blag i dobar prema vama. Više samopoštovanja.

VAGA

Balansirate izmedju dobrog i lošeg. Pokušavate da pronadjete najbolji mogući način da komunikacija uspe. Poručujete partneru da je došlo vreme akcije, da se pokrenete da oživite strast! Glavobolja, osetljive oči.

ŠKORPIJA

Vi pričate u svojoj kancelariji, ali vas čuje cela zgrada! Pad koncentracije dovodi do netrpeljive situacije kako za vas tako i za vaše saradnike. Vodite partnera na mesto gde vlada pozitivna enegija.Bolovi u glavi. Viskok pritisak

STRELAC

Što više pričate i objašnjavate saradnici negoduju. Nisu raspoloženi da vas slušaju. Nećete dobiti željene informacije. Potražite alternativu. Dobra energija vlada izmedju vas i osobe preko puta. Možda malo suptilnosti fali. Glavobolja.

JARAC

Previše informacija stiže do vas. Gomila papira. Šta ćete pre pogledati ili pročitati, dug je dan sve stižete. U dvoje je sve lakše. Partner i vi ste se odlučili da trčite zajedno. Umorni ste. Spavajte.

VODOLIJE

Kolega vam zameraju da se danas previše ističete. Vaš ima puno toga da podeli. Ali ne žele svi da to prihvate. Budite uporni. Kada uskladite emocije i racio to je fantastično. Partner je oduševljen. Bolovi u stomaku.

RIBE

Želite konkretne informacije od saradnika. Sve čitate i pratite. Ono što je nebitno odmah odbacujete bez komentara. Suptilno, nežno to je sve što tražite danas, reči vašem partneru. Proverite krvnu sliku.

telegraf.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori