Ljudski je tu i tamo napraviti neki propust.

OVAN

POSAO: Veoma ste strogi i kao da ne praštate greške nekim kolegama. Ipak, možda biste trebali da se prisetite sebe kada ste počinjali- niste bili bezgrešni. Ljudski je tu i tamo napraviti neki propust.

LJUBAV: Možete da očekujete da će se partner složiti sa vama po pitanju vaše ideje o zajedničkoj budućnosti. Očekuje vas veoma povoljna faza u kojoj ćete moći da menjate neke stvari na bolje.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam fizička aktivnost. Redovni treninzi su za vas jako važni, kako vam se ne bi nakupljao višak energije. Na taj način se oslobađate i stresa i sve nakupljene negativnosti od ranije.

BIK

POSAO: Moguće je da nemate dovoljno samopouzdanja i da vam to predstavlja galvnu kočnicu na putu ka poslovnom napredovanju. Potrebno vam je još neko vreme da sami sa sobom rešite određene stvari.

LJUBAV: Moguće je da očekujete da se desi nemoguće. Potrebno je da budete malo realniji u pogledu osobe koja vam se dopada. Ako želite da budete sa njom neophodno je da joj to na neki način stavite do znanja.

ZDRAVLJE: Skloni ste melanholiji, depresiji, bezvoljnim stanjima i pasivnosti. Nije vam preterano povoljan dan i radije biste ga proveli u krevetu. Ne biste trebali da se zatvarate u svoj svet!

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete uskoro doživeti pad sa položaja ili ćete izgubiti neke privilegije koje ste do sada imali na poslu. Uglavnom slede vam vesti koje i nisu baš toliko dobre, pa se pripremite.

LJUBAV: Moguće su svađe sa emotivnim partnerom oko nekih sitnica kojima ranije ne biste pridavali značaj. Oboje ste napeti i onda preuveličavate neke probleme. Srećom, ne biste trebali da imate ozbiljnije sukobe.

ZDRAVLJE: Oboljenja na nervnoj bazi su moguća kod vas jer ste inače skloni nervoznim stanjima. Pokušajte da budete malo smireniji i da pronađete način da se oslobodite nagomilabog stresa.

RAK

POSAO: Mogući su konflikti sa saradnicima jer mnogi od njih ne ispunjavaju vaša očekivanja i visoke standarde koje ste postavili. Deluje da ste možda neke ljude precenili. Ipak, sada je stanje takvo kakvo jeste.

LJUBAV: Uživate pored voljene osobe kojoj ste maksimalno posvećeni i koja vam pričinjava veliku radost i užitak. Pred vama je povoljan dan za ljubav tokom kog ćete imati mnoge lepe trenutke i romantična dešavanja.

ZDRAVLJE: Redovnije jedite. Važno je da povedete računa o svojoj ishrani kako bi vam metabolizam bolje funkcionisao. Doručak zaista jeste najvažniji obrok, ako možete nemojte da ga preskačete!

LAV

POSAO: Maksimalno ste posvećeni svojim poslovnim obavezama koje ste postavili kao apsolutni prioritet u svom životu. Iako je nedelja vredno radite na ostvarenju svojih planova do kojih vam je jako stalo.

LJUBAV: Možete da očekujete drastične preokrete na ljubavnom polju. Veoma naglo ulazite iz jedne veze u drugu. Moguće je da niste očekivali ovakve promene ali su vam one ipak nekako nenadano došle.

ZDRAVLJE: Iscrpljeni ste, potreban vam je odmor. Ostavite sve i dajte sebi malo oduška! Vreme je da napunite svoje baterije, da napravite predah i da se posvetite malo samo svojim potrebama.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete neugodnu situacijuu komunikaciji sa nadređenima. Potrudite se da ipak stvari ne idu na vašu štetu. Ako se pojavi neki nesporazum, sasecite ga u korenu, ne puštajte da se razvija.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka osoba rođena u vatrenom znaku, moguće su manje komplikacije sa njom. Kao da vam je teško da pred njom sasvim otvoreno pokažete ono što mislite i osećate.

ZDRAVLJE: Menjajte navike vezane za ishranu. Moguće je da se ne hranite baš pravilno i da biste trebali to da ispravite. Ako niste sigurni šta bi vam odgovaralo, posavetujte se nutricionistom.

VAGA

POSAO: Preporuka je da pokušate da se prilagodite svojim saradnicima i načinu rada koji je usvojen sa njihove strane. Nije sada na vama odgovornost da menjate neke stvari. Generalno nemate mnogo obaveza.

LJUBAV: Moguće je da vam partner zamera da se neodgovorno ponašate što je veliki minus za vas u emotivnoj vezi. Pokušajte da odlučite da li vam je stalo da se borite za vaš odnos ili ćete se prepustiti...

ZDRAVLJE: Skloni ste manjim povredama. Budite pažljivi jer danas nedostatak koncentracije i nespretnost mogu da vam stvore manje probleme. Generalno, osim toga nema naznaka za značajne tegobe.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete nove obaveze i zaduženja na poslovnom planu. Niste oduševljeni ali nemate mnogo izbora. Iako je nedelja radićete i dati svoj maksimum da ostvarite što bolje rezultate.

LJUBAV: Ne želite više da krijete svoje nezadovoljstvo, već voljenoj osobi otvoreno pokazujete šta vam smeta u vezi nje. Smatrate da je iskrenost jedini način da se sa nekim stvarima izborite- i upravu ste.

ZDRAVLJE: Muči vas glavobolja. Teško vam je da se posvetite nekim obavezama jer zdravstveno niste najbolje.

Možda je ipak došlo vreme da se obratite svom lekaru i da uradite neophodne nalaze.

STRELAC

POSAO: Imate dobru nameru ali to se ne može reći i za ljude kojima ste okruženi. Pazite da neko ne pokuša da vas iskoristi na negativan način. Nemojte previše da verujete drugim ljudima danas.

LJUBAV: Moguće je da trenutno prolazite kroz manji pad samopouzdanja što se negativno odražava na emocije. Potrebno vam je neko vreme da povratite sopstveni sistem vrednosti i da se emotivno regenerišete.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku u narednim danima. Povedite računa o ishrani i povećajte unos namirnica koje sadrže gvožđe. Posavetujte se sa svojim lekarom i oko toga kako da ojačate svoj imunitet.

JARAC

POSAO: Veoma ste odlučni u svojoj nameri da neke poslovne probleme rešite što pre. Ne planirate da odustanete od svojih ciljeva. Znate da je potrebno dosta truda kako biste ostvarili svoje ciljeve.

LJUBAV: Moguće je da nije baš sve onako kako ste očekivali i da se pomalo kajete zbog toga. Deluje vam da se partner nekako promenio i da je vaš odnos generalno drugačiji. Pitate se kako ćete nastaviti dalje.

ZDRAVLJE: Nema naznaka za probleme. Dobro se osećate i stanje na ovom planu vam je sasvim stabilno. Pozitivna atmosfera vlada i ako se bavite rešavanjem nekog ptoblema iz prošlosti.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da neko iz radnog okruženja pokušava da izvuče određene nformacije od vas. Vi niste od juče i znate kako da se postavite u takvim situacijama. Uživaćete u nedeljnom danu bez većih obaveza.

LJUBAV: Ostavljate veoma dobar utisak na osobu koja vam se dopada. Vaša komunikacija se konačno pokrenula i sada je vreme da pređete u sledeću fazu! Pred vama je veoma povoljan dan za ljubav!

ZDRAVLJE: Prolazan kašalj je moguć ali ne biste trebali da imate veće zdravstvene probleme. Generalno je savet za vas da izbegavate cigarete, duvanski dim ali i zagušljive ili vlažne prostorije.

RIBE

POSAO: Vaša očekivanja u vezi novog radnog mesta neće biti ispunjena u potpunosti, budite spremni na to. Ipak, nisu stvari baš ni toliko loše. Kada budete sebi dali vremena da se prilagodite biće sve bolje.

LJUBAV: Patite jer ne provodite dovoljno kvalitetnog vremena sa voljenom osobom i udaljavate se iz dana u dan. Menjajte svoju organizaciju- oboje. Vaša veza može da se vrati u pozitivno stanje u kom je ranije bila.

ZDRAVLJE: Osetljivi sinusi su naglašeni kod vas, kao i bolovi u glavi. Mogući su i manji problemi sa očima, ušima. Predeo slepoočnice je takođe osetljiv. Čuvajte se tokom današnjeg dana.

zadovoljna.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori