Strelčeve očekuje duži flert sa zauzetima, Jarčevi - budite strpljivi!

OVAN

POSAO: Pazite šta potpisujete i nemojte da verujete baš svima na reč. Možete da očekujete komplikacije na poslovnom planu. Ako budete bili dovoljno obazrivi izbećićete neke probleme ipak.

LJUBAV: Prestanite sa povećavanjem tenzije u emotivnoj vezi. Potrudite se da malo promenite svoj pristup prema partneru. Vreme je da voljenoj osobi pokažete zašto vam je stalo do nje. Ako ste slobodni moguć je novi flert.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više smirenosti. Preveliko izlaganje stresu može samo da škodi vašem zdravstvenom stanju. Skloni ste nerviranju, burnim reakcijama ali i povišenom krvnom pritisku.

BIK

POSAO: Žudite za tim da dobijete novu poslovnu priliku u kojoj biste pokazali svoje umeće i trud! Dosadilo vam je da budete pasivni, želeli biste da se pokrenete na profesionalnom planu i da dođete do promene!

LJUBAV: Moguće je da će vam se desiti neka nova ljubavna avantura. Sasvim neočekivano dolazite do zbližavanja sa osobom koja vam se dopada. Pred vama je veoma povoljan i zanimljiv dan za polje ljubavi.

ZDRAVLJE: Prijao bi vam neki vid rekreacije. Potrebno je da se više krećete i da budete fizički malo aktivniji. Za početak bi vam prijala i svakodnevna šetnja ili makar lagano džogiranje, da se polako vratite u formu.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete pomoć od svojih saradnika koji su veoma iskreni i dobronamerni prema vama. Kada god vam zatreba savet ili odgovor na neko pitanje, oni su tu za vas. Možete da računate na dobru atmosferu.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada osoba rođena u znaku Škorpije ali i da niste sigurni na koji način da joj priđete. Trebaće vam malo vremena da se ohrabrite da napravite sledeći korak prema njoj.

ZDRAVLJE: Ne uzimajte lekove na svoju ruku. Budite veoma pažljivi i nemojte da jedete hranu nepoznatog porekla. Moguće su iznenadne alergijske reakcije ili problemi sa stomakom, pa povedite računa.

RAK

POSAO: Možete da očekujete da ćete danas stvoriti neke nove poslovne kontakte koji će vam kasnije biti od velike pomoći. Pred vama je povoljan dan u kom ćete ostvariti pozitivne poslovne rezultate.

LJUBAV: Voleli biste nešto da uradite da obnovite vezu sa starim partnerom. Možete da očekujete vraćanje kontakta sa njim ali takođe i priliku da još jednom porazgovarate o mogućem pomirenju.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor. Nije povoljan dan dan za preterano forsiranje i intezivnu fizičku aktivnost. Iskoristite vreme koje imate da se opustite i da date sebi dovoljno vremena za san koji vam je neophodan.

LAV

POSAO: Pokušavate da promenite neke stvari koje vam se ne dopadaju u vašem poslovnom okruženju. Uporno se borite za ono što smatrate da je ispravno i nećete odustati dok ne ostvarite svoje ciljeve.

LJUBAV: Ukoliko želite da zadržite voljenu osobu pored sebe, potrebno je da joj pokažete više naklonosti i pažnje. Udaljili ste se, a to je velikim delom i vaša krivica. Povedite računa da neke stvari ispravite.

ZDRAVLJE: Moguće su vrtoglavice i malaksalost. Jedite redovno, nemojte da se zamarate. Nemojte da idete protiv sebe radite samo ono što osećate da vam prija. Vreme je da se malo pritajite.

DEVICA

POSAO: Najbolje je da ne donosite važne odluke danas. Moguće je da nemate baš najbolji uvid u realnu situaciju. Generalno ne biste trebali da očekujete poslovne probleme osim ako ih sami ne budete stvorili.

LJUBAV: Moguće je da iz nekog razloga krijete svoje prave emocije i da zato delujete prilično hladno prema svom partneru. Vreme je da na prvom mestu budete iskreni prema sebi i da odredite šta želite od ljubavi.

ZDRAVLJE: Jetra vam je veoma osetljiva. Mogući su problemi vezani za žuč takođe. Preporuka je da izbacite unos alkohola, gaziranih pića, masne hrane i da generalno povedete više računa o svojim navikama.

VAGA

POSAO: Iskoristite šansu koja vam se nudi za napredak. Očekuju vas pozitivne poslovne okolnosti. Možete da se nadate pozitivnim promenama koje će vam značajno popraviti raspoloženje.

LJUBAV: Povedite računa o ljubomori koju pokazujete svom partneru, to vas može još više udaljiti jedno od drugog. Ako želite da se stvari poprave, potrebno je da mu date malo više prostora i poverenja.

ZDRAVLJE: Zdravlje vam je sasvim dobro, ne brinite. Očekuje vas povoljan dan tokom kog nećete imati nikakve smetnje ili probleme. Pred vama je mogućnost da na ovom planu ostvarite stabilizaciju.

ŠKORPIJA

POSAO: Opterećeni ste situacijom na poslovnom polju i deluje vam da će vam trebati mnogo vremena da stvari poboljšate. Istina je da stvari nisu idealne ali ako budete sebi dali šansu- uspećete!

LJUBAV: Jedna osoba pokušava da vam se približi ali vi kao da ne primećujete njeno prisustvo. Moguće je da vam danas jednostavno nije dan i da ni sami niste preterano aktivni na polju ljubavi. Prija vam samoća na neki način.

ZDRAVLJE: Proverite štitnu žlezdu za svaki slučaj. Mogući su manji problemi na ovom planu ali ne biste trebali da očekujete veće tegobe. Dajte sebi priliku da se malo opustite i udaljite od stresnih okolnosti.

STRELAC

POSAO: Težite tome da napredujete u svom poslu i želite konačno da zauzmete ulogu autoriteta. Smatrate da je krajnje vreme da napredujete jer ste već toliko toga uložili u svoj posao. Razgovarajte sa nadređenima o tome.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja nije sasvim slobodna što dodatno komplikuje vaš odnos. Niste sigurni kako da postupite. Moguće je da će taj flert trajati duže vreme ali pitanje je da li ćete otići dalje od toga.

ZDRAVLJE: Unutrašnji nemiri vas muče. Na neki način ste pod stresom a ni sami ne znate zbog čega konkretno. Prijalo bi vam kada bi počeli da praktikujete neke vežbe disanja ili kada biste počeli da se bavite meditacijom.

JARAC

POSAO: Budite strpljivi i postepeno ćete uspeti da ostvarite ono o čemu ste maštali. Važno je da ne odustajete od svojih snova. Korak po korak vam se otvaraju nove šanse koje vam mogu biti veoma korisne.

LJUBAV: Razmišljate o tome da li vam je voljena osoba verna. Pitate se iz kog razloga je promenila ponašanje prema vama. Razgovarajte sa njom i uverićete se da ste neke stvari ipak samo preuveličali.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa urinarnim putevima su mogući. Skloni ste infekcijama, ali i upalama, prehladi. Povedite računa o svom zdravlju jer ste trenutno prilično osetljivi. Posetite lekara radi kontrole.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete veoma povoljan dan za polje finansija, dolazi vam priliv novca koji ste očekivali. Pred vama je generalno dobra atmosfera kada je u pitanju posao, nemate veće brige i probleme.

LJUBAV: Nova ljubav vam dolazi! Šaljete pozitivnu energiju i privlačite osobe suprotnog pola gde god da se pojavite. Jednostavno ste postali pravi šarmer i zavodnik! Koristite prilike koje imate na ovom planu.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Prija vam da budete što aktivniji na svim poljima. U kontaktu sa ljudima koje volite se punite dodatnom pozitivnom energijom. Pred vama je jedan veoma povoljan dan!

RIBE

POSAO: Nalazite se pred velikom poslovnom dilemom i niste sigurni kojim putem da krenete. Potreban vam je putokaz. Dajte sebi još neko vreme za razmišljanje kako ne biste napravili pogrešno skretanje.

LJUBAV: Problemi u komunikaciji sa voljenom osobom se zaoštravaju i sada se već pitate ima li tome kraja. Svađe su postale deo svakodnevnice ali takva atmosfera ne može doveka da traje. Vreme je da tražite rešenje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom. Osetljivi ste i podložni upalnim stanjima. Izbegavajte hladne, gazirane napitke kao i alkohol i cigarete i sve ostalo što može da vam iziritira grlo.

zenskimagazin.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori