Vreme je za najbolju moguću verziju vas, u svakom kontekstu...

OVAN

Neko će vam se danas baš ozbiljno zameriti. Mada, čini se da će to biti mnogo više stvar vaše percepcije nego što će zaista postojati loša namera druge strane. Ništa nije onako kako se čini!

BIK

Vrlo ste vešti danas u izbegavanju svih obaveza. Ipak, i pored očiglednih propusta i pretnji kaznama raznih vrsta, sve sankcije za svoju neodgovornost ćete danas uspešno zaobići.

BLIZANCI

Pokazujete razumevanje prema osobi do koje vam je jako stalo i to u ključnom momentu i na pravi način. Svaki nesporazum, čak i onaj iz prošlosti, do kraja dana će biti regulisan.

 RAK

Danas ste previše isključivi i preterano zahtevni u odnosima sa drugim ljudima. Svojim stavovima i nepotrebnim reakcijama samo sebi stvarate neprijatelje.

LAV

Ne osvrćite se unazad. To se pogotovo odnosi na izgovorene reči. Ono što je učinjeno i rečeno, vratiti se ne može! Gledajte u budućnost!

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images
DEVICA

Prave odluke donosite sada u ovom danu koji je za vas idealan za neke nove početke na novim osnovama. To se odnosi pre svega na ljubav. Možda i raskinete vezu u kojoj ste.

VAGA

Nezadovoljstvo svojim ljubavnim ali i uopšte statusom u društvu i okolini, u današnjem danu kulminira. Svašta ćete svakome, direktno u lice, reći! Danas ste vrlo oštri, s punim pravom.

ŠKORPIJA

Vaš najveći neprijatelj danas jeste neodlučnost. Danas krenete korak napred a potom napravite dva nazad. Čini se kao da se plašite neuspeha?! Trgnite se i krenite hrabro napred!

STRELAC

Previše ste skloni mnoge stvari da prepuštate slučaju! Osećate se,bez ikakvog razloga, nemoćno da bilo šta promenite u svom životu. Koliko vas samo osećaj vara, možda nikad ne saznate?!

JARAC

Vrlo ste ozbiljni danas, pogotovo vezano za ljubavna pitanja i relacije, koje vam potaju vrlo važne i danas im se, sa velikim uspehom, u potpunosti posvećujete. Moguća prosidba!

VODOLIJA

Sami ste sebe doveli u ovaj, u najmanju ruku, neprimeren i neprijatan položaj. Čim pre to shvatite, pre ćete početi da tražite rešenja na pravim mestima!

RIBE

Neke prilike se samo jednom ukazuju. Neki ljudi samo jednom i naizgled slučajno ulaze u naše živote. Budite dobri i nasmejani danas ka svima jer ne znate koga je sudbina baš vama poslala!

mojastrolog

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori