Rakovi imaju problema sa disanjem, Lavovi testiraju saradnike, Škorpije da paze šta jedu.

OVAN

POSAO: Nemate dovoljno poverenja u svoje saradnike što vam dodatno otežava ionako komplikovanu situaciju na polju posla. Moguće je da ćete poželeti da promenite posao i da pokrenete neke drugačije korake.

LJUBAV: Osećate se dobro u svojoj koži i dopada vam se to što ste slobodni i što nikome ne odgovarate za svoje postupke. Izašli ste iz veze koje vas je dugo opterećivala i potrebno vam je neko vreme da se emotivno regenerišete.

ZDRAVLJE: Povedite računa u saobraćaju. Generalno vam je danas slabija koncentracija, pa treba da budete pažljiviji. Skloni ste manjim povredama ili problemima na polju zdravlja, budite na oprezu.

BIK

POSAO: Očekuju vas veliki izazovi na poslovnom planu. Na vama je da dokažete da li ste dorasli konkurenciji. Pred vama je period u kom ćete morati ozbiljno da se posvetite svojim obavezama.

LJUBAV: Moguće je da postajete prilično distancirani prema voljenoj osobi što se njoj ni malo ne dopada. Očekuje vas period manje krize u kom su mogući problemi. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo u nekim neobičnim okolnostima.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za kičmu su mogući.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko ste planirali da napravite prezentaciju nekog projekta, jako je važno da obratite pažnju na sitnice. Mogući su manji propusti, pa je zato preporuka da sve proverite više puta pte nego što predstavite u javnosti.

LJUBAV: Niste spremni da se upustite u vezu na daljinu iako je osoba koja vas zanima možda ipak vredna toga. Treba vam neko vreme za razmišljanje... Imate neke lične nedoumice i dileme koje morate da rešite.

ZDRAVLJE: Povedite računa kada je u pitanju holesterol. Moguće je da je vreme da ipak prekontrolišite stanje masnoća u krvi. Takođe, vreme je i da menjate neke loše navike vezano za ishranu.

RAK

POSAO: Očekuju vas manji troškovi tokom današnjeg dana ali to ne bi trebalo da vam pravi veće probleme. Generalno kada je u pitanju posao ne biste trebali da imate neke velike promene ili važna dešavanja.

LJUBAV: Želite da priđete osobi koja vam se dopada i da joj otvoreno pokažete svoju naklonost. Imaćete sreće. Ona će uzvratiti istom merom i pokazati vam da je samo čekala da vi napravite prvi korak...

ZDRAVLJE: Problemi sa plućima su mogući, pa povedite računa o svom zdravlju. Ako primetite uporan kašalj ili neke druge probleme sa disanjem, obratite se svom lekaru radi pregleda i saveta.

LAV

POSAO: Moguće je da svoje saradnike stavljate pred niz testova ne bi li ispitali njihove realne mogućnosti. Za sada ne želite sasvim otvoreno da pokažete svoje namere, igrate neku igru koja je samo vama poznata.

LJUBAV: Voljena osoba pokazuje ljubomoru i nesigurnost u kontaktu sa vama i niste zadovoljni zbog toga. Tražite osobu koja ima više samopouzdanja. Moguće je da ćete se uskoro odlučiti za konačan prekid.

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da očekujete zdravstvene probleme. Pred vama je generalno dobar dan tokom kog ćete imati solidnu situaciju. Vaše telo je jako i zdravo i dobro vodite računa o sebi.

DEVICA

POSAO: Trudite se da se fokusirate na svoj posao i da se ne opterećujete glasinama i tračevima koji kruže. Važno vam je da ostvarite svoje ciljeve i zato vredno i marljivo radite. Izgradićete svoj sopstveni uspeh u karijeri.

LJUBAV: Nema nekih većih promena na polju ljubavi, trenutno ste zadovoljni stanjem kakvo jeste. Moguće je da ste pomalo pasivni. Ukoliko ste u vezi, partner vam ugađa i vi se osećate jako dobro zbog toga.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen tokom narednog perioda, pa je došlo vreme da malo više povedete računa o ovom problemu. Povećajte unos vitamina i poradite na stvaranju nekih zdravijih navika.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete da će vas faktor sreće poslužiti tokom današnjeg dana! Napredovaćete u karijeri! Pred vama je dan u kom će sve okolnosti nekako ići baš vama u prilog! Očekuje vas uspeh!

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni ovo je idealan trenutak za novo poznanstvo! Uskoro vas očekuje početak nove, pozitivne veze. Ako već imate partnera, onda je pred vama jako povoljan period za planiranje braka.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa očima su mogući, pa povedite računa o eventualnim povredama u tom predelu. Glavu čuvajte takođe. Mogući su o problemi sa očnim pritiskom ali i sa glavoboljom.

ŠKORPIJA

POSAO: Niste zadovoljni umećem koje je pokazao neko od vaših saradnika. Očekujete više od svojih kolega. Moguće je da vam deluje da uvek vi onaj najteži deo posla preuzimate na sebe iako to nije nešto što želite.

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba nema dovoljno poverenja u vas jer ostavljate utisak osobe koja prečesto menja svoje mišljenje. Vreme je da malo povedete računa o svom ponašanju prema partneru.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem su naglašeni, pa je jako važno da povedete računa o ishrani. Pored toga, moguće je da ste danas posebno pod stresom, što dodatno negativno utiče na vaše kompletno zdravstveno stanje.

STRELAC

POSAO: Pokažite ideje na kojima ste dugo radili i vaši saradnici će biti oduševljeni! Dobijate maksimalnu podršku. Pred vama je povoljan dan u kom ćete biti veoma aktivni na poslovnom planu.

LJUBAV: Samopouzdanje vam je poljuljano nakon što vas je odbila jedna osoba. Ne treba da se ograničavate samo na nju. Nova poznanstva vam slede i možete da se nadate pozitivnim preokretima na polju ljubavi!

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Imate puno energije, možda ste čak i hiper aktivni. U svakom slučaju prija vam da se bavite sportom i da redovno trenirate. Najbolje se osećate kada ste u dobroj kondiciji i formi.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete pozitivan razvoj događaja na profesionalnom planu, sve vam ide u prilog. Pred vama je dan u kom nećete imati nikakve brige ili stresove. Lako ćete završiti osnovne obaveze.

LJUBAV: Ukoliko budete otvoreno pokazali svoje emocije prema voljenoj osobi očekuje vas samo sreća i zadovoljstvo na ovom planu. Pred vama je dan u kom ćete moći iskreno da uživate. Opustite se!

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj. Moguće je da imate nedostatak gvožđa i da vam se vraćaju problemi koje ste imali sa anemijom. Posavetujte se sa svojim lekarom u vezi toga šta je najbolje za vas.

VODOLIJA

POSAO: Nemojte da žurite sa donošenjem zaključaka, moguće je da nije baš sve onako kako na prvi pogled izgleda. Dajte sebi vremena da procenite situaciju i da donesete neke nove odluke. Pred vama je period preispitivanja.

LJUBAV: Razmišljate i analizirate neke reči koje ste čuli od voljene osobe i pitate se da li je zaista tako mislila. Moguće je da su vas neke stvari pogodile pravo u centar. Ovo je pravo vreme da donesete neku važnu emotivnu odluku.

ZDRAVLJE: Skloni ste bolnim i upalnim stanjima. Nije vam preterano povoljan period i ne biste trebali da rizikujete u bilo kom smislu niti da forsirate svoje telo. Kada ste umorni, zastanite i dajte sebi vremena da predahnete.

RIBE

POSAO: Bilo bi dobro da prihvatite kompromis u poslovnoj saradnji. Vaš poslovni partner očekuje da malo popustite. Moguće je da za sada jednostavno neke stvari ne mogu da se odrade sasvim na vaš način.

LJUBAV: Uživate u miru i harmoniji koji ste stvorili. Osećate se jako dobro pored svog životnog saputnika. Verujete da ćete u budućnosti imati još bolji odnos i mogućnost da uživate u svojoj ljubavi.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa povišenom temperaturom. Skloni ste brojnim upalama i problemima sa zdravljem. Budite oprezni i držite se podalje od potencijalnih izvora zaraze ili bilo kakvih infekcija.

alo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori