Slobodne Škorpije očekuje nekoliko interesantnih susreta.

OVAN

POSAO: Uspeli ste da rešite neki problem koji je za vas predstavljao veliku kočnicu i sada lakše dišete. Osećate se mnogo sigurnije u poslovnom okruženju i deluje vam da ćete sve uspeti da organizujete kako treba.

LJUBAV: Imate potrebu da otvoreno pokažete emocije iako niste sigurni da druga strana oseća isto što i vi. Rizikujete ali sa dobrim razlogom. Želite da dođete do odgovora na pitanje da li ćete biti zajedno ili ne.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa nogama. Povedite računa o povredama ili manjim uganućima. Ako se bavite fizičkom aktivnošću, povedite računa da ne preterate sa naprezanjem i da se ne forsirate previše.

BIK

POSAO: Nije preterano povoljan dan za sklapanje novih ugovora. Povedite računa o tome da vas neko ne obmane ili da ne steknete pogrešan utisak o nekim stvarima. Budite oprezni i pri finansijskim transakcijama.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja se trudi oko vas, deli vam komplimente i laskavo se ponaša. Prija vam pažnja. Moguće je da ćete u narednom periodu imati priliku da sa njom ostvarite emotivnu vezu.

ZDRAVLJE: Posetite lekara u narednim danima. Dolazi vam vreme za redovnu kontrolu, verovatno postoje neke analize koje biste trebali da uradite. Potrebno je da se pozabavite nekim sitnim problemima na ovom planu.

BLIZANCI

POSAO: Dobro se osećate nakon što ste uspeli da rešite neke finansijske probleme koji su vas mučili. Kada ste materijalno stabilni onda imate i više elana i samopouzdanja i volje da se bavite svojim poslom.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa jednom posebnom osobom koja će vas šarmirati i osvojiti vaše srce. Sledi vam prilika da se zbližite više nego pre i da uživate u trenucima koje provodite zajedno.

ZDRAVLJE: Potrebno je da unosite više tečnosti. Važno je da vam organizam bude dovoljno hidriran. Povedite računa i o drugim navikama koje biste trebali da promenite kako biste se bolje osećali.

RAK

POSAO: Veoma ste odlučni kada su u pitanju nova poslovna dešavanja. Sprovodite u delo ono što ste osmislili. Možete da očekujete pozitivne okolnosti kroz koje ćete doći do dobre zarade. Pred vama je povoljan dan!

LJUBAV: Moguće je da vaše kritike koje upućujete voljenoj osobi veoma negativno utiču na kompletnu sliku vašeg odnosa. Vreme je da na neki način presečete i da odlučite da li ćete ostati zajedno ili ne.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Potrudite se da na neki način ugodite sebi. Loše se osećate, pre svega emotivno, i to se onda odražava na celo stanje vašeg organizma. Nemojte da se prepuštate depresiji.

LAV

POSAO: Spremni ste za nove poslovne izazove. Imate mnogo energije i elana, težite tome da se dokažete! Znate da sada možete da pokažete svoje sposobnosti i da ćete napredovati ako se budete postavili na pravi način.

LJUBAV: Moguća je prolazna avantura sa osobom koju ne poznajete preterano dobro. Zanimljivi događaji vam slede. Burna ljubavna situacija vam prija, jer ionako niste priželjkivali ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Veoma ste osetljivi danas, pripazite se. Mogući su manji problemi vezani za povišenu temperaturu, glavobolju, krvni pritisak... Podložni ste bolnim stanjima. Preporučuje vam se odmaranje.

DEVICA

POSAO: Moguće je da sa nekim od saradnika nemate baš najbolju komunikaciju i da vam to remeti mnoge poslove. Trebali biste da se potrudite da sa svoje strane poradite na tome da izgladite odnos.

LJUBAV: Možete da očekujete pozitivnu situaciju na ovom planu. Sve funkcioniše onako kako ste se nadali da će biti. Voljena osoba vam pokazuje svu ljubav i pažnju, a vi u tome uživate. Lep dan je ispred vas.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sati sna. Potrudite se da sebi obezbedite dovoljno vremena da se naspavate i da svoje baterije napunite. Osim umora, nemate neke veće zdravstvene probleme. Generalno stanje je dobro.

VAGA

POSAO: Ukoliko su vam potrebni neki papiri ili važna dokumentacija, današnji dan je veoma povoljan za to. Možete da očekujete da ćete na poslovnom planu sve rešiti onako kako vam abude odgovaralo.

LJUBAV: Možete da očekujete neko novo poznanstvo. Sasvim spontano dolazite do kontakta sa osobom koja vas magnetski privlači. Ukoliko ste već u vezi, onda postoji šansa da danas upoznate porodicu svog partnera.

ZDRAVLJE: Ne očekuju vas problemi kada je u pitanju polje zdravlja. Možete da se nadate generalno dobroj situaciji. Eventualno povedite računa o manjim problemima vezanim za čulo sluha.

ŠKORPIJA

POSAO: Veoma ste uporni. Čekate strpljivo svoju šansu za uspeh a kada vam se ona ukaže- iskoristite je do maksimuma. Vas čeka jako dobar period u kom ćete uspeti da ostvarite svoje ambicije.

LJUBAV: Dopada vam se osoba rođena u nekom od vatrenih znakova. Možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja sa njom. Pred vama je prilika da se upustite u avanturu u kojoj ćete oboje uživati.

ZDRAVLJE: Problemi sa tahikardijom ili ubrzanim radom srca su mogući. Povedite računa ako budete osetili neke tegobe, javite se svom lekaru. Pogotovo budite oprezni ako ste već imali ovakve tegobe.

STRELAC

POSAO: Razmislite na temu štednje. Mogla bi vam se isplatiti, a sada ste u mogućnosti da se na tom planu pokrenete. Dolazi vreme u kom biste mogli da značajno napredujete na polju finansija, što će vam svakako odgovarati.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa nekim ko je rođen u znaku Vage ili Ovna. Očekujte pozitivnu atmosferu i lepa ljubavna dešavanja. Pred vama je prilika da se opustite i da uživate u strastvenim momentima.

ZDRAVLJE: Razvijajte zdravije navike. Potrudite se da malo više računa povedete o svom zdravlju i da se više posvetite sebi. Negativne stvari poput alkohola i cigareta biste trebali da izbacite iz upotrebe.

JARAC

POSAO: Potrebna vam je podrška osobe u koju imate poverenja. Potrudite se da odaberete pravog saradnika. Dolazi vreme u km ćete imati veći obim posla i nećete moći sve da završite sasvim sami.

LJUBAV: Veoma brzo ćete osvojiti osobu koja vam se dopada! Nadomak ste početka veze i važne ljubavne priče. Ako danas budete ušli u novu ljubavnu priču, ona bi mogla da bude značajna na duže staze u budućnosti!

ZDRAVLJE: Manji pad energije je moguć u drugom delu dana. Obezbedite sebi dovoljno vremena za odmor, popodnevna dremka bi mogla da vam prija. Nema potrebe da bilo gde žurite i da se nervirate.

VODOLIJA

POSAO: Vredno radite zato što želite da ostvarite finansijski napredak. Želite da naplatite svoj trud i energiju koju ste uložili u posao. Ukazaće vam se šansa da dokažete koliko vredite i koliko ste posvećeni poslu.

LJUBAV: Nemate nikakvu dilemu povodom toga koga želite pored sebe. Sigurni ste u svoja osećanja. Pokazaćete voljenoj osobi svoje iskrene namere i staviti joj do znanja da je za vas baš ona- ona prava!

ZDRAVLJE: Menjajte stresan način života. Posvetite se tome da pronađete neki način da se relaksirate od svakodnevnih obaveza i psihičkih napora koje ulažete. Prijala bi vam joga ili meditacija.

RIBE

POSAO: Rešavate probleme iz prošlosti. Kada sa tim budete završili lako ćete nastaviti dalje. Sada se posvetite tome da sve dovedete u red i da stare dugove “očistite”. Dolazi vam veliko olakšanje nakon toga.

LJUBAV: Moguće je da imate udvarača koji polako odustaje od ideje da vam priđe jer mu niste pokazali ni malo naklonosti. Ako ipak želite da budete sa njim, onda otopite svoj izraz ledene kraljice i pokažite mu da ste zainteresovani.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam da se negde opustite sa prijateljima, uz dobru muziku i u nekoj pozitivnoj i veseloj atmosferi. Potreban vam je neki vid ventila, dajte sebi oduška! Izlazak će vam prijati.

zadovoljna.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori