Shvatili ste, napokon, da je to najvažniji segment života.

OVAN

POSAO: Ceo da očekujte konfliktne situacije sa kolegama, jer neće imati razumevanja za vaše ideje. Niko ne shvata koliko ste zapravo kreativni i ispred svih po pitanju poslova i poslovne strategije.

LJUBAV: Jako uporno tražite malo kućnog mira, ta neobuzdana gomila prijatelja i poznanika silom vas odvlači na neumerene zabave. A svaki pravi Ovan sa smeškom će prihvatiti poziv, samo da ne bi poremetio mir u društvu. Nađite zlatnu sredinu između odmora i žurki i osećaćete se bolje nego na početku.

ZDRAVLJE: Veoma ste emotivni, a zbog toga trpi vaša štitne žlezda, a uskoro ćete ustanoviti da su vam emocije i stresovi doneli manje probleme. Moguće da je došlo i do povećanja šećera ili do autoimunog sindroma.

BIK

POSAO: Pokušajte da iznesete pred drugima svoje ideje, mišljenje, da im objasnite šta je vaš cilj. U početku će biti otpora, ali ćete ih ubediti da radite prave stvari za kompaniju u kojoj radite.

LJUBAV: U ljubavi odajete utisak hladne i nepoverljive osobe, a partnera često plašite svojim pretnjama u slučaju da vam je neveran. Odbacite svoje glupe odbrambene mehanizme i pokažite da ste i vi toplo ljudsko biće puno ljubavi.

ZDRAVLJE: U zdravom telu navodno se nalazi i zdrav duh. Vaš se duh davno preselio i spava, jer više ne može da podnese to kako zapostavljate svoje telo. Bar ste vi uvek bili sportski tip. Trčanje i vežbanje su uslov za zdrav život, a zdrava ishrana je isključivo stvar vašeg izbora. Uz malo discipline dovešćete se u red.

BLIZANCI

POSAO: Budite istrajni, jer se rezultati vašeg rada neće odmah videti. Moraćete da sačekate kako bi ste pokupili sve pohvale i da se vaše reči sprovedu u delo. Tada ćete osetiti i finansijski napredak, jer ćete dobiti i priznanje nadređenih.

LJUBAV: Obožavate tajanstvene osobe koji ne odaju sve svoje adute na prvom sastanku. Ovaj put ćete zažaliti zbog svoje sklonosti prema misteriji, jer će se ispostaviti da partner krije stvari koje je trebalo odavno da vam ispriča.

ZDRAVLJE: Unosite dosta vitamina, kao i voća i povrća, malo više vodite računa o svom zdravlju. Morate priznati da ste se do sada olako odnosili prema svom organizmu. Ukoliko se na vreme tome posvetite, neće biti zabrinjavajućih posledica.

RAK

POSAO: Očekuje vas dosta aktivnosti. Jedino bi trebalo da budete malo energičniji i odlučniji u onome šta želite od posla i poslodavca. Želite bolje radno mesto ili sasvim novo zaposlenje, možete uspeti samo ako dobro razmislite.

LJUBAV: Osećaćete snažnu potrebu za putovanjem. Vaš duh je gladan novih horizonata, a porodica vas gnjavi i iscrpljuje. Uz nekoliko pouzdanih prijatelja otputujte bar nakratko.

ZDRAVLJE: Morate sve držati pod kontrolom, važno je ne opuštati se, jer ukoliko je šećer malo povišen moći ćete odgovarajućom terapijom sve da držite pod kontrolom. Sve ćete dovesti u red, ako se na vreme budete posvetili problemu.

LAV

POSAO: Ukoliko razmišljate o nekom usavršavanju, treba da znate da je to dobra odluka, jer možete sa lakoćom da dobijete odgovarajuću diplomu. Vredni i uporni Lavovi će odmah videti rezultate svog rada.

LJUBAV: Moguće je da je neko novo poznanstvo uzdrmalo vaše temelje i poljuljalo vas. Precenili ste neku svoju poziciju i vrlo verovatno se igrali sa svojim i tuđim osećanjima. Upali ste u mrežu koju ste sami postavili.

ZDRAVLJE: Imate problema sa urogenitalnim sistemom, a može doći i do urološke infekcije, usled pada imuniteta. Pokušajte da se pričuvate, da se ne prehladite, jer je to samo početak, koji kasnije može uzrokovati mnoge probleme.

DEVICA

POSAO: Emocije vas prilično ometaju u poslu. Nemojte razmišljati, krenite napred, jer vas očekuju dobri finansijski efekti, zbog kojih se toliko i trudite i zalažete u radu. Svaki vaš poslovni potez će biti uspešan jer ste odlučni.

LJUBAV: Za vas je ljubav najvažnija duhovna hrana i u nedostatku iste se vrlo loše osećate. Ukoliko ste u vezi, te ljubavi neće nedostajati, samo će se s vremenom povećavati. Prepustite se i osluškujte sve znake koje prepoznajete i oslonite se na svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Možete očekivati jaku glavobolju, a to će se dešavati u skladu sa ovim nestabilnim vremenom. Budite spremni da na vreme uzimate odgovarajuću terapiju, kako bi ste na vreme rešili zdravstvene probleme.

VAGA

POSAO: Čvrsti ste u doluci da ostvarite uspešnu karijeru. Sve vaše želje se i ostvaruju, jer vam karijera vrtoglavo kreće ka usponu. Novi poslovi, kolege, novi izazovi, očekuju vas do kraja dana.

LJUBAV: Slobodni pripadnici znaka napokon upoznaju osobu uz koju će se osećati kao u raju. Niste još uvek svesni srećnih okolnosti koje su vas dovele do ovako lepog poznanstva i ljubavi na prvi pogled.

ZDRAVLJE: Nervoza je izražena tokom dana.Uzmite neka sredstva za smirenje sbe dok migrenozni napadi ne prođu i videćete da će se stanje stabilizovati. Morate biti strpljivi i staloženi kako bi ste prevazišli probleme.

ŠKORPIJA

POSAO: Zatrpani ste poslovima i poslovnim obavezama koje ćete jedva postići. Jedan blizak kolega, sa kojim radite slične poslove, će vam mnogo značiti, jer će vam pomoći da sve dovedete do kraja.

LJUBAV: Potrudite se da napravite selekciju prijatelja, jer neki žele da vas distanciraju od partnera,a to svakako ne bi ste voleli. Izbacite iz vašeg života osobe koje vam nisu prijatelji.

ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade, jer su vam pluća posebno osetljiva. Pripadnice ovog znaka mogu imati problema sa ginekološke strane. Treba na vreme otići kod lekara i sanirati sve probleme.

STRELAC

POSAO: Nemojte biti negativni, jer mnogo pozitivnih misli i energije će vam trebati da odradite i pripremite se za situacije koje vas očekuju. Poboljšaćete svoju poziciju na poslu, a mnogi će vas i bodriti.

LJUBAV: Mnogo pozitivne energije će vam dati elana da uživate pored voljene osobe i da date jednu potpuno novu dimenziju vašem zajedničkom životu, a to je potpuno poverenje i sigurnost jedno u drugo. Uživaćete u harmoničnom odnosu sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Budite istrajni prilikom korišćenja terapije, uglavnom sve prolazi bez komplikacija, osim što se nervirate i to vas čini razdražljivom. Pojačajte ishranu suplementima u vidu dodatka, kao što su vitamini, minerali, uzimajte dosta voća i povrća.

JARAC

POSAO: Sada počinjete da razmišljate o rešavanju kredita koji ste uzeli . Imate ideju kako da pomoću poslovnog uspeha rešite situaciju u kući. Ukoliko idete na razgovor za posao, budite iskreni i recite šta očekujete od poslodavca.

LJUBAV: Ako ste sami, ovaj dan vam donosi mnogo više kontakata sa osobama suprotnog pola nego do sada. Prepustite se, jer možete upoznati osobu koja će vam u potpunosti odgovarati.

ZDRAVLJE:Budite obazrivi prilikom promene vremena, jer pokazujete izuzetnu osetljivost na promenu temperature vazduha. Zbog promenljivog vremena i vi ćete biti promenljivog zdravlja.

VODOLIJA

POSAO: Imaćete uspešan i buran dan. Moraćete doneti konkretne odluke po pitanju posla. Moguća je promena radnog mesta, ali nemojte biti zabrinuti, jer je to promena nabolje. Komunikacija vam nije jača strana, pa se po tom pitanju i pokrenite.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, ovaj dan vam donosi maksimalan sklad u partnerskim odnosima. Shvatili ste, napokon, da je to najvažniji segment života. I sami ste svesni da je u vezi najbitnije uzajamno razumevanje i podrška. To je osnova za rešavanje svih situacija koje su pred vama.

ZDRAVLJE: Izloženi ste konstantnom stresu i to vam je donelo nezadovoljstvo i poremećaj sna. Treba što pre da osvežite svoj organizam i da se pripremite za nove radne napore.

RIBE

POSAO: Objasnite poslodavcu šta možete da ponudite. Iskreno komunicirajte sa poslovnim partnerima. Dajte svoj maksimum. Što se tiče finansija, treba da saslušate savet starijeg kolege i da to i uvažite.

LJUBAV: Ovaj trenutak je veoma loš za rešavanje delikatne situacije, jer ste sami negativni, mračni i ne vidite izlaz. Jednostrano sagledavate stvari, mislite da ste samo vi povređeni.

ZDRAVLJE: Odbacite bilo kakvu nervozu i nezadovoljstvo. I sami ste svesni da čovek nikada nije zadovoljan, pa zato pokušajte da pronađete lepe momente. Prati vas nesanica.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori