Nema prepreka za Ovna, Bik entuzijastičan, Blizanci neverni, Rak kreativan, odluke pred Lavom, Devica pasivna, Vaga depresivna, bolji dani za Škorpiju, Strelac se provodi, Jarac traži prestiž, Vodolija na klackalici, a Ribe grizu.

Ovan

Posao - Više poslova istovremeno neće vam pasti teško da radite. Sposobni ste da pobeđujete na više frontova. Ako radite u veleprodaji odličan dan za nove ugovore, zaradu. Ljubav - Više se posvetite ljubavi jer partnera često zapostavljate zbog poslovnih obaveza. Zdravlje - Nemate prepreka.

Bik

Posao - Mnogi se dive vašem entuzijazmu i velikoj energiji. Na materijalnom planu se još uvek čeka na bolje dane koji treba da se svaki čas dese. Ljubav - Sve se lako može rešiti, dodajte samo malo romantike u svoju vezu i čarolija će učiniti da se emocije probude. Zdravlje - Sklonost gojenju.

Blizanci

Posao - Znate i sami da bez velikog rada i velikog ulaganja teško da možete da uradite nešto bitnije ili značajnije. Ljubav - Vernost vam nije jača strana. Ukoliko ste u duploj vezi pripazite se razotkrivanja. Sve moguće danas. Zdravlje - Više odmora vas može učiniti sasvim drugom osobom.

Rak

Posao - Bićete posebno kreativni. Drugi u vama vide jednog čudaka koji ima ideje ali ponekad ne zna da ih naplati dobro. Ljubav - Emotivno se nalazite u vezi koja može da podlegne prevari. Niko nije siguran ni Vi ni osoba pored Vas. Zdravlje - Opterećujete se tuđim problemima.

Lav

Posao - Dobro razmislite da donesete dobre i ispravne odluke koje će značiti i vama i poslovnim partnerima. Ljubav - Nesuglasice sa partnerom. To vam je teško ali morate da donesete pravilne odluke. Zdravlje - Bolovi u leđima mogu se izbeći vežbama.

Devica

Posao - Vredni ste kao mrav. Vi radite jer volite svoj posao. To nije problem. Dobićete dobar ugovor da potpišete. Ljubav - Vi ste pre strastveni čitalac ljubavnih romana nego što ćete se upustiti u pravu ljubavnu avanturu. Zdravlje - Pasivnost može biti vaš ozbiljan problem.

Vaga

Posao - Imate osećaj kao da morate da grabite posao. To vam se dopada i to ćete sigurno da uradite ukoliko vidite da ne ide kako želite. Ljubav - Morate da se izvučete iz depresije koja vas obuzima s vremena na vreme. Nije to ništa ozbiljno ali partner uočava razliku u ponašanju. Zdravlje - Obratite pažnju na cirkulaciju nogu.

Škorpija

Posao - Upotrebićete sva sredstva da biste došli do cilja, a za to je potrebna velika odluka i stabilnost karaktera. Ljubav - Očekujete mnoštvo novih avantura, preokreta, neobičnih događaja. Ne razmišljate o nekim bivšim teškim danima. Zdravlje - Bolje nego ranije.

Strelac

Posao - Ukoliko ste nadahnuti nekim umetničkim delom odmah taj svoj duh, optimizam, maštu prenesite na papir jer papir sve trpi. Ljubav - Želja da se dokažete pred jednom Devicom ne prestaje. Više ćete uložiti u ozbiljnu vezu nego u avanturu. Zdravlje - Pokrenuti ste dobrim provodom.

Jarac

Posao - Loše se osećate ako sa vama saradnici razgovaraju kao sa nekim ko je neobrazovan ili neiskusan. Jarac voli status, prestiž. Nećete to dozvoliti. Ljubav - Više pričate o novcu nego o ljubavi. Veza sa Vodolijom vas čini poletnim, raspoloženim. Zdravlje - San i ništa više.

Vodolija

Posao - Po svaku cenu vam treba jedan Bizanac ili Devica. Niste spremni da sami iznesete projekat koji oni mogu vešto da vam pokrenu. Ljubav - Vezujete se za osobu koja nije slobodana, u braku je. Morate da se odlučite kojim putem da idete. Put zabave ili ozbiljne veze. Zdravlje - Čir na želucu.

Ribe

Posao - Pokrenite se na odlazak u inostranstvo. Morate biti ažurniji. Nije vreme da čekate neko posebni događaj da biste se pokrenuli. Ljubav - Ako ste ljubitelj humora, lucidnog ponašanja, onda bi bilo najbolje da vaš partner bude neki Škorpion. Zdravlje - Obratite pažnju na stomak.

vecernje.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori