Saznajte šta vam spremaju zvezde naredne dve nedelje...

OVAN
Ljubav
Oni koji su trenutno usamljeni zadovoljstvo i ispunjenost pronalaziće u kontaktima sa prijateljima. Ipak, ovo ne znači da neće biti ljubavnih prilika, naročito u drugoj dekadi meseca. Neki od vas će tada osetiti potrebu da se konačno smire. Ovnovima u emotivnim vezama i brakovima smeše se lepi dani. Jupiter ulazi u vaše polje ozbiljnih partnerstava i braka i prvenstveno će baciti akcenat na one u dužim vezama koji će funkcionisati bez većih problema.
Posao

Promene koje počinju da se dešavaju ne idu vam u korist i pojedini mogu biti zabrinuti za očuvanje svojih radnih mesta. Obratite veliku pažnju na papirologiju, arhiviranje dokumenata, a sve se menja od sredine meseca. Finansijski segment će biti stabilan.
Zdravlje
Prva polovina meseca je bila  dosta nepovoljna. Vaši energetski potencijali su smanjeni i neophodno je da više posvetite pažnje sebi, svom odmoru, zdravijem načinu ishrane.

 BIK
Ljubav
Obnoviće se romantični trenuci i partner će vam sa starim žarom pokazivati ljubav i privrženost. Mnogi Ovnovi koji su u dugim vezama poželeće da ozakone svoju vezu i biraće datum venčanja. U isto vreme najstarijim i najmlađim članovima porodice potrebna je vaša prisutnost i podrška. U drugoj dekadi septembra zainteresovaćete se za osobu za koju do sada niste mnogo marili.
Posao
Vama je novac obično parče papira, rasipate zarađeno na sve i svašta, baš preterujete, pa ćete se vrlo brzo naći u finansijskim problemima. Očekujte i neplanirane troškove koji će vam zadati opasne glavobolje. Poslovni rizici će vam se isplatiti i svima onima koji nisu verovali u vas dokazaćete da bez rizika nema ni profita. Bićete spremni svima da pomognete u kolektivu, tako da očekujte podršku saradnika.
Zdravlje
Osećate se bolje.

BLIZANCI
Ljubav
Slobodne Blizance čeka uzbudljiv period. Na jednoj proslavi u poslednjoj nedelji septembra nećete ostati ravnodušni prema jednoj privlačnoj Vagi, suptilnoj Devici, iskrenom Lavu ili šarmantnom Strelcu. Oni u braku ili vezi imaće tokom septembra vrlo usklađene i stabilne odnose sa voljenom osobom.
Posao
Očekujte promene na poslu, naročito posle 16. septembra, čak i prekid dosadašnjeg posla ili vrlo nepovoljnu situaciju na poslu. Ambiciozniji Blizanci će od tog trenutka početi da traže druga rešenja i nove mogućnosti za zaposlenje. Pozitivan ishod situacije možete da očekujete nakon 24. septembra.
Zdravlje
U prve dve dekade meseca neophodno je obratiti više pažnje na stanje organizma. Potreban vam je odmor.

 RAK
Ljubav
Čim se povede rasprava o negativnim aspektima veze, partner se povlači i negoduje. Jaz postaje sve dublji. Slobodnima ovaj mesec neće doneti blagodeti u ljubavi. Ovog meseca pauzirajte što se tiče lova na srodnu dušu, povoljnije prilike javiće se već sredinom jeseni.
Posao
Ni u poslovnom segmentu situacija neće funkcionisati lagano. Moguće je da će dogovori na koje ste računali u poslednjem momentu izmaknuti iz ruku. Finansije će biti bolna tačka.
Zdravlje
Stres i nerviranje mogu tokom septembra biti glavni pokretači zdravstvenih tegoba.

LAV
Ljubav
Lavovi koji su u braku ili dugim vezama tokom septembra treba da stvari preuzmu u svoje ruke i da se potrude da stabilizuju i harmonizuju odnose sa porodicom i partnerom. Za slobodne situacija će se promeniti od 10. septembra ulaskom Jupitera, vaše planete ljubavi, u znak Vage. Maksimalno ćete se aktivirati, odlaziti na kraća putovanja, izlaziti na nova mesta i upoznavati interesantne ljude. Sasvim neočekivano, u jednoj spontanoj situaciji i razgovoru zapašće vam za oko neko.
Posao
Na zaposlene Lavove kosmička događanja neće u tolikoj meri imati uticaj jer većina predstavnika vašeg znaka je već prošlog meseca obezbedila sebi povoljne uslove i sigurno radno mesto. Ipak, sam početak meseca je krizan.
Zdravlje
Stres će prouzrokovati jači pad imuniteta koji će biti naročito naglašen u prve dve dekade septembra. Moraćete da nađete način da se i fizički, ali i psihički dignete - kroz odmor, kroz zdrav način ishrane, kroz blagu rekreaciju i opuštanje.

DEVICA
Ljubav
Veze i bračni odnosi su na velikoj raskrsnici. One relacije u kojima već odavno situacije nisu kako treba proživeće jedan težak ispit i sigurno je da će neke od njih prestati da postoje. Ni slobodni pripadnici znaka neće lako proći kroz ovaj period – u prve dve dekade vi ste ni tamo ni ovamo, ne znate šta želite, čas se okrećete bivšim partnerima, čas samujete, čas se uplićete u kombinacije i afere. Oni koji su započeli vezu ovog leta stagniraće u romantici.
Posao
Vaše glavno oružje je vaš um i analitičnost, a za saradnju birajte istomišljenike i osobe koje se rukovode razumom, a ne osećanjima. Oskudica i nemanje para biće izraženi u poslednjoj dekadi meseca, zato ravnomerno rasporedite novac i budite štedljiviji. U kolegijalnom okruženju će biti mnogo nesuglasica, ali u poslednjoj dekadi meseca neke propuštene prilike će se ponovo otvoriti pred vama. Takođe, počećete da stvarate odlične temelje za period koji je tek pred vama, tokom oktobra.
Zdravlje
Napetost vam stvara probleme. Odmarajte se, relaksirajte, trudite se da vodite zdrav život.

 VAGA
Ljubav
Sam početak meseca može biti krizan za one Vage koje su u braku i stabilnim vezama. Situacija će se stišati i određeno rasterećenje od briga osetiće se već u drugoj dekadi septembra, kada će se i vaš odnos sa partnerom postepeno stabilizovati i doneti vam brojne srećne zajedničke trenutke. Vage koje su same tokom septembra će biti vrlo društvene i rado će izlaziti, zabavljati se i posećivati zanimljiva kulturna događanja u svom mestu.

Posao
Doduše, i period oko polovine septembra doneće takođe momente napetosti, naročito u najbližem poslovnom okruženju, ali ćete ovo relativno lako prevazići.
Zdravlje
Pad imuniteta će biti jedna od posledica. Ipak, od početka treće dekade i ulaska Sunca u vaš znak sledi vam brz oporavak.

 ŠKORPIJA
Ljubav
Polovinom septembra pomračenje Meseca se dešava u vašem polju ljubavi i emotivne veze i brakovi će tada biti na udaru – moguće je da će se pokrenuti priče o vašim ili partnerovim tajnim aktivnostima, a sigurno je da će se sumnja i ljubomora uvući u vašu vezu. Slobodni krajem meseca na jednom predavanju ili skupu srešće srodnu dušu.
Posao
Poslovni mesec će započeti burno. Pogotovo je prva dekada turbulentna jer će izvući na površinu loše odnose sa nadređenima i pojedinim saradnicima. Malo je verovatno doduše da će vam ovo napraviti trajnije probleme, ali vas definitivno u tim danima može izbaciti iz takta.
Zdravlje
Buran septembar pun previranja, stresa i osećanja poremetiće vašu mentalnu, emotivnu i telesnu ravnotežu. Nesanica, glavobolja, košmarni snovi su pojedini simptomi koji mogu mučiti mlade Škorpije tokom ovog meseca.

STRELAC
Ljubav
Slobodni Strelčevi mogu računati da će se pred njima otvoriti nebrojene ljubavne prilike, najizraženije tokom druge dekade septembra. Za one koji su u vezi ovo je period kada morate da presečete i odlučite šta želite od veze.
Posao
Definitivno je pred vama mesec velikih promena u poslovnom segmentu. Možda ćete biti primorani na neke promene koje vam nikako ne prijaju. Već od drugog dela meseca situacije će krenuti da se menjaju u vašu korist, pa se spremite da ulovite šanse koje će vam se otvoriti. Druga polovina meseca vam donosi poboljšanje materijalnog stanja.
Zdravlje
Vaše fizičko i psihičko stanje će uglavnom tokom septembra meseca biti više nego dobro. Doduše, imaćete povremeno manje stresove, naročito u prvoj dekadi i polovinom meseca.

 JARAC
Ljubav
Partneri u vezi često će dolaziti u sukobe i zbog najmanjih sitnica. Naročito je period do kraja prve polovine meseca komplikovan i trebaće dosta truda i sa vaše i voljene osobe da se ovo vreme pregura. Više sreće i lepih ljubavnih trenutaka će imati Jarčevi koji traže partnera.
Posao
Mogući su veći problemi sa stranim saradnicima, a definitivno morate obratiti pažnju na komunikaciju, papirologiju i bitne dogovore, jer sve pokazuje tendenciju da vas usporava ili da vam se u poslednjem trenutku izmakne iz ruku. Ono što je najbitnije jeste da pokažete veliku prilagodljivost i spremnost na kompromis.
Zdravlje
U septembru bićete osetljivijeg zdravlja. Do 22. septembra moguće su plućne infekcije, nazeb, povrede ruku ili ramena.

 VODOLIJA
Ljubav
Pokušajte da budete tolerantniji prema partneru. U ovom periodu mogući su i finansijski problemi. Tokom septembra slobodne Vodolije uglavnom će provoditi prijatne trenutke sa prijateljima i u društvu. Vaš ljubavni život će biti oskudan sve do 22. septembra, dok planeta vaših ljubavnih odnosa Merkur ne krene direktno.
Posao
Na poslovnom planu sve ide kako valja. Budite oprezni sa kolegama i konkurentima. Možda će poželeti da vam smeste, pa otvorite četvore oči.
Zdravlje
Prva dekada meseca je nepovoljna u zdravstvenom segmentu, što će naročito osetiti pripadnici starije generacije.

RIBE
Ljubav
Na samom početku septembra može doći do velikih problema u vašim emotivnim relacijama i više je nego izvesno da će se oni ponavljati. Optužbe će leteti s obe strane. Ulaskom vaše planete Jupiter u znak Vage 9. septembra i u vaše osmo polje, slobodne Ribe će se aktivirati i postati otvorenije za sklapanje kontakata. U potrazi za pravom ljubavi i pojačanog libida, lako ćete se upuštati u seksualne avanture. U drugoj polovini septembra privlačite pažnju jednog usamljenog Raka, Jarca, Bika ili Škorpije.
Posao
Zaposlene Ribe u ovom kriznom periodu uspeće da se zadrže na svojim pozicijama. Ipak, na poslu može biti dosta drame i nesloge sa nadređenima i autoritetima. Budite krajnje oprezni u komunikaciji. Puno nervoze i stresa oko finansija kulminiraće i isprovocirati vašu ličnu krizu u periodu pomračenja Meseca 16. septembra, koje se odvija u vašem znaku.
Zdravlje
Pripadnici starije generacije će u prvom delu meseca osetiti pogoršanje zdravstvenog segmenta. Psihički pritisak neće odgovarati ni mlađim Ribama, pa je neophodno da nađete vremena za opuštanje i relaksaciju.

zadovoljna.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori