Horoskop otkriva zašto je svaki znak poseban prijatelj…

Ovan

Ovan je najbolji prijatelj kojeg ćete ikada moći da imate. Uvijek će biti tu za vas, kao podrška i neko ko vas gura naprijed, bez obzira na sve. Dobri su sagovornici i slušaoci, pa sa njima možete pričati o svemu po cijeli dan i noć.

Bik

Ako će iko znati sve vaše želje – onda je to osoba u znaku Bika. Zna šta volite i šta vam se sviđa, bez i da mu to kažete. Uvijek vas obraduje divnim poklonima i savršenim priređenim iznenađenjima.

Blizanci

Blizanci vole avanturu i sve što im ne može dosaditi. Ako uradite nešto “nezakonito”, rado će stati uz vas i postati vaš partner. To ih uzbuđuje i previše!

Rak

Rakovi su emotivci koji će možda bolje da vas razumiju, nego što ćete vi sami sebe. Uvijek će vam pomoći da prebrodite sve emotivne probleme i biti tu da se poistovjete sa vama. Takođe vole da se maze, pa im neće biti teško niti čudno da vas zagrle niti da vam budu “naslon” za spavanje.

Lav

Lavovi vole da uživaju i da se predstavljaju u najboljem svijetlu. Pored toga su i veliki gurmani. Neće im nikada biti teško da vam naprave vaše omiljeno jelo ili neki specijalitet. Pazite samo – pored njih se emožete lako ugojiti!

Djevica

Osobe rođene u ovom znaku vole mjesta koja su savršena i u kojima nema nikakvim mana. Pronaći će kafić ili restoran koji ima odličnu hranu i piće, a nisku cijenu, kao i vrlo pristojne (često i slatke) konobare. Sa njima ćete se uvijek dobro provesti na najboljim mjestima u gradu.

Vaga

Vage su velike pričalice kojima nikada nije dosta novih tema, tračeva, priča… Sa njima možete da pričate o sve i svačemu i da vam nikada ne bude dosadno.

Škorpija

Iako spolja izgledaju hladno, Škorpije su veliki prijatelji kada shvate da je osoba sa kojom se druže vrijedna njihove pažnje i prijateljstva. Uvijek će biti tu za vas, bez obzira na sve.

Strijelac

Kao i Blizanci, Strijelčevi vole avanturu, pokret, akciju. Ne mogu da budu na jednom mjestu, ali ni u prisustvu negativnih i tužnih osoba. Oni su osobe koje će vas uvek zasmijavati i oraspoložiti bez obzira koliko ste tužni ili neraspoloženi. Samo žele da vas vide nasmijane i to će im biti glavni cilj.

Jarac

Tvrdoglave osobe koje se ne daju tako lako su u stvari osobe koje svako mora imati u svom životu. Neće im biti teško da vas vrate kući ako se napijete ili ako vam ode posljednji prevoz, a vi nemate novca za noćnu kartu ili taksi.

Vodolija

Sa Vodolijama vam nikada neće biti dosadno. U stanju su da dođu kod vas i pričaju o nekim neobičnim i zanimljivim stvarima koje vam nikada ne bi pale na pamet. U svakome bude dozu kreativnosti i inspiracije, pa očekujte da će svaki izlazak sa njom biti “otkačen”.

Ribe

Ribe su drugi primjerak emotivnih osoba koje više vole svoje prijatelje od sebe samih. U stanju su da urade sve kako bi pomogle osobi koja im je veliki prijatelj. Jedne su od rijetkih koje pamte rođendane svih bližnjih.

kurir.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori