Šta vam zvezde predviđaju za danas...

OVAN

 POSAO: Ako ste planirali pokretanje privatnog posla danas je povoljan dan za pravljenje plana i strategije. Potrudite se da se okružite ljudima koji imaju konstruktivne ideje.

LJUBAV: Stabilna emotivna situacija i dobra komunikacija sa voljenom osobom su sve ono čemu ste sanjali ranije! Sada to konačno imate! Uživajte u lepoj atmosferi!

ZDRAVLJE: Povedite računa o cirkulaciji. Generalno ne biste trebali da imate veće probleme.

 BIK

 POSAO: Moguće je da je na ovom planu vama na neki način stabilnost zagarantovana. Nemate razloga za brigu. Možete da se opustite i da smireno obavljate svoj posao.

LJUBAV: Došlo je vreme da sa voljenom osobom napravite plan o zajedničkoj budućnosti i sledećim koracima. Oboje želite iste stvari, samo je potrebno da jedno drugome to priznate.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema. Situacija na ovom polju je sasvim dobra.

 BLIZANCI

 POSAO: Moguće je da ćete ranije otići sa posla i da ćete imati slobodnog vremena na pretek. Svakako ste srećni zbog toga. Očekuje vas veoma zanimljiv i opušten dan.

LJUBAV: Lako ćete uspeti da rešite manje nesporazume koji su se pojavili sa voljenom osobom. U večernjim časovima ćete imati lepe trenutke u zajedničkom društvu.

ZDRAVLJE: Vreme je za redovan pregled kod lekara. Budite odgovorni prema svom zdravlju i ne izbegavajte kontrole.

 RAK

 POSAO: Veoma vam je važno da sve bude pod konac kada je u pitanju vaš posao. Ipak, potrudite se da ne budete preterano napeti. Ako sami ne unesete nervozu, neće je biti.

LJUBAV: Danas može doći do zbližavanja sa osobom sa kojom već neko vreme imate komunikaciju. Potrudite se da je šarmirate ali nemojte da glumite nešto što niste.

ZDRAVLJE: Preporuka je da povećate unos vitamina kako biste ojačali svoj imunitet.

LAV

 POSAO: Želite da zadržite svoje radno mesto i planirate da se potrudite da dokažete nadređenima da vredite. Ne biste trebali da brinete previše, oni vas već cene.

LJUBAV: Imate poverenja u svog partnera i vaša veza lepo napreduje. Nemate nikakve razloge za brigu na ovom planu. Ukoliko ste slobodni, dolazi vam nova prilika za flert.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam više sna. Potrudite se da izdvojite više vremena za odmor.

 DEVICA

 POSAO: Dolazi vam prilika da razmislite o dodatnom poslu. Moguće je da neko od rodbine ima nešto da vam ponudi. Saslušajte predloge koji budu došli do vas.

LJUBAV: Dobro se osećate pored voljene osobe i zadovoljni ste svojom emotivnom situacijom. Sve teče glatko. Moguće je da ćete u narednom periodu isplanirati zajednički odmor.

 ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu. Bilo bi dobro da posetite nutricionistu.

 VAGA

 POSAO: Očekuje vas veoma pozitivan dan u poslovnom okruženju! Možete da se nadate povoljnim promenama. Obradovaće vas i neke lepe vesti na ovom planu.

LJUBAV: Voljena osoba vam je pokazala koliko joj je stalo do vas. Možete da uživate u lepim zajedničkim trenucima. Uzvratićete joj nežnost i lepe emocije.

ZDRAVLJE: Redovnije jedite i povedite računa o kvalitetu namirnica. Vreme je da počnete da stvarate zdravije navike.

 ŠKORPIJA

 POSAO: Važno vam je da sve obavite perfektno. Sposobni ste i za mnogo više od toga ali ne treba da preopteretite sebe. Potrudite se da napravite dobru organizaciju.

LJUBAV: Moguće je da ćete od voljene osobe zatražiti malo više pažnje i nežnosti. Nadate se da će ona imati razumevanja za vaše potrebe. Kada biste imali samo malo više vremena jedno za drugo.

ZDRAVLJE: Pijte više vode. Tečnost je jako važna za bolju funkciju metabolizma.

STRELAC

 POSAO: Možete da očekujete potvrdu u vezi nekog poslovnog dogovora koji ste u prethodnom periodu sklopili. Sve ide baš onako kako ste planirali, budite bez brige!

LJUBAV: Komunikacija sa osobom koja vam se dopada postaje sve bolja... Bilo bi dobro da joj predložite susret danas. Mogli biste da imate sreće u svom pokušaju da je osvojite!

ZDRAVLJE: Izbegavajte potencijalne izvore zaraze. Ako se budete pazili, ostaćete zdravi.

 JARAC

 POSAO: Važno vam je da napravite što bolju organizaciju na ovom planu kako biste imali još bolji uvid u situaciju. Kada stvari postanu jasnije, lakše ćete doneti važne odluke.

LJUBAV: Ljubavna situacija je stabilna. Moguće je da planirate brak. Vi se ne plašite obaveza i želite da neke stvari postanu zvanične. Očekuje vas pozitivna atmosfera sa partnerom.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa radi redovne kontrole, vodite računa o svojim zubima.

 VODOLIJA

 POSAO: Poslovna atmosfera je veoma pozitivna. Možete da se nadate dobroj atmosferi u radnom kolektivu. Timski rad je na visokom nivou i sve dobro funkcioniše.

LJUBAV: Poklanjate maksimum svoje ljubavi i pažnje voljenoj osobi i nadate se da će ona to umeti da ceni. Potrebna vam je njena podrška da prevaziđete svoje dileme.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više aktivnosti. Potrudite se da se posvetite nekom sportu.

 RIBE

 POSAO: Moguće je da ćete danas dodatno podstaći svoju ambicioznu stranu i da ćete biti maksimalno posvećeni poslu. Lako će vam se otvoriti i nove poslovne prilike.

LJUBAV: Potrebno je da pokažete voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje, jer ona to ponekad ume da zaboravi. Dokažite joj svoju ljubav i ona će vam pokloniti najlepše trenutke.

ZDRAVLJE: Hronične tegobe se smanjuju. Iz dana u dan se sve bolje osećate.

24sata

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori