Vaš podznak ima veliki uticaj na stil koji "nosite"....

Sunčev znak je esencija onoga što jesmo ali ascendent, poznat i kao uzlazni znak (podznak), određuje način na koji se predstavljate ostalima. Poput prozora kroz koji gledate na svet i on na vas, s obzirom na to da je na neki način filter kroz koji živite, vaš podznak ima veliki uticaj i na lični stil.

Ovan

Ovde ste da razvijete hrabrost, a sa svetom se suočavate uz pomoć unutrašnje samouverenosti pa je važno da se osećate moćno i prijatno bez obzira šta ste obukli. Elegantno, sportski i seksi ili odelo stvoreno za posao, vaše telo mora se osećati i izgledati snažno da biste pokazali pravog sebe.

Bik

Jednostavnost i muzika su vaši saveznici, a najviše cenite klasiku i senzualne tkanine. Vodite brigu o tome šta nosite i kupujete klasične komade koje ćete nositi večno.

Blizanci

Radoznao, psihički oštar i konceptualni pristup životu služi da vas uključi u aktivan odnos sa svetom. Objektivnost, putovanja i obrazovanje su vaši saveznici, a ekspresivan stil vaš je izbor. Zanimljivi modni detalji i dodir humora daju vašem looku poseban sjaj.

Rak

Osetljiv i subjektivan pristup životu služi za zaštitu i usmeravanje identiteta, a kreativnost i duhovnost  su vaši saveznici. Bez obzira šta nosite, obučeni ste za uspeh, a uvek birate klasiku i eleganciju umesto upadljivih kombinacija.

Lav

Kreativan, ponosan i aktivan entuzijazam vašu ličnost uključuje u razigran i snažan angažman sa svetom. Samopoštovanje i vođstvo su vaši saveznici. Ako se želite osećati dobro, morate i dobro da izgledate pa volite da se sredite za posebne prilike uz pomoć skupocenog brenda koji će istaći svima da vam dobro ide.

Devica

Analitički orjentisana, Devica radi na prefinjenosti, a razvoj praktičnih veština nužan je za vaše samopoštovanje. Organizacija i priroda su vaši saveznici. Kao jevica možete biti vrlo oštri prema sebi kad je u pitanju izgled jer se prijatno osećate samo u komfornoj kombinaciji.

Vaga

Umetnička duša, aktivni ali za održavanje ravnoteže potrebno vam je mirno okruženje. Lepota, diplomatija i intimni odnosi vaši su saveznici. Bez obzira radi li se o običnoj majici i jeansu ili svečanoj haljini, iako se sređujete prvenstveno za sebe, zanima vas šta drugi misle.

Škorpija

Prodorna, intenzivna i emocionalna ličnost vašu energiju usmerava na hrabru i uticajnu vezu s ostatkom sveta. Lični rast i finansijska partnerstva vaši su saveznici. Suptilna, ali dramatična harizma privlači pažnju, ali zahteva poštovanje.

Strelac

Entuzijastični i pozitivni uvek ste spremni za akciju. Spontanost, duhovno istraživanje, avantura i životinje vaši su saveznici. Volite boje, a s obzirom da vas nije strah privlačenja pažnje, upravo njih koristite za isticanje zabavne i koketne ličnosti.

Jarac

Ozbiljnost duha motiviše vas disciplina i ambiciozna dostignuća. Ciljevi, sposobnost procesuiranja i autoritet vaši su saveznici. Osećate se prijatno kad imate stvari pod kontrolom pa to često iskazujete konzervativnom odećom. Poslovno orijentisani, volite kada izgledate profesionalno.

Vodolija

Veliki ste individualista, a intuicija i razmišljanje vaši su saveznici. Na sve što nosite stavljate vlastiti pečat, pa čak i ako nosite uniformu, izgledate uvek šik. Ne pratite trendove i ne pridržavate se tradicionalnih standarda, vi ste vaša vlastita trendseterka.

Riba

Emotivne i  krajnje senzitivne Ribe sa svetom pokušavaju da stvore emocionalan i kreativan odnos. Snovi, duhovnost i umetnost vaši su saveznici. Vaš lični stil može biti savršeni spoj misterije, magije i puno glamura.

zadovoljna

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori