Iako većina ljudi uživa u Božićnom ugođaju i u svemu što nosi praznično raspoloženje, postoje oni koji zaista žive za mesec Decembar. 

Oni ne čekaju sa kićenjem jelke do Badnjaka, božićni filmovi jedini su na njihovom trenutnom repertoaru, a ne odolevaju ni Božićnim specijalitetima poput kuvanog vina i medenjaka s cimetom. Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima pravi su božićni manijaci. 

Bik

Bikovi rade punom parom tokom čitavog Decembra. Obožavaju da se potpuno užive u božićnu ulogu pa ćete u njihovom domu uvek zateći upaljenu božićnu plejlistu, božićne filmove i njih kako peku kolače sa božićnim motivima.

Rak

Porodično nastrojeni brižni Rakovi veliki su obožavatelji praznika. Oni kupuju poklone još dok niko i ne razmišlja o njima, a među prvima su i kada treba da se upale božićne lampice. Ovo je njihovo omiljeno razdoblje u godini i cilj im je učiniti da traje što je duže moguće.

Ribe

Romantične Ribe najviše uživaju u ovom dobu godine. Njihov dom već je odavno okićen, a nateraće vas i da s njima slušate božićne pesme koje bi se po njihovom mišljenju trebale slušati tokom cijele godine. Vrlo su predane kupovini poklona koje pomno osmišljuju za svaku njima dragu osobu. 

Lav

Osobe rođene u znaku Lava uživaju u božićnom raspoloženju najviše zbog dinamičnosti koje ono nosi sa sobom i neprestanog druženja i aktivnosti. Lavovi obožavaju da poklonima razmaze voljene osobe, a što se tiče kuvanja i dekorisanja doma, to ipak prepuštaju spretnijim i kreativnijim rukama. 

ženskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori