U petak ujutru, sedmog decembra na nebu će se spojiti Sunce i Mesec u Strelcu.Ovaj Mlad Mesec je obojen pozitivnom energijom koju prima od Jupitera koji je u Strelcu.

Za početak, to znači da otvaramo novo, pozitivno, poglavlje čija energija može da nas pogura u pravom smeru.

Pozicija Sunca i Meseca u tom momentu će biti izazvana Marsom i Neptunom u Ribama koji nam daju dve mogućnosti za delovanje.
Prvo, idealizacija i potpuno prepuštanje maštarijama koje nemaju realno utemeljenje. Drugi scenario se odnosi na suzdržavanje od delovanja, ali ipak pucanje i saopštavanje ne tako lepe istine.

Šta nam je činiti?
Ukoliko postoji neka nedoumica najbolje bi bilo ne govoriti ništa dok lunacija ne završi svoje.
Potrebno je verovati u sebe i u dobre ishode, ali nikako ne činiti i govoriti bilo šta što bi napravilo neki jak preokret zbog kog je kajanje najizvesnije.

I dobro i loše zadržite za sebe, verujte u sebe i u pozitivne ishode.

Dejstvo Mladog Meseca će se produžiti bar do desetog decembra, pa ne bi bilo loše da se tada svi pozabavimo onime što možemo da promenimo u nama samima. To uključuje samopuzdanje, veru u sebe i dobre ishode i da ispoljimo kreativnost na pravi način.

Aspektura koju nosi lunacija je najbolja za kreativne poslove, pisanje, crtanje, pevanje, igranje i sve što može da nam donese otpust neke negativne energije.

Podsetimo se, Mlad Mesec predstavlja početak, ali da bismo počeli, moramo da ostavimo sve iza sebe. Najbolje bi bilo krenuti od sebe, od svojih uverenja i raspoloženja.

 Ovan
Neki skriveni planovi mogu biti otkriveni ukoliko budete previše napadni. Odložite putovanja i planove i bavite se dugoročnijim ciljevima bez ikakve akcije narednih par dana.

Bik
Istražite sami sebe. Proverite sa sobom šta je to što vas zaista muči, zapitajte se zašto gubite veru u sebe ili u partnera?

Blizanci
Ukoliko sumnjate u nekoga, partnera ili bliskog prijatelja, ne činite ništa po tom pitanju. Proverite sa sobom zašto vas to toliko muči i šta želite od svega toga, samo bez reči koji biste uputili toj osobi.

Rak
Sve i da imate sumnje u svoje saradnike na poslu, ne govorite ništa. Bavite se svojim dnevnim rutinama na poslu i van njega i proverite šta biste vi mogli da promenite u ponašanju.

Lav
Ova lunacija predstavlja idealan momenat da produbite kreativnost i ono što vas usrećuje. Širite pozitivnu energiju, ali bez konačnih akcija.

Devica
Provedite više vremena u društvu porodice, razgovarajte, ali bez potezanja teških tema. Povežite se sa sobom i sa njima razgovarajući o lepim događajima koji vas povezuju.

Vaga
Komunicirajte, ali kao prava Vaga. Lako i staloženo samo  bez pretranih očekivanja. Pružite sebi šansu da čujete i sebe jer će vam to dati uvid kako razmišljate.

Škorpija
Ovo je pravi momenat da presipitate svoje samopouzdanje. Koliko verujete u sebe i svoje mogućnosti?

Strelac
Razmislite šta bi vas usrećilo najviše i ko su osobe koje vas čine srećnim. Poradite na pozitivnim osobina bez sumnje u konačne ishode.

Jarac
Lunacija vam daje šansu da se umirite i sačuvate potrebnu pozitivnu energiju. Prihvatite sebe, pa čak i one što baš i ne volite.

Vodolija
Razmilsite koliko se dajete, fizički i emotivno. Ne govorite nikome ništa, samo oslušnite sebe i promenite način delovanja u budućnosti.

Ribe
Pripremite se na akciju koja stiže uskoro. Bićete nagrađeni za trud i požrtvovanje, ali za sad ne tražite bilo kakav „poklon“ i „naplatu“.

sensaklub.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori