Za razliku od Devica, Jarčeva i Ovnova, koji se ubrajaju u najproduktivnije horoskopske znakove, osobe rođene u ovim znakovima, najradije bi dane provodile u krevetu.

Na posao u 90 odsto slučajeva idu kao po kazni.

RIBE

Osobe koje su rođene u znaku Ribe imaju velike poteškoće da se fokusiraju i da zadatke obave u zadatom roku. Ukoliko im nešto drugo privuče pažnju, sve što su do tada radili biće zaboravljeno. Iz tog razloga, u radnom okruženju smatraju ih jednim od najvećih lenjivaca.

VODOLIJE vole da rade za sebe. Tačnije, ukoliko nađu posao u kome se pronalaze i mogu same sebi da organizuju radno vreme, vrlo je verovatno da će posao i odraditi - ali nikada na vreme, već skoro uvek sa zakašnjenjem. Takođe, osobe u ovom znaku vole da prolongiraju rokove što je više moguće.

STRELAC

Osobe koje su Strelčevi u horoskopu, posao rade kao po kazni. Na poslu vreme provode maštajući i sanjareći o tome kako će se ušuškati u krevet kada dođu kući, ili kuda će otići posle posla. Zapravo, sve rade osim onoga što moraju. Od svih horoskopskih znakova, Strelčevi najverovatnije imaju navijeno i po pet alarma koji ih bude ujutru, i pored toga svaki odlože "za još pet minuta".

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori