Nikad ne znate šta nekome stvarno smeta dok ne upoznate tu osobu. Nekad Vam i nije važno jer Vam nije bitna. Ali u partnerskim odnosima moramo da mislimo o osećanjima druge osobe, jer nam od toga zavisi kako će taj odnos napredovati. Svakom smeta nešto, pa i Vama. Neko ne voli da priča telefonom, neko ne voli da spava do kasno, a neko voli konstantnu pažnju.

Ovan

Nemojte kasniti! Ovan voli dinamičan život, voli da se stalno nešto dešava. To znači da on ne gubi vreme, pa mu nemojte upropastiti dan. On želi da bude prvi i najbolji u svemu, ali to ne može da uradi ako Vi zakasnite bilo gde. Najviše mrzi kada mu propadne plan. Bitno je samo da budete tačni i da uradite kako ste rekli.

Bik

Bik je jednostavan čovek. On je staložen, pouzdan i kada nešto kaže on to stvarno i misli. To znači da ne može da podnese promenu ili više njih. Ako se dogovorite da ćete se videti u određeno vreme, svaka promena za Bika je loša. On je već isplanirao sve i ne može da se uklopi drugačije. Svaka promena ga uznemirava. Kada napravite promenu, Bik misli da je to zbog njega ili da Vam se nešto ne dopada. Nikada neće pomisliti da nije tako. Ne dozvolite mu da sumnja, gradite poverenje.

Blizanci

Ako je Vaš partner rođen u ovom znaku onda morate da se naviknete da ništa nije sigurno. On ima svoj avanturistički život, nije zainteresovan da se veže za nekoga. On voli kada ne postoje rutine i planovi, nego sve ide spontano. Nemojte ga gušiti obavezama. Njihova "rutina" je zabava i dinamičan odnos, tako da je bitno da mu to pružite, a ne dosadu. Izađite iz svoje zone komfora.

Rak

Vaš partner želi da samo prestanete da ga pitate šta nije ok, zašto nije raspoložen i šta mu je pokvarilo dan. Ima i on pravo na loše dane i ne baš dobro raspoloženje. Poštujte to. Nije lako sa njim, ali vredi. Ako ipak kaže da je sve u redu, verujte mu, samo ga ne pritiskajte pa će se sve srediti samo od sebe.

Lav

On želi da prestanete da ga ignorišete. Većina muškaraca želi da im partnerka ništa ne šalje u toku dana, ali Lav stalno traži pažnju. Ako se ne javite na telefon, ako niste uvek raspoloženi da se čujete sa njim, onda će pomisliti da nešto nije u redu. On uvek paniči ako nije sve kako je on zamislioUdelite mu kompliment, pošaljite mu makar poruku, značiće.

Devica

Nije lako biti sa muškarcem Devicom, ali može biti jako lepo. Treba samo znati neke trikove. Nema rizika, možete biti spontani i opušteni. Šta god da ste isplanirali za vikend on će reći da je to možda previše. Treba da smanjite obaveze, da se više posvetite njemu. On je osoba koja je veoma praktična i zna šta hoće i kako da se organizuje. Neka Vas ne čudi ako Vam i u tome pomogne. On je idealan partner kada želite da napravite promene u svom životu i da napredujete. Samo pazite da ne počne previše da Vas savetuje i priča šta treba da radite. Ipak, uvek će dati objektivan savet, poslušajte bar neki.

Vaga

Ako je Vaš partner Vaga, on ne voli kada promenite ponašanje u društvu prijatelja. On je iskren i ceni otvorenost i onda mu zbog toga smeta kada uvidi da nešto nije baš tako. Ipak, ne možete se uvek ponašati kako neko drugi misli. Svako se ponaša kako želi. On uvek misli da je on u pravu i želi da bude u dobrim odnosima sa svima, ali da kaže šta misli. Tako da mu svašta može zasmetati, pa može dosta kritikovati oblačenje, ponašanje ili prijatelje. Svakako, potrudiće se da napravi kompromis kad god je to moguće, pa je on jedan od najfinijih partnera, ali možda i najneodlučniji.

Škorpija

Vaš partner je Škorpija? Spremite se za veliku dozu ljubomore. Nije lako izaći na kraj sa njim, ali koliko je zahtevan, toliko i pruža. Strastven je, ali i sumnjičav. Većina ljudi će reći da je ljubomora zdrava, ali u granicama. Ako se Vaš partner oseća nesigurno, vreme je da mu pokažete da Vam je stalo i da nema razloga za sumnju.

Strelac

Strelac veruje u slobodu u vezi. Ne voli da ga pritiskaju obavezama, ne voli on nikom da smeta.Ako možete da se dogovorite, u redu. Ako ne, onda bolje ne započinjite odnos sa njim. Bitno je da budete pozitivni i da ga pustite da planira Vaš odnos. Putovanja, izlasci i druženja su ono što mu je bitno i trebalo bi da možete da ga ispratite.

Jarac

Ako nemate nešto lepo da kažete o porodici Jarca, onda nemojte govoriti ništa. Bitno im je šta mislite o svemu, ali porodica je nepromenljiva i on ne želi da čuje uvek šta mislite. On može biti nekad naporan jer ima neke svoje stavove koji nisu u skladu sa sadašnjošću, jako je tradicionalan i misli da je najbolji u svemu. Posao mu je na prvom mestu. Njemu treba partnerka koja će prihvatiti ono što je njemu već bitno u životu, a ne neko ko će mu pričati šta treba da radi. On sve može sam.

Vodolija

Vodolija je ljudski znak, ali je poznat kao znak koji ne pokazuje baš svoja osećanja. Lakše je da drži sve u sebi. Ne voli rasprave, komešanja, probleme bilo kakve, zato ga ne uvlačite u svađe i ne provocirajte ga. On zna da je u pravu i ne možete mu dogovoriti da nije. Nekad će dosta obećavati, ali malo će ispuniti. Voli dosta da pričao planovima, o budućnosti i on samo traži da mu verujete da je uvek tu za Vas. I da je možda baš nešto od tih planova ostvarivo. Uvek mu je potrebna podrška i zato mu partnerka, koja ga podržava u svemu, i odgovara.

Ribe

Ribe su osetljive uvek, zato ne mogu da podnesu kritiku. Nemojte ga prozivati za nešto što je obećao, a nije uradio. Loš uticaj na njegovo samopouzdanje može imati baš sve. Očigledno ne želite da konstantno budete sa njim, a to može povrediti njegova osećanja. Ako znate šta mu smeta, izbegavajte te teme ili odlaske na ta mesta. Isto tako, ne voli da priča o svojim osećanjima, niti da priča previše telefonom. Samo je bitno da održite mir i ljubav će ‘cvetati’.

zadovoljna.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori