Proverite da li ćete vi i vaš partner jednog dana biti super roditelji. Neke horoskopske kombinacije jednostavno su preodređene za to.

Nema sumnje da svi roditelji, bez obzira na horoskopski znak, rade svoj "posao" najbolje moguće i dete im je na prvom mestu.

U krajnjoj liniji, ljubav prema detetu je iznad svega! Međutim, kao što su neki više talentovani za jedno, a manje za nešto drugo, tako nekima i roditeljstvo ide s takvom lakoćom, bez stresa i brige kao da su rođeni upravo za to.

Astrolozi čak tvrde da postoje određene kombinacije horoskopskih znakova kod kojih su karakterne osobine najbolja pretpostavka za dobro vaspitanje dece. Kakva je situacija s vama i vašim dragim? 

Rak i Blizanci 

Ovi znaci imaju dve stvari koje se savršeno nadopunjavaju i u ravnoteži su: oba su puna razumevanja i duhovita su. Za vaspitanje deteta idealne su upravo te karakteristike – stoga su kombinacija Raka i Blizanca sjajan roditeljski tandem.

Bik i Ribe 

Ribe vole svoju decu više od svega i često ih razmaze. Dobro je to što su Bikovi vrlo zreli, pouzdani i organizovani,  pa svojom „suprotnošću“ nadopunjuju Ribu u vaspitavanju dece. A za klince je to to win-win situacija i – naravno logično je da uživaju! 

Lav i Vaga 

Lav je neverovatno ponosan na svoje potomke te podstiče i potpomaže svaki talenat svog deteta. Vaga detetu takođe želi stalno da pokazuje nove stvari, ali bez preopterećivanja. Zbog toga su deca ova dva znaka jako pametna i željna znanja. 

zadovoljna.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori