Horoskop otkriva kome ste iritantni, ali i koji tip ličnosti vama ne odgovara.

OVAN

Ovaj znak je energičan i plahovit. Najviše ga uznemirava emotivna Riba, koja ima jaku intuiciju i od nje je nemoguće nešto sakriti. Takođe, Ribe su pomalo u svom svetu u kom nema određenih pravila, a to je u totalnoj suprotnosti s Ovnom koji nema strpljenja za njihove izlive emocija.

devojka

BIK

Društvo Ovna najmanje vam odgovara od svih znakova Zodijaka. Ovan je nametljiv i eksplozivan i brže ostvaruje svoje ciljeve od stpljivog i mirnog Bika.

BLIZANCI

Opuštenim i spontanim Blizancima najmanje odgovara društvo Bika, koji je nekada previše ozbiljan i smiren.

RAK

Rakovi su veliki emotivci i često zbog osećanja ne mogu razumno da zaključuju i sagledaju realnost. Energija Blizanaca im ne prija.

Mrzim što te volim

LAV

Lavovi nemaju razumevanja za emotivne Rakove. Zbunjuju ih njihova naglašena osećajnost i pasivnost.

DEVICA

Skromnim Devicama smetaju narcisoidni Lavovi koji žude za pohvalama i aplauzom. Kritične Device će im, kao za inat, uvek pronalaziti manu, a to Lavovima ide na živce.

VAGA

Vage se užasavaju hladnog, logičnog razmišljanja jedne Device i njene sklonosti planiranja svakog koraka u životu. Vage dugo razmišljaju o svakoj situaciji, ali im ne nedostaje spontanosti kao Devicama.

zena

ŠKORPIJA

Ovom znaku ne odgovara društvo šarmantne Vage i može se osetiti ugroženo, pošto je inače navikla da ona bude ta koja zavodi.

STRELAC

Bezbrižni i veseli Strelčevi najveći su optimisti Zodijaka, pa im mračne i mistične Škorpije nikako ne odgovaraju.

JARAC

Jarčevi su skloni pažljivom planiranju i kontroli svega. Najviše im smetaju Strelčevi koji su sušta suprotnost – više rizikuju u životu i veruju da će se sve dobro završiti.

Tumačenje horoskopa po stepenima

VODOLIJA

One žive u svom svetu, bez previše žurbe i nerviranja oko svega. Ljubaznim Vodolijama nikako nisu prijatni ljudi rođeni u znaku Jarca, jer su previše racionalni.

RIBE

Ribe ne mogu da razumeju nepredvidive Vodolije koje su veliki individualci i žive samo po svojim pravilima. Romantične Ribe maštaju o vezi, dok je Vodolijama najvažnija sloboda i same sebi su dovoljne.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori