Osobe rođene u avgustu su ili Lavovi ili Device po horoskopskom znaku. Lako ih je zavoleti, jer imaju vrlo čvrste karakterne osobine. Sigurno ih ili znate ili ste jedan od njih. 

Osobe rođene u avgustu su…

1. Pouzdane, snažne i organizovane

Lavovi su vrlo fizički i mentalno snažni, ponosni i harizmatični. Device su vrlo organizovane, precizne, praktične i pouzdane. Podjednako su harizmatične, ali na drugačiji način od Lavova.

2. Prirodno jake vođe

Upravo zbog svoje harizme i velike pouzdanosti, osobe rođene u avgustu često znaju biti na vodećim i čelnim mjestima.

3. Međusobno kompatibilne

Lavovima vlada Sunce, pa su oni vrlo strastveni. Device, kojima vlada Merkur, su odlične u komunikaciji i koordinaciji. Takvi parovi odlično se dopunjuju i stvaraju lepu ravnotežu u vezi.

4. Lošije se slažu sa Vodolijama i Ribama

Lavovi i Device najmanje su kompatibilni s Vodolijama i Ribama. Njihove međusobne veze mogu biti popriličan izazov.

5. Oni su vrlo pametna, ali i tvrdoglava deca

Lavovi i Device su vrlo pametni već od malih nogu, ali zbog njihovih snažnih karaktera i inteligencije znaju biti poprilično tvrdoglava deca.

6. Često u centru pažnje

Lavovi jednostavno vole biti u centru pažnje. Oni su vrlo kreativni i ne vole da se pridržavaju pravila. Puno umetnika i glumaca je rođeno u ovome znaku. Velik broj Lavova radi u zabavnoj industriji upravo zbog svoje harizme.

7. Dobri su učitelji

Oba horoskopska znaka su dobri učitelji. U učionici, ali i izvan nje. Pažnju s lakoćom mogu usmeriti na sebe, pa im to može pomoći u bilo kojoj karijeri za koju se odluče. Također, mogu biti odlični učitelji jer imaju vrlo prirodan autoritet.

8. Posljednje letnje bebe

Avgust je poslednji pravi letni mesec, a Lavovi i Device su posljednji letni horoskopski znakovi.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori