Otkrivamo najveće muške komplekse!

Naravno da ni oni nisu izuzetak i da se opterećuju oko sličnih stvari kao i mi. U nastavku slede najveći muški kompleksi, pa pogledajte šta će to vaš dragi sakriti od vas ili pokušati da istinu upakuje u malo lepše pakovanje.

Godine

I dok u tinejdžerskim danima kako bi osvojili devojku koja im se dopada lažu da su bar pet godina stariji nego što zaista jesu, tokom godina situacija počinje da se menja, a četrdesete polako, ali sigurno postaju tridesete.

Visina

Jedan od najvećih muških kompleksa je upravo visina. Muškarci nižeg rasta često se osećaju nesigurno pored lepotica u vrtoglavim štiklama pa ako je i vaš dragi približno vaše visine, ne preterujte s potpeticama.

Finansijsko stanje

U današnje vreme kada je fizički izgled nepravedno privlačniji od one prave unutrašnje lepote teško je ostati pribran. Upravo zbog toga muškarci se osećaju moćnije ako u datom trenutku spomenu kako su finansijski dobro situirani. Automobili i novac san su gotovo svakog muškarca.

Kozmetika

Iako je kozmetika žensko područje, sve više muškaraca otkriva čari glatke kože i sjajne i mirisne kože. Iako vam to neće otkriti, većina muškaraca će rado isprobati proizvode za negu lica, tela i kose.

Kilogrami

Kilogrami su svakako nešto o čemu ne želimo da pričamo, ali slična situacija je i s muškarcima. Istraživanja su pokazala kako će 60 odsto muškaraca skinuti, a 40 odsto dodati kilograme, u zavisnosti od kompleksa mršavosti ili debljine.

zadovoljna.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori