Ako još uvijek niste spremni za ozbiljnu vezu, nemojte partneru da dajete lažnu nadu.

Usamljene Djevice upoznaće nove i zanimljive ljude, a moguće je da ćete u novom okruženju upoznati svoju sljedeću ljubavi. Vaš šarm, zavodljiv osmjeh i intelekt ostaviće dobar utisak. On vas posmatra kao jedinstvenu osobu, ali vi ste na potezu, pokažite djelima koliko vam se zaista dopada.

Lavovi i Vodolije danas su na mostu rizične ljubavi! Rođeni u znaku Lava u ljubavi su često posesivni i žele da budu glavni u odnosu. Često ne vide svoje mane, već samo uviđaju partnerove nedostatke, a to ih može koštati ljubavne sreće.

Sa druge strane, Vodolije danas treba da budu oprezne jer rizičan flert i zavođenje može biti razlog za rastanak sa partnerom. Mnoge Vodolije ne trpe zonu komfora, rutinu i žude za slobodom i opasnim avanturama. Ako još uvijek niste spremni za ozbiljnu vezu, nemojte partneru da dajete lažnu nadu.

Međutim, pored različitih turbulencija, jedan emotivan znak će sačuvati ljubav – Ribe! Drage Ribe, nakon dramatičnih sukoba, uspjeli ste da riješite sa partnerom svaki problem i napokon uživate u zajedničkim trenucima. Nežni dodiri i najljepše riječi jačaju vaš odnos i osjećate da ste srećni zajedno.

sensaklub.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori