Ljeto nam sprema posebna iznenađenja. Pogledajte neke kratke crtice dešavanja koja vas očekuju i koja će obilježiti vaš znak. Kome se smiješi sreća, a ko će biti moćan?

Najmoćniji znak

Možda će vas ovo iznenaditi, ali najmoćniji znak ovog ljeta biće Ribe. Pred ovim romantičnim i nežnim bićima naći će se brojni izazovi i prepreke koje će Ribe spremno dočekati, jer su astrološke prilike takve da Ribe veoma lako iz svega toga mogu dobro profitirati.

Najzavodljiviji znak

Ovnovi možda nisu uvijek najslađi, ali zato imaju energije za izvoz, što im daje neodoljiv šarm. U ovoj sezoni im neće ponestajati udvarača i obožavalaca.

Najpoverljiviji znak

Djevicama će naročiti biti lako da se brinu o drugima. Pokazivaće zavidan nivo saosjećanja, empatije i posvećenosti, što će njihove najbliže naročito radovati.

Najlukaviji znak

Nema sumnje, to će biti Škorpija. Ako Škorpija negdje pogriješi ni za živu glavu to neće priznati, a neće ni morati, sve dok nosi krunu najlukavijeg znaka.

Najslađi znak

Zvuči sasvim neobično, ali Strijelac ima moć da postane mister/mis slatkoće. I te kako će biti svestan svoje ljepote i stila, pa će ga odlikovati i doza narcisoidnosti.

Najsrećniji znak

Blizance će sreća pratiti u stopu. Biće puni optimizma, a tome će pomagati i povoljne prilike. Često će se nalaziti na pravom mjestu u pravo vrijeme, tako da će iz svake prilike uspjeti nešto da ućare.

index.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori