U periodu od kasnih podnevnih sati 21.04. do oko 28.04.2018. godine, biti će izražen utjecaj tenzičnog kvadrata između Merkura koji je u stacionarno direktivnom hodu i Saturna koji se nalazi u stacionarno-retrogradnom hodu.

Vrlo interesantno. Merkur izlazi iz retrogradnog hoda, a Saturn ulazi u retrograni hod.  Zanimljivo je da su oba planeta melankolične prirode. I ovakvu konstelaciju u kojoj sudjeluju, vrlo slikovito mogli bismo objasniti na sljedeći način: Merkur je sakupljač informacija, a Saturn je taj koji ih obrađuje i formira određeni stav.

Na osobnom planu, spomenuto će se manifestirati, na način što će se mnogi od vas osjećati kao da ste izgubljeni u prostoru i vremenu. Nedostatak snage, volje, opterećenost, pesimizam, samo su neke od manifestacija. Još kako su oba planeta u kardinalnim znacima koje krasi izražena pokretljivost, razlog takvim vašim stanjima očituje se u tome što biste poduzeli nešto novo, a ne znate točno što ćete.

 I ne poduzimajte ništa, do oko 28.04. Možda ste sigurni u ono što želite, ali vjerujte da niste. Muči vas strepnja, ili štoviše strah, da li sad učiniti novi, veći korak. To je to. Niste dovoljno sigurni u sebe, a što za očekivati, ako niste dovoljno sigurni u sebe? Polovično rješenje, u najboljem slučaju. Jer, ne znate točno što želite. E, pa bez obzira koliko imali osrednje ili nisko mišljenje o sebi, eto vam prilike za popraviti ga. A, popraviti ćete ga, samo ako za novi poduhvat sačekate period od 28.04. pa na dalje, kada maksimalno budete sigurni u ono što želite.

Mogu se javiti brojni izazovi, ali vi ste kreatori svog života, pa na sve možete utjecati. Savjet je – pratite i osluškujte svoje želje, zapisujte ih, pa kad dođe period od 28.04. krenite u akciju. Vidjet ćete, koliko će sve ići rasterećenije, jednostavnije, i iznad svega s velikom osobnom ispunjenošću.

Izazovi na sve strane

Nepovoljno je ovo vrijeme za reguliranje svih papiroloških pitanja. Tu se naoružajte strpljenjem.

Zatim, Merkur predstavlja trgovinu, te nikako nije povoljno za uvođenje nove robe, kao i usluga. Promet te robe ili pak usluga, ići će oslabljeno. Savjet je da napravite veliko sniženje. Također, izbjegavajte nove marketinške korake.

 Zbog naglašenog upliva Saturna, vodite računa o kućnoj instalaciji, kućnim uređajima, kao i sredstvima komunikacije. Nikako da kupujete nove uređaje ili sredstva komunikacije, jer ćete vrlo brzo shvatiti koliko vam muke zadaju.

Polje prometa jako je teško aspektirano. Stopa nezgoda bi mogla biti doista velika, i to s fatalnim ishodom. Pa, pazite se. Također, budite distancirani, kada se radi o upoznavanju novih ljudi, dok se vozite vlakom, busom ili prilikom čekanja u redu za vlak ili bus. Mogli biste doživjeti određene neugodnosti od raznih psihopatskih i neuravnoteženih osoba, što vam, složit ćete se, nikako nije potrebno.

Naravno, kada govorimo o prometu, mogući su i manji izazovi, kao što su kašnjenja na odredišta, te da u posljednjem momentu izgubite svoj autobus ili vlak, ili da ne čekirate kartu zbog čega možete imati određenih značajnih napetosti, ili, gubici važnih voznih dokumenata, prekoračenja dozvoljene brzine, kao i to da prilično kasno primjetite kako niste registrirali svoje prijevozno sredstvo.

Topla preporuka je da odvedete svoje prijevozno sredstvo na generalku, jer u ovom periodu važi ona – nikad se ne zna. Izbjegavajte kupnju prijevoznog sredstva, s obzirom da vam isto itekako može donijeti pregršt nevolja. Jedino je dobro vrijeme za restauraciju baš starih i povoljnih automobila, kao i prodaju polovičnih dijelova za prijevozna sredstva.

Polje komunikacija biti će vidno oštećeno. Dobro obratite pozornost kome šaljete sms poruke i e-mail poštu, obzirom da vas samo trenuak nepažnje može dijeliti od toga da spomenuto pošaljete na krivu adresu, i eto neugodnosti. Pored toga, moguće su razne smetnje u komunikaciji s bliskim ljudima, zahlađenja odnosa što može jako mučiti, pa je preporuka – povući se, otpustiti, a vrijeme će pokazati pravu istinu. Tu se radi o naglašeno karmičkim odnosima, gdje je izvoditi bilo kakve logičke zaključke i prosudbe mač s dvije oštrice, i samo vama može biti na ogromnom teretu.

Uz Veneru koja će do 24.04. biti u konjunkciji sa zvijezdama iz sazviježđa Caput Algol, brojni ljubavni odnosi koji nisu toliko čvrsti i stabilni biti će stavljeni na svojevrstan test izdržljivosti. Uzevši u obzir ostale pokazatelje, prekid je neminovan, i ma koliko da je bolan, ubrzo ćete vidjeti kako donosi ogromno olakšanje. Prikazana su i brojna nevjerstva, posebno od ženskih osoba, kao i u vezama homoseksualnih osoba.

Nisu baš dobri uvjeti po pitanju fizičkog zdravlja. Naglašena je podložnost na virusne i bakterijske upale i infekcije, zatim aktivacija kroničnih problema, posebno kada se radi o koštanom sustavu, dišnim putevima, živcima i živčanim završecima, psihi. Djelujte preventivno, čim prije.

Najzad, i ovaj period, kao i prijašnji, će obilježiti velika stopa nasilja, kako psihičkog, tako i fizičkog. Opasnost od ubojstava, opasnost od osoba s monstruoznim namjerama, opasnost od suicida, i sl.

Pozitivna strana u ovom sveopćem ništavilu jeste ta da vam se ukazuju pozitivne mogućnosti za razriješiti sve što vas je mučilo tijekom 6 problematičnih aspekata Merkura, koji su bili prisutni u periodu od kraja 11. mjeseca 2017. godine,  pa sve do sad, i to skoro pa jedan za drugim. Samo, da bi ste ih razriješili, bit će vam neophodan mnogo veći trud, nego inače, i naravno ustrajnost.

Afirmacija za period od 21.04. do 28. 04.

“Prevazilazim sva ograničenja, sve više se trudeći prakticirati pozitivne misli. Ono u što vjerujemo postaje naša istina. Biram skladnu i harmoničnu istinu. Svaki problem koji se pojavi, ne guram pod tepih, već se hrabro suočavam sa njime, međutim moj fokus je na onome što mi predstavlja zadovoljstvo i ugođaj. Sve se riješi, ako se to uistinu želi… prije ili kasnije, sasvim svejedno. Važno je da sam u miru i da shvaćam kako sve u Prirodi ima svoje cikluse, i da se sve, pa i ono najizazovnije – događa za neko moje više dobro.”

horoskopius

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori