Rakovi da izbegavaju alkohol, Lavovima je danas povoljan dan na polju finansija.

OVAN

POSAO: Nije vam preterano povoljan dan za putovanja, pa povedite računa da biste izbegli moguće komplikacije. Generalno se tokom vikenda nemojte previše baviti poslom.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom postaje napeta. Skloni ste svađama i naglim reakcijama u odnosu sa njom. Mogućče je da vam nedostaje vaša sloboda i da ste frustrirani.

ZDRAVLJE: Osetljive su vam šake i zglobovi na rukama. Mogući su problemi sa artritisom ako ste već imali neke slične simptome ranije. Generalno čuvajte kosti koje su vam sada slaba tačka.

BIK

POSAO: Važno vam je da nađete i dodatni izvor prihoda kako biste mogli da prevaziđete neke manje probleme na ovom polju. Trudite se da nađete dodatni posao i dajete svoj maksimum.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv flert sa osobom koju ćete upoznati preko zajedničkih prijatelja. Ako već imate partnera, odnos sa njim je promenljiv i nikada ne znate tačno na čemu ste.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom. Osetljii ste danas i podložni brojnim problemima sa zdravljem. Odmarajte što više i posavetujte se sa lekarom oko svih smetnji.

BLIZANCI

POSAO: Sada je pravi trenutak da se posvetite poslu. Iako je vikend počeo pred vama je prilika da pokažete koliko ste posvećeni svojim obavezama, ambiciozni i koliko ste sposobni.

LJUBAV: Očekuje vas veoma strastven susret sa osobom koja vam se dopada. Povoljan je dan i za zauzete Blizance koji sa partnerom imaju jake strasti i duboku povezanost. Bićete zadovoljni.

ZDRAVLJE: Moguće je da su vam leđa osetljiva i da imate veće probleme zbog ukočenosti koja vas hronično prati. Vreme je za neki vid fizikalne terapije, potrebna vam je stručna pomoć.

RAK

POSAO: Prilično ste osetljivi, pa ne reagujete najbolje na određene poslovne promene. Nepovoljan je dan za papirologiju. Možete da očekujete neke manje komplikacije na poslu.

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba koja je negde daleko. Moguće je da vas pomalo hvata melanholija. Uskoro ćete uspeti da ostvarite i neka nova poznanstva ali budite strpljivi.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i bilo koji vid poroka. Sada ste skloni nekom vidu autodestruktivnog ponašanja. Potrudite se da se fokusirate na pozitivne stvari.

LAV

POSAO: Vama je današnji dan veoma povoljan za polje finansija. Moguće je da će vam neka izenenađenja doći sasvim neočekivano. Dobitak koji vam dolazi će vam vratiti osmeh na lice.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da uđete u tajnu komunikaciju sa osobom koja vam šalje ljubavne signale. Moguće je da se srećete na poslu i da iz tog razloga oboje želite da krijete vaše simpatije.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa probavom i lošim varenjem. Pazite šta jedete, povećajte unos svežih namirnica voća i povrća, kao i tečnosti. Pazite na sebe i na svoju ishranu.

DEVICA

POSAO: Pred vama je solidan dan u kom ćete biti veoma aktivni. Na poslovnom planu vas očekuje dosta obaveza. Iako je počeo vikend vi ste maksimalno posvećeni svom poslu.

LJUBAV: Partner vam je maksimalno veran iako je bilo nekih iskušenja. Može se reći da pored sebe imate pravu ljubav. Zadovoljni ste i srećni, planirate neke ozbiljnije korake u budućnosti.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa alergijama. Danas ste prilično osetljivi i podložni brojnim smetnjama sa zdravljem pa je važno da vodite računa o sebi maksimalno i da se čuvate.

VAGA

POSAO: Pred vama je malo teži dan, pa je preporuka da se naoružate strpljenjem. Neke stvari dolaze tek nakon čekanja. Možda bi bilo najbolje kada biste smanjili svoja očekivanja.

LJUBAV: Na ovom planu imate određene kočnice kojih ćete se rešiti tek u narednom periodu. Ako ste u braku, kriza sa voljenom osobom traje već neko duže vreme i ne znate kako da je rešite.

ZDRAVLJE: Povedite računa o želucu, mogući su problemi sa gorušicom. Osetljiva vam je i jetra, kao i žuč i generalno su mogući problemi sa unutrašnjim organima. Posetite lekara.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete povoljan dan u kom ćete imati dosta slobodnog vremena. Konačno ste rasterećeni. Pred vama je faza u kojoj ćete svoje ambicije lako realizovati.

LJUBAV: Možete da se nadate zanimljivim dešavanjima na emotivnom planu, pogotovo ako vam se dopada neko ko je rođen u vodenom znaku. Ako ste već u vezi lepo se slažete sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Oči su vam osetljive. Moguće je da biste trebali da proverite svoju dioptriju u narednom periodu. Takođe čuvajte i predeo glave, čela, slepoočnica od mogućih povreda.

STRELAC

POSAO: Vas očekuju srećne okolnosti. Jedino ako se bavite privatnim poslom postoje naznake za manje probleme. Ipak, ne biste trebali da budete preterano opterećeni poslom sada.

LJUBAV: Pred vama je prilika da voljenoj osobi pružite ljubav i zaštitu na neki način. Ona se samo pored vas oseća sigurno. Ukoliko ste slobodni, lako ćete doći do nekog novog poznanstva.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa hormonima kod vas, pa o tome povedite računa. Ako niste bili na pregledu u skorije vreme, možda biste sada trebali da razmislite na tu temu.

JARAC

POSAO: Ulazite u veoma važan period ako imate u planu poslovne pregovore ili potpisivanje novih ugovora. Tokom današnjeg dana biste mogli da dođete do važnih novih informacija na ovom polju.

LJUBAV: Nije vam lako da sasvim otvoreno pokažete svoja osećanja prema osobi koja vam se dopada i za sada se držite po strani. Moguće je da vas stidljivost koči u velikoj meri.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa sinusima. Prolazna prehlada je naglašena ili problemi sa kijavicom ali ne biste trebali da imate neke veće tegobe. Mirujte i povećajte unos vitamina.

VODOLIJA

POSAO: Pred vama je dan u kom će glavna dešavanja biti vezana za vaše polje finansija. Potrudite se da se dobro organizujete. Važno je da vam ni jedan detalj ne promakne.

LJUBAV: Ne dolaze vam velike promene na emotivnom polju. Za sada ste više posvećeni nekim drugim stvarima. Prija vam vaša sloboda i niste baš ni spremni da se nekom drugom sada posvetite.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema. Zdravlje vam je generalno dobro. Imate dovoljno energije za sve što vas očekuje i pozitivno ste raspoloženi. Postoji u vama neka duboka smirenost.

RIBE

POSAO: Nije vam povoljan dan za profesionalno- finansijsko polje, pa nemojte da očekujete previše danas ili da se prepuštate rizicima. Pokušajte da se držite podalje od posla danas.

LJUBAV: Povređeni ste ali vam je teško da voljenoj osobi to priznate. Skloni ste pasivno- agresivnom ponašanju. Moguće je da je odnos sa voljenom osobom došao do malo veće krize.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak vas prati, kao i osećaj malaksalosti, umora, česte nesvestice itd. Posavetujte se sa lekarom oko svog problema. Unosite dovoljno vode i jedite redovnije kako bi imali energije.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori