Zvijezde otkrivaju koji znak se boji da neće pronaći pravu ljubav, koji znak užasava ideja da bude prosječan, a koji prestravljuje kritika i osuđivanje…

Apsolutno je normalno imati strahove. Zapravo, to je ono što nas čini ljudskim bićima. Ipak, neke strahove i fobije ni sami nećemo prihvatiti, a kamoli podijeliti sa drugima. Svako od nas ima nešto što nas duboko u duši prestravljuje i užasava, a što nećemo podijeliti ni sa onima koji su nam najbliži.

Ovan

Rođeni u ovom znaku su u stalnom konfliktu. Žele avanturu, ali žele i mir. Ne žele dosadan život, ali žele i da su sigurni da njihove veze i prijateljstva nisu samo prolazni, već trajni. Zbog svoje nesigurnosti žive u stalnom strahu od raskida sa partnerom ili da će ih njabolji prijatelj napustiti.

Bik

Bik je veoma prizeman i pouzdan i žudi za harmonijom u životu. Zato su prestravljeni kada se nađu van zone komfora i plaše se nedosljednosti kao što se neki ljudi plaše fizičkih stvari poput pauka ili zmija. Sve što remeti njihov komfor kod njih izaziva bol u grudima i emotivne slomove.

Blizanci

Glavni aspekt njihove ličnosti je izražavanje. Stoga, često se plaše toga da neće moći da se izraze u potpunosti. Plaše se da će biti spriječeni da slijede svoje snove i često brinu da nisu dovoljno talentovani ili inteligentni kao što misle.

Rak

Rak se duboko boji odbijanja. Prepun osjećanja i emotivno osjetljiv ko što jeste, Rak ima ogromnu sposobnost da voli. Plaše se da nikada neće naći nekog ko će moći da se nosi sa svim tim što oni imaju da ponude i plaše se da pokažu svoje srce samo da bi bili odbijeni.

Lav

Iako se Lav predstavlja svijetu kao neustrašivi vođa, on se plaši da neće biti dovoljno cjenjen. Duboko u sebi krije strah da će biti neprimijećen, a zbog te nesigurnosti često im zaklecaju koljena.

Djevica

Djevice mrze haos. Oni se istinski boje toga. Vole preciznost i red. Djevica je prestravljena kada stvari nisu efikasne i precizne.

Vaga

Vage se plaše sukoba i učinit će sve što je u njihovoj sposobnosti kako bi uspostavile harmoniju. One teže da učine druge ljude sretnim. One su užasnute idejom da će povrijediti nečija osjećanja. Ne žele da uznemire ljude i toliko ih plaši da će možda učiniti ili reći nešto i nenamjerno nekog uznemiriti.

Škorpija

Škorpije se boje neuspjeha i da će razočarati one do kojih im je stalo. One su duboko nesigurne iznutra kada se radi o određenim stvarima i boje se da neće ispuniti sopstvena očekivanja i snove. Iznad svega, boje se sopstvene ranjivosti i toga da drugi znaju njihova najdublja osjećanja.

Strijelac

Zbog svoje neiscrpne energije, Strijelac se plaši kontrolisanja. Oni čeznu za avanturama, istraživanjem i da žive slobodan život koliko je moguće. Oni se plaše da će zaglaviti u životu koji nije ispunjen ovim stvarima i ne mogu da podnesu da budu zarobljeni u svijetu prosječnosti.

Jarac

Glavni cilj Jarca je da postigne sve što o čemu sanja. Pun je ambicije i motivacije koja inspiriše. Ipak, ispod svega, duboko su uplašeni da možda nisu dovoljno dobri ili talentovani da ispune svoja očekivanja. Plaše se da niko neće razumijeti šta oni žele od života.

Vodolija

Jedina stvar koje se Vodolija iskreno plaši jeste da će biti odvojena od svojih bližnjih. Iskreno mrze ideju da mogu da izgube nekog bliskog sebi i da će biti isključeni iz života nekog ko im je važan.

Ribe

Kreativnim i osjetljivim Ribama, kritika je užasna stvar. One se toliko plaše prozivanja i povrijeđivanja da će najradije pobjeći. Jednostavno ne mogu da podnesu osuđivanje.

horoskopius

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori