Pročitajte šta vas tokom vikenda očekuje na poslu, u ljubavi... Hoćete li se slagati sa ukućanima? Kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate? Sve saznajte u nastavku teksta...

OVAN

Vaš vladalac, Mars, simbol akcije, pod negativnim uticajem Neptuna, planete obmana i prevara, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove i potpisivanje važnih ugovora. Ukoliko se bavite umetnošću, naukom ili medicinom, novac vam pritiče preko honorarnih poslova. Lav vam šalje SMS, a Strelac misli na vas.

BIK

Koncentracija planeta u vašoj astrološkoj kući neočekivanih situacija, među kojima je i vaš vladalac Venera, simbol ljubavi, pod uticajem Jupitera koji upravlja partnerskim odnosima, upozorava da izbegavate rasprave s partnerom. Škorpija misli na vas.

 BLIZANCI

Očekuje vas odlazak na zajednički put sa partnerom, pogotovo ako se radi o nekom vatrenom ili vazdušnom znaku. Takođe, očekuje vas i susret sa osobom čijem ćete šarmu teško uspeti da odolite. Izbegavajte stresne situacije.

 RAK

Moguća je obnova veze sa starom simpatijom, najverovatnije sa nekim vodenim ili zemljanim znakom. Aspekti Saturna, vladaoca vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, u vreme prve Mesečeve četvrti, nagoveštavaju mogućnost ulaska u tajnu vezu s nekim od koga vas deli veća razlika u godinama.

 LAV

Pozicija Merkura, vladaoca astrološkog polja posla, upozorava da budete oprezniji prilikom sklapanja dogovora i potpisivanja ugovora. Pazite šta pričate pred saradnicima. Naglašena astrološka kuća finansija u kojoj se nalazi i vaš vladalac, Sunce, simbol ugleda i entuzijazma, upozorava da izbegavate rizične finansijske transakcije.

 DEVICA

Pokušajte da odvojite više vremena za partnera koji se oseća zapostavljenim, naročito ako se radi o nekom vodenom znaku. Ojačana pozicija Venere, simbola ljubavi, u izazovnom aspektu sa Marsom, simbolom seksualnosti, u vatrenom Strelcu, nagoveštava strastveni susret sa osobom koja često putuje, zbog posla.

 VAGA

Koncentracija planeta u vašem astrološkom polju posla i zdravlja, među kojima se nalazi i vaš vladalac Venera, simbol novca, donosi vam uspeh i uvećanje prihoda, ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem ili radite u medijima. Susret sa osobom koja radi u nekoj sranoj firmi,  najavljuje mogućnost proširenja saradnje sa strancima.

 ŠKORPIJA

Očekuje vas strastveni susret sa osobom sa kojom ste najverovatnije već ušli u tajnu ili paralelnu vezu. Možete očekivati da dobijete SMS od Device koja već duže vreme razmišlja o vama. Posvetite više pažnje stalnom partneru. Promenite način ishrane.

 STRELAC

Vaš profesionalizam dolazi do punog izražaja u okviru nekog novog poslovnog aranžmana sa strancima. Izbegavajte rizične finansijske transakcije, ukoliko se bavite privtnim biznisom. Vodite računa o tome šta izjavljujete pred kolegama i sradnicima.

 JARAC

Izbegavajte konflikte sa partnerom, naročito ako se radi o nekome ko nosi uniformu na radu. Na nekom predavanju ili kraćem poslovnom putu, moguća je obnova stare ili ulazak u vezu sa osobom koja će od vas sakriti da je zauzeta. Škorpija misli na vas, Rak vam šalje SMS.

 VODOLIJA

Aspekti vašeg vladaoca Urana, simbola neočekivanih situacija, donose vam mogućnost odlaska na kraći put u inostranstvo. Pozicija Saturna, jednog od vladalaca vašeg znaka koji upravlja i astrološkim poljem prepreka, opominje da bi trebalo da budete oprezniji ako planirate kupoprodaju nekretnina.

 RIBE

Zbog mnoštva planeta u vašem znaku, bićete omiljeni i popularni naročito kod suprotnog pola, tako da će mnogi želeti da se nađu u vašem društvu. Osoba koju poznajete preko posla, pokušaće da vam se približi, ako ste žena. Škorpija misli na vas, a Rak vam šalje SMS.

horoskopius

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori