Određenim znacima Zodijaka će 2018. biti idealna godina u romantičnoj sferi. Otkrijte o kojim srećnicima je riječ!

Vodolija

Razmislite o tome šta ste naučili o ljubavi u protekle dvije i po godine. Kako zadržati svoj interes i strast? Kako je beskrajna potraga za pravom osobom uticala na vašu komunikaciju sa drugima?

2018. će biti godina u kojoj ćete imati novi pogled na odnos. Ljudi koje sretnete pružiće vam priliku da proširite svoje znanje. Naučićete da gledate ljubav kao komponentu velike zagonetke koju ćete rješavati do kraja vašeg života. Na kraju ove godine prestanite pokušavati da se uklapate u nečiji sistem i počnite da tražite nekoga ko će vas prihvatiti onakvim kakvi ste.

Škorpija

Razmislite o tome kako ste bili potcijenjeni u prošlim odnosima. Ljubav iz prošlosti vas je povrijedila i natjerala da se zatvorite za neke nove odnose.

U 2018., očekujte novu vezu koja vam omogućava da razumijete svoju vlastitu vrijednost. Vi više ne osjećate potrebu da dovodite u pitanje vaše pravo na ljubav, već osjećate sebe voljenim, neophodnim i vrijednim pažnje.

Jarac

Saturn se vratio u vaš znak, što znači da morate preispitati važnost ljubavi. Ove godine ćete shvatiti da u ljubavi nema potrebe za dokazivanjem.

2018. može vam dati partnera koji će vas prihvatiti sa svim vrlinama i manama, a vi ćete to uzvratiti. Ove godine ćete shvatiti da se ljubav može razvijati i rasti, uprkos nedostacima i poteškoćama.

Ribe

Ove godine prestanite da osjećate kao da vi služite ljubavi i vidjećete kako vama ljubav služi. Posljednjih dvije i po godine, Saturn je bio u vašoj romantičnoj sferi. Možda ste bili u zavisnom partnerskom odnosu ili ste osjećali da vaša veza nije namijenjena za vas.

2018. godine svemir će vam dati ono što vam treba. Umjesto tretiranja ljubavi kao nešto što djeluje protiv vas, predajte se volji sudbine i vidite šta će se dogoditi.

Lav

Ove godine, ljubav će vas odreći ponosa. Ponekad ćete morati pitati ljude za pomoć i shvatiti da vaš partner nije svemoćan. Ove godine ćete postati mudri u ljubavi.

2018. godine ćete dobiti nove lekcije u ljubavi i odnosima. Uspješno ćete umanjiti strast i naučiti strpljenje.

zenskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori