Karmički odnosi su dinamički odnosi koji se protežu natrag u našu prošlost. To su odnosi koji se kontinuirano grade i razvijaju kroz naše različite inkarnacije. Karma između dve duše može biti dobra ili loša.

 Pojam karme između dve duše je gotovo neopisiv u smislu reči i razumevanja. Pojam ‘duše’ predstavlja dah života i iskru energije. Na tom uverenju ova iskra energije donosi jedinstven način delovanja.

Opasne ljubavi često daju teške posledice, a suština je da konjukcija Saturna i Neptuna sugeriše da dve osobe prođu određen deo života zajedno kako bi uspele da se razviju i na individualnom planu. 


Često se dogodi da se osoba zaljubi u nekoga sa kim nije moguće realizovati vezu. Čak i kada su emocije uzajamne i intenzivne, postoji neki razlog zbog čega dvoje ne mogu da budu zajedno. Tada dolazi do emocionalnih kriza, depresivnosti, agresivnosti, neretko i do osvete, u svakom slučaju život se, čak iako je prividno sve kao i ranije, iz korena menja, jer je osoba opsednuta ljubavlju i željom da bude sa onim koga voli. Uglavnom postoje dva dominantna osećanja: ili što pre pobeći iz tog pakla, ili ostati u njemu i trpeti “slatke muke” neizvesnosti, jer osećanja kojima je osoba ispunjena, često izgledaju vredna svega što se zbog njih istrpi.
Bilo kakav savet davati zaljubljenoj osobi je kao obraćanje autističnom detetu, jer zaljubljenost i jeste neka vrsta autizma, emocionalna inteligencija zataji, a strasti preovladavaju. To je stanje blaženog pijanstva, sa mogućnošću bolnog otrežnjenja, iz kojeg niko ne želi da izađe, naprotiv, ima želju da pije sve više i više, pa šta bude.
Postoje načini da se izađe iz takve veze, ali intenzitet i iskrenost obostranih emocija odlučiće o ishodu. Jedan od načina je totalni prekid svih kontakata, veza preko mobilnog, fiksnog, fizičkih susreta ili odlazak u drugi grad ili državu. Prave ljubavi rastanak čini jačim, a one koje to nisu vremenom blede. Najveća opasnost i tempirana bomba su neproživljene veze do kraja – prvi susreti, mnogo strasti i nedorečenog, retki zajednički trenuci...
Velike, prave, nemoguće ljubavi ne prolaze same od sebe, i ako partneri reše da prekinu viđanje i ona i on dugo posle toga, ma kakve živote vodili, ma koliko izbegavali kontakt, tonu u san i bude se misleći jedno o drugom. Iako oboje često mogu misliti da je prokletstvo to što im se desilo, ipak nema svako priliku da oseti takve emocije i treba ceniti svaki zajednički momenat, ma kako bio redak, i ne opterećivati se kajanjem ili osećajem krivice.
Tajnu vezu, kada se ljubav ipak dogodi, treba proživeti do kraja i pustiti da ima svoj tok, omogućiti emocijama da se iskažu, jer nedovršena priča je kao sedenje na vrhu vulkana, nikada na znate kada će da proradi i šta će tada sa vama biti – da li ćete se spasti ili ipak jednog dana biti sprženi.

horoskopius

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori