Zovu ih i “kraljicama horoskopa”, a one to zaista i jesu. Čak i kada se nalaze u mnoštvu žena, one će se izdvajati, jer su rođene dive. Pitate se zašto? Donosimo osam razloga koji to i pojašnjavaju.

Zabavni ste

Vi ste ta žena na koju svi čekaju da se pojavi na zabavi. I to iz sledećeg razloga: svi znaju da ćete baš vi imati sjajan ulazak i da ćete i najdosadniju zabavu pretvoriti u zanimljivu žurku punu smijeha. Takođe, mnogi žele da se druže s vama, jer vas smatraju inspirativnima i zanimljivima.

Veoma ste lojalni

Stvar koja je vama najvažnija u vezama bilo koje vrste je lojalnost. Bez lojalnosti veza ne može opstati. Iako je ova činjenica opštepoznata, sve je manje lojalnih ljudi. Ipak, žena rođena u znaku lava je malo drugačija. Ona je lojalna do “daske” . Vaši prijatelji znaju da se uvijek mogu osloniti na vas, u bilo koje doba dana ili noći i to je jedna od karakteristika koja vas opisuje.

Kreativni ste

Drugačiji način razmišljanja i široka shvatanja ono je što vas možda i najbolje opisuje. Najinovativnije ideje imate upravo vi. Zbog neponovljive kreativnosti, žene rođene u znaku lava fantastični su preduzetnici i menadžeri.

Neodoljivi ste

Ukoliko postoji nešto oko čega ne morate previše da se trudite onda je to pažnja suprotnog pola. Čini se da oni automatski gravitiraju u vašem pravcu. Na ovome vam često zavide druge žene, jer bez obzira koliko se trudile one se jednostavno ne mogu takmičiti sa vašim šarmom.

Imate stila

Žene rođene u ovom znaku poznate su i po tome što imaju kraljevski ukus i visoke standarde. Umjesto da posjeduju nekoliko komada jeftinog nakita, radije se odlučuju za jedan koji izgleda elegantno i vrhunski. One imaju mnogo stila te su prilično otmjene, od načina oblačenja preko ponašanja do mjesta koja posjećuju.

Inteligentni ste

Da, veoma ste inteligentni. Zbog vašeg dobrog izgleda i vesele prirode mnogi mogu pomisliti da ste “glupačica” kada vas vide po prvi put. Ali, oni očigledno nisu u pravu. Vi niste osoba koja se lako može prevariti. Previše ste pametni da bi vam se to desilo.

Odličan ste prijatelj

Veoma ste zabavni i spremni ste pomoći gotovo uvijek. Puni ste ljubavi i razumijevanja prema svima do kojih vam je stalo. Upravo to je ono što vas čini odličnim prijateljem. Vašim prijateljima su ove karakteristike itekako poznate i oni ne žele da vas ikada izgube.

Prilično ste uspješni

Vi ste zaista snažni, ako ne fizički, onda emotivno. Možete se izboriti sa najtežim situacijama na najprikladniji način. Za snažnu ženu poput vas čak ni nebo nije granica. Niste neko ko samo ima velike snove – vi se trudite da te snove i ostvarite. Najuspješnije poznate dame rođene u ovom znaku su Madonna, Jennifer Lopez, J.K. Rowling i Sandra Bullock.

mojastrolog

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori