Horoskop za vikend pred nama je veoma lep, a energija zemlje i vode koje će uravnotožiti otvaraju fantastičan period za manifestaciju i ostvarenje želja. Takođe, savetuje se da slušate svoju intuiciju i na osnovu nje donesete važne odluke.

Najbolje što će ovaj pretposlednji vikend u januaru doneti jeste povoljan period za romanse i ljubav, te je krajnje vreme da sada uradite ono što ste već dugo želeli kada su emocije u pitanju. Subota je zapravo dan kada Sunce završava svoje putovanje u Jarcu i prelazi u Vodoliju, što znači samo jedno - duboka promena perspektive i emocionalnog stanja. Pomirite se sa tim da ćete dobiti dobre lekcije na planu ljubavi, ali ćete imati i šansu da promenite svoje odnose na bolje.

Subota je odličan dan i da upoznate nekog novog, ili da intenzivirate kontakt sa nekim koga ne poznajete dobro, kao i da produbite površne odnose sa zanimljivim ljudima.

Nedelja će biti dan koji je u potpunosti obeležen energijom vodenih znakova, što znači da će biti pun emocija, duhovnosti i sanjarenja. Doneće vam priliku da uživate u svemu što je lepo - bilo da su to ljudi, priroda, lepi predmeti, umetnička dela... Takođe, svi skupovi lepih i izrazito pozitivnih misli koje budete imali u nedelju mogli bi brzo da se realizuju kao vaša java, zato posvetite ovaj dan maštanju i napišite u svojoj glavi scenario koji biste voleli da vidite i u stvarnosti.

Zato, čak i ako ste planirali da u nedelju završite brojne obaveze ili raspremite kuću, radije se odlučite da to odložite i ovaj dan posvetite sebi i hedonizmu. Razmišljajte kako bi izgledale najbolje opcije vašeg života, a zvezde su se poklopile tako da sve što u nedelju poželite sa dovoljno entuzijazma to će se i dogoditi!

sensaklub.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori