Bikovi ostvaruju poslovne planove, Rakove očekuje uspeh na poslu.

OVAN

POSAO: Možete imati manje nesporazume u komunikaciji sa nadređenima. Očekuje vas prilično naporan dan tokom kojeg ništa neće ići lako i za sve ćete morati da se potrudite.

LJUBAV: Novo poznanstvo vam se može desiti sasvim iznenada u okruženju u kom se svakodnevno krećete. Nove emocije se bude u vama. Očekuje vas lep period za ljubav.

ZDRAVLJE: Potreban vam je neki vid relaksacije i distance od stresnih situacija kojima ste okruženi. Moguće je da bi vam prijao godišnji odmor da napunite malo svoje baterije.

BIK

POSAO: Saradnja sa inostranstvom se odlaže, pa vam to saznanje stvara osećaj nervoze. Ipak, ne treba da brinete previše. Kroz par dana ćete uspeti da ostvarite sve svoje planove.

LJUBAV: Potrebno je da poradite na sebi ako želite promene na ovom planu. Sve dok imate negativan stav, ništa lepo vam se neće desiti. Važno je da verujete u sebe i svoje kvalitete.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i bilo kakve poroke jer biste mogli da imate probleme sa zdravljem ako se priklonite svojim slabostima. Vreme je da pokažete da ste jači od toga.

BLIZANCI

POSAO: Nije povoljan dan kada su u pitanju finansije, nemojte da ulazite u bilo kakve rizike na ovom planu. Najbolje bi bilo da se samo uobičajenim poslovima bavite sada.

LJUBAV: Počeli ste da se hladite. Može se reći da manje volite svog partnera... Kao da se pripremate da okrenete novi list u svom životu. Pred vama je period ljubavnih promena.

ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi su naglašeni kod vas. Mogući su i problemi sa kašljem, plućima itd. Posetite lekara za svaki slučaj. Maksimalno izbegavajte cigarete i zadimljene prostorije.

RAK

POSAO: Vi možete da postignete veliki uspeh na poslovnom planu! Preuzmite kontrolu nad svim dešavanjima! Nećete se pokajati ako budete uzeli stvari u svoje ruke.

LJUBAV: Moguće je da postoje neke stvari koje zamerate svom partneru ali vam on ne dopušta da mu to kažete. Teško vam je u trenutnoj vezi. Potrebno je da razmislite o svemu što se dešava.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima ili urinarnim traktom generalno. Skloni ste i pojavi kamena ili peska u mokraćnim putevima. Posavetujte se sa svojim lekarom za svaki slučaj.

LAV

POSAO: Pred vama je dan u kom ćete imati mnogo poslovnih obaveza. Bićete veoma aktivni i doći do pozitivnih rezultata. Ni na trenutak ne treba da sumnjate u svoje sposobnosti.

LJUBAV: Pojavila se nova osoba koja pokušava da vas osvoji i privuče vašu pažnju. Možete da očekujete interesantna dešavanja na ljubavnom planu. Vrlo brzo ćete ući u novu vezu.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Iscrpljeni ste i može se reći da ste istrošili sve svoje rezerve energije koje ste imali. Promađite nekako više vremena da se dobro naspavate.

DEVICA

POSAO: Svi planovi se odvijaju baš onako kako ste želeli. Veoma ste zadovoljni trenutnom situacijom na ovom planu. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve poteškoće danas.

LJUBAV: Spremni ste za nova dešavanja na ovom polju. Ostavili ste prošlost daleko iza sebe- konačno! Pred vama je period u kojem ćete imati brojne prilike za nova poznanstva i flert.

ZDRAVLJE: Postepeno poboljšanje na polju zdravlja vam dolazi. Ako ste imali bilo kakav problem na ovom planu, korak po korak dolazite do sve boljeg stanja i bićete zadovoljni.

VAGA

POSAO: Ozbiljno razmišljate o promeni radnog mesta. Uskoro će vam se otvoriti neke nove mogućnosti na ovom planu. Samo je važno da budete sigurni u svoju odluku sasvim.

LJUBAV: Možete da očekujete pozitivnu atmosferu u bračnoj zajednici. Harmonična atmosfera koju delite vam uliva osećaj zadovoljstva. Partner vam je maksimalno posvećen, kao i vi njemu.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate u svojoj koži i nemate smetnje i probleme kada je o zdravlju reč. Pred vama je sasvim opušten dan tokom kojeg nećete imati ni jedan razloga budete zabrinuti.

ŠKORPIJA

POSAO: Spremni ste za nove poduhvate na ovom planu! Priželjkujete veliki uspeh i spremni ste na sve kako bi ga ostvarili! Nećete stati sve dok ne budete do kraja realizovali svoje ciljeve.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva atmosfera na polju ljubavi! Možete da očekujete paralelni flert sa više različitih osoba. Ipak, još uvek se ne otvara mogućnost za neku sasvim ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Opustite se uz dobru muziku. Izađite negde sa prijateljima. Pokažite sebi da postoji i lepša strana života i dignite malo glavu od obaveza. Vreme je da se opustite.

STRELAC

POSAO: Danas vas očekuju veoma pozitivna dešavanja na poslovnom planu- Sve teče kao podmazano! Ne biste trebali da čekujete bilo kakve kočnice ili probleme na ovom polju.

LJUBAV: Uživate u stabilnim odnosima koje imate sa bračnim partnerom. Zadovoljni ste jer ste konačno rešili neke probleme koje ste imali. Ako ste slobodni, dolazi vam flert sa Vodolijom.

ZDRAVLJE: Tegobe sa sinusima su moguće. Pored toga, pad imuniteta može da vas prati, pa ste skloni i prehladi ili nekim manjim infekcijama. Potrudite se da povećate unos vitamina.

JARAC

POSAO: Deluje vam da nećete moći da isterate svoje ideje do kraja. Budite strpljivi jer ćete uskoro dočekati svojih pet minuta. Samo je važno da sada ništa ne radite na silu.

LJUBAV: Možete da očekujete ponovno zbližavanje sa bivšim partnerom. Pred vama je mogućnost za nastavak veze. Faza koja vam dolazi donosi i neka iznenađenja za vas.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom ali to je najverovatnije i nešto sa čim hronično imate susreta... Preporuka je da se posavetujete sa lekarom oko toga kako da smirite tegobe.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da nećete dobiti baš sve ono što ste želeli na ovom planu. Sledi vam manje razočarenje. Ipak, ako se budete potrudili da naučite nešto iz svega toga, bićete jači.

LJUBAV: Ukoliko budete nastavili da terate inat u komunikaciji sa voljenom osobom, imaćete velike probleme u bračnoj zajednici. Ako ste slobodni, dobar je dan za flert i novu vezu.

ZDRAVLJE: Prolazan kašalj bi mogao da vam stvara manje smetnje ali generalno ne biste trebali da imate neke velike ili ozbiljne zdravstvene probleme tokom današnjeg dana.

RIBE

POSAO: Dajete svoj maksimum ali je potrebno još dosta vremena kako biste ostvarili svoje ciljeve. Nemojte da odustajete. Pokažite da ste spremni da idete do samog kraja.

LJUBAV: Prija vam pažnja koju dobijate od strane voljene osobe, imate osećaj da je opet sve kao nekada što je bilo. Vaš odnos se stabilizovao i nadate se da će tako ostati i u budućnosti.

ZDRAVLJE: Podložni ste upalnim stanjima. Moguće je da ćete imati i neke manje probleme sa zubima. Ako primetite bilo kakve tegobe, preporuka je da se posavetujete sa stručnjakom.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori