Pročitajte šta vas sve čeka u sferama posla, ljubavi i zdravlja...

OVAN

POSAO: Čekate neko rešenje poslovne situacije i veoma ste napeti sve dok do vas ne dođu bilo kakve informacije. Moguće je da će vam biti potrebno dosta vremena da rešite pitanja koja vas sada muče.

LJUBAV: Moguće je da vam partner tera inat i da je njegovo ponašanje postalo nekako nezrelo. Nije vam jasno kako da se nosite sa tim što se dešava i imate i lične kočnice i blokade.

 ZDRAVLJE: Dobro zdravlje vas očekuje, na ovom polju ne biste trebali da imate ni jedan problem, već sasvim suprotno- olakšanje i dosta bolji period vam sigurno dolaze...

BIK

POSAO: Nemojte da požurujete razvoj važnih događaja, pogotovo ako se tiču nekih formalnosti ili suda. Za sada samo treba da pustite da stvari idu svojim tokom i da im se prilagođavate.

LJUBAV: Situacija između vas i bračnog partnera postaje prilično sumorna, oboje imate svoje nezadovoljstvo i ogorčenost. Ukoliko ste slobodni, nije povoljan trenutak za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Mogući su hronični problemi ili ponavljanje nekih tegoba iz prošlosti. Vreme je da se obratite lekaru koji ipak može da vam da adekvatan savet kako da prevaziđete tegobe.

BLIZANAC

POSAO: Moguće je da preko partnera dolazite do novih priliva prihoda i zadovoljni ste zbog toga. Očekuje vas poboljšanje materijalne situacije i bićete veoma zadovoljni okolnostima.

LJUBAV: Prilično ste sumnjičavi prema voljenoj osobi iako nemate neki realan razlog za to. Situaciju gledate samo iz svog ugla, što nije dobro. Pokušajte da budete malo fleksibilniji.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa zubima su naglašeni kod vas. Bilo bi dobro da u narednom periodu posetite stomatologa radi redovekontrole. Osim toga, nema naglašenih tegoba kod vas.

RAK

POSAO: Ne oslanjajte se previše na vesti i informacije koje vam dolaze preko saradnika, moguće je da su veoma nepouzdani. Dobićete neka manja nova poslovna zaduženja.

LJUBAV: Razmišljate o mogućnosti da zajedno sa voljenom osobom isplanirate kraće putovanje. Pred vama je period u kojem mpžete da očekujete zanimljiva ljubavna dešavanja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog nervoze. Pokušajte da poradite na svojoj smirenosti. Posvetite se meditaciji ili nekoj drugoj tehnici koja vam možda više odgovara.

LAV

POSAO: Moguća su neka ne baš prijatna iznenađenja ako očekujete vesti od poslovnog partnera. Bićete prilično razočarani okolnostima u kojima se nalazite ali ćete uspeti da to prebrodite.

LJUBAV: Vi možete da ostvarite ljubavnu sreću i ispunjenje ali je potrebno da prvo sredite svoje misli i svoj život. Važno je da jasno odredite šta želite i koji je vaš emotivni cilj.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi vezani za jetru. Izbegavajte unos alkohola i masne hrane. Proverite situaciju i sa svojim lekarom koji vas ože uputiti oko toga koje navike treba menjati.

DEVICA

POSAO: Nalazite se u veoma važnoj fazi tokom koje se poslovi na koje računate razvijaju, dolazite do odlučujućeg trenutka. Pred vama su dva puta a sami morate da izaberete kojim ćete krenuti.

LJUBAV: Može se desiti da slučajno sretnete staru ljubav i da vas to podstakne na razmišljanje. Moguće je da sa trenutnim partnerom ipak niste toliko srećni koliko pokušavate da budete.

ZDRAVLJE: Loša probava vam stvara manje tegobe i neprijatnosti. Povedite računa o ishrani koja je kod vas ključ svih problema. Izbegavajte brzu hranu i namirnice koje se teško vare.

VAGA

POSAO: Previše se nervirate oko nekih sitnica. Pokušajte da se fokusirate na stvari koje su vam zaista važne. Pred vama je period u kojem lako možete da realizujete neke poslove ako se potrudite.

LJUBAV: Partner vam zamera da na njega prenosite svoje loše raspoloženje i odlazi u nepoznatom pravcu. Moguće je da će vaša veza neko određeno vreme biti u kriznom periodu.

ZDRAVLJE: Moguće su manje virusne infekcije. Skloni ste zdravstvenim problemima jer ste veoma osetljivi u ovoj fazi. Potrudite se da odmarate i da jačate svoj imuni sistem.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete veoma lako da pretpostavite koji će biti ishod započetog posla. Prilično ste sposobni da sve probleme rešite. Možete da seoslonite na svoje umeće i posvećenost poslu.

LJUBAV: Više ugađate sebi nego voljenoj osobi, pa se ona oseća malo zapostavljeno. Poradite na tome. Ukoliko ste slobodni, moguć je zanimljiv flert sa jednim vatrenim Strelcem.

ZDRAVLJE: Problemi sa venama su naglašeni kod vas, moguće su proširene vene ali i loša cirkulacija koja vas muči. Pored toga, skloni te malaksalosti i umoru generalno danas.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas ponuda za posao koju ne biste trebali da odbijete, iako postoji određen rizik koji ide sa tim. Ukoliko budete bili spremni da prihvatite sve to, bićete zaista nagrađeni.

LJUBAV: Mislite na osobu koja živi daleko i sa kojom trenutno nemate mogućnost susreta. Za sada bi trebalo da se posvetite obnovi komunikacije sa njom jer je to prvi neophodan korak.

ZDRAVLJE: Iskoristite ovaj dan i budite fizički aktivni! Važno je da ne budete lenji jer je za vas kretanje i vežbanje od ključnog značaja kako biste se dobro osećali u svojoj koži.

JARAC

POSAO: Poslovna situacija se okreće u vašu korist. Mnogi poduhvati kojima ste posvećeni vam idu od ruke. Pred vama je povoljan dan tokom kojeg ćete ostvariti zacrtane ciljeve konačno.

LJUBAV: Moguće su neke manje nesuglasice u odnosu sa voljenom osobom. Pređite bar jednom preko svog ponosa. Ukoliko ste slobodni, moguća je zanimljiva komunikacija sa osobom iz inostranstva.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preteran unos slatkiša. Mogući su problemi zbog prevelikog unosa šećera. Generalno ste sada skloni i gojenju, pa povedite računa ako već imate višak kilograma.

VODOLIJA

POSAO: Nemojte se oslanjati na savete kolega za koje niste sigurni da vam žele dobro. Slušajte svoju intuiciju. Važno je da radite onako kako sami smatrate i osećate da je ispravno.

LJUBAV: Zanemarujete neke stvari u odnosu sa partnerom što vas kasnije može dovesti do nagomilanih problema. Pred vama je dan tokom kojeg treba da skinete ružičaste naočare.

ZDRAVLJE: Poboljšajte svoju kondiciju. Važno je da počnete da se krećete redovnije, pa makar to za početak bile samo lagane šetnje. Pasivnost je sada najveći neprijatelj vašem zdravlju.

RIBE

POSAO: Poslovi se razvijaju onako kako ste i mislili da hoće, a očekivani priliv novca vam dolazi na vreme. Sve ide dobrim tokom i sasvim ste zadovoljni situacijom koju imate na ovom planu.

LJUBAV: Vaš partner je izgubio strpljenje sa vama baš i nije jasno iz kog razloga je toliko ljut odjednom. Trebalo bi da pokušate da mu se više posvetite i da provodite više vremena sa njim.

ZDRAVLJE: Čuvajte se eventualnih povreda, padova. Skloni ste nekim sitnim komplikacijama na polju zdravlja. Koncentracija vam je loša pa pazite i ako ste aktivni učesnik u saobraćaju.

astrousluge.com

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori