Mesečeve faze u narednom periodu donose promene romantičnih osećanja i transformaciju želja, a evo kako će na vaš znak položaj Meseca uticati!

Mlad Mesec Strelcu, 18. decembra, savršena je energija optimizma, veselja i opuštenosti, baš kakva treba da bude za praznike. Dopustimo da se naši planovi razmašu, da nas vizije povedu gde srce želi da ode. Neka želje budu velike, jer što više tražimo od života, više ćemo i dobiti, ako se i sami potrudimo, naravno. Mlad Mesec uvek znači početak nečega što ćemo razvijati idućih pola godine. Za BlizanceVodoliju Lava nešto se važno i srećno pokreće u ljubavnoj vezi. Rak i Ribe kreću prema važnoj poslovnoj promeni.

BikŠkorpija Devica postavljaju novi temelj stabilnosti, posebno one finansijske. OvanStrelac Vaga poželeće jasnije da izraze svoje stavove, dokazuju se znanjem, ovo je početak učenja i podučavanja, širenja horizonata. Za Jarca počinje uzbudljivo duhovno putovanje.

Napuštanjem svakodnevice i u prazničnom raspoloženju, uz prvu četvrtinu u Ovnu, 26. decembra, čini nam se da znamo kako da rešimo sve probleme koje imamo. Samopouzdanje i unutrašnji osećaj snage ohrabruju nas da u sebi donesemo neke važne odluke. Ovan i Vaga, Rak Jarac najnestrpljiviji su, žele smesta da krenu u akciju.

Uz sjajnu svetlost punog Meseca Raku, 2. januara, jasno ćemo videti neke događaje iz prošlosti i njihovo značenje. Sa bliskim osobama spremni smo da podelimo intimna razmišljanja, pa i tajne. Teško nam je da se otrgnemo iz topline doma kako bismo zakoračili u novu godinu. Zapitajmo se šta nam daje osećaj sigurnosti. Ovan, Lav i Strelac lakše će krenuti napred ako reše teške zadatke koje su gurali pod tepih, posebno one vezane uz porodicu. Oproštaj je čarobna reč. Rak, Ribe i Škorpije znaju da je ljubav ono što im daje sigurnost.

Pokazaće šta je romantično i snažno. Jarac, Devica i Bik imaju silnu potrebu za druženjem, glavni su organizatori zabava, prijateljima će otvoreno pokazati koliko su im važni. Blizanci, Vaga i Vodolija osvestiće da im je materijalna strana života važnija nego što su mislili pa odlučuju ozbiljno da rade na finansijskoj sigurnosti.

Opadajući Mesec, njegova druga četvrtina, 8. januara je u Vagi pa je to pravo vreme da nešto pustimo. Pustimo očekivanja koja smo sami sebi nametnuli nadajući se da ćemo tako biti bolje prihvaćeni i ostaviti utisak uspešnosti. Ne moramo ispunjavati očekivanja drugih, podsetimo se na to da prvo moramo prihvatiti sami sebe!

sensaklub.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori