Pripadnici različitih horoskopskih znakova nemaju isti odnos prema vernosti. 

Istraživanja pokazuju da većini ljudi vernost nije jača strana. Dok neki horoskopski znaci to rade zbog dosade, drugi ne žele da “propuste priliku”, a ima i onih kojima nije potreban poseban povod.

OVAN

Važite za najvećeg osvajača u zodijačkom svetu, a prilike za prevaru ukazuju vam se na svakom koraku. Kada osetite potrebu za avanturom, ništa ne može da vas zaustavi.

BIK

Vaša čulna priroda ne može da odoli izazovima koji vrebaju sa svih strana. Iako ste skloni prevari, partner teško može da vam uđe u trag, jer ih vrlo vešto skrivate.

BLIZANCI

Uzmi sve što ti život pruža, vaš je moto, ali to ne znači da koristite svaku priliku. Najviše “padate” na intelektualne razgovore. Partneru lako praštate prevaru, jer ni vi niste ništa bolji.

RAK

Vaša osećanja su kao bunar bez dna, prevara vam vrlo teško pada. Kada ste vi neverni, razlog je najčešće to što su vam povređena osećanja, za šta opet okrivljujete partnera.

LAV

Vaša velikodušna priroda mnogo toga može da oprosti, ali ne i prevaru! Ako se desi, pored povređene sujete, u vama se budi i želja za osvetom, pa neka i partner oseti bol zbog izdaje kao i vi.

DEVICA

Ne grozite se tajnih veza, ali vam je teško da “plivate” u mutnim vodama. Partneru biste možda i oprostili prevaru, ali problem je što ne možete da zaboravite to nikada.

VAGA

Toliko ste šarmantni i neodoljivi, da lako prelazite granice flerta i varate partnera. Spremni ste i da zažmurite na švrljanje voljene osobe, ako vam je stalo do nje.

ŠKORPIJA

Iako vas bije glas fatalnog zavodnika, kada ste zaljubljeni, apsolutno ste verni. Kada volite, to pokazujete, ali izdaju ne praštate. Ako vas partner prevari, za vas više ne postoji!

STRELAC

Čak i kada se potrudite da budete verni, najčešće prevagne onaj avanturistički deo vaše prirode i skliznete u greh. Spremni ste da oprostite prevaru, jer znate da ni vi niste “svetac”.

JARAC

Previše držite do sebe, da biste tek tako partneru oprostili neverstvo. U tajne veze najčešće ulazite sa osobama koje poznajete preko posla.

VODOLIJA

Volite da švrljate, pa brzo rasterate one koji bi vam bili odani, a završite zaljubljeni u nestalne i neverne poput vas. Teško praštate, više zbog sujete, nego zbog povređenih osećanja.

RIBE

Vama ne treba poseban povod za flert, avanturu ili tajnu vezu, dovoljna je romantična atmosfera, sveće, vino i cveće. Ne možete da odolite dobroj, staroj igri zavođenja.

index.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori