Raspored planete diktira dešavanja u mesecu pred nama. Evo ko može da se raduje!

Ovan

Posao: Ovnovi koji budu tražili posao dobiće pregršt ponuda, ali ne bi trebalo da srljaju, već da se posle temeljnog promišljanja odluče za pravu. Mesečne astrološke prognoze kažu da su vam planete naklonjene, kao i da je ovo period kada bi Ovnovi mogli biti u dobroj prilici za sticanje novca. Možete očekivati priliv novca iz nepoznatih izvora, čak je moguće i nasledstvo.

Ljubav: Što se tiče ljubavi, Ovnovi će u ovom mesecu imati dosta prilika da stupe u kontakt sa uticajnim i moćnim ljudima. Singl Ovnovi će imati mogućnost da dožive romansu ili u akademskom ili u religioznom okruženju u prvoj nedelji novembra. Ovnovi koji su imali neke nerešene ljubavne probleme ili nesuglasice će u novembru biti u prilici da te stvari i reše. Možda će biti potrebno da eliminišu neke osobe iz svog života. Oni koji su u braku imaće jako strastven mesec i priliku za trudnoću.

Zdravlje: Dobro se osećate, ali obratite pažnju na ishranu i da prihvate i nešto zdravo da pojedu za promenu.

Bik

Posao: U prvom delu meseca budite nešto obazriviji po pitanju finansija. Budite štedljiviji i čekajte drugi deo meseca, kada će i finansijske prilike biti olakšane. Generalno gledano - poslovno - novembar za vas je prilično dobar, jer ćete pojačati svoje poslovne saradnje i otvoriti vrata ka nekim novim dogovorima i šansama. U drugom delu meseca ste u mnogo boljem položaju.

Ljubav: Početkom meseca ćete imati poteškoće u emotivnom životu. Vi ćete biti povredljiviji, osetljiviji nego inače, smatraćete da je partner previše krut i zahtevan. Često će se između vas dvoje javljati mogućnosti za sitnije rasprave, čak i za neko distanciranje. Morate da odigrate malo taktičnije i da budete spremni za kompromis. U drugom delu meseca situacija je već mnogo drugačija - vi i voljena osoba ćete harmoničnije funkcionisati, a vi lično ćete biti u odličnom raspoloženju, puni optimizma. Bikovi koji su sami imaće prilike da započnu vezu i poznanstvo više nego inače.

Zdravlje: U prvom delu meseca više vodite računa o sebi - jedite redovno, odmarajte se i praktikujte neki vid rekreacije. Izbegavajte velike skupove i gužve.

Blizanci

Posao: Početkom meseca se morate posebno usmeriti na održavanje sklada i dobru komunikaciju u poslovnim partnerstvima, ali se i potruditi da budete aktivni u pronalaženju novih osoba koje biste mogli uključiti u svoj poslovni život. Mogućnosti za neke nove poslove se takođe otvaraju pred vama. Što se finansija tiče, u prvom delu meseca malo stegnite kaiš, jer ćete imati troškove.

Ljubav: Do polovine novembra će Venera i Mars u vašem polju doma i porodice na dnevni red izneti probleme koji već duže vreme postoje u odnosu sa partnerom. Ove probleme je potrebno rešavati, a ne izbegavati. I vi i partner ćete povremeno osećati potrebu da pobegnete od svega. Ukoliko ste sami, od samog početka druge dekade oktobra za vas se otvaraju povoljne emotivne prilike. Imate vrlo ozbiljnu šansu za ulazak u stabilnu emotivnu priču. Sigurno je da će vas jedna osoba privući na prvi pogled.

Zdravlje: U prvom delu meseca ćete povremeno prolaziti kroz dosta iscrpljujuće momente, pa vaš imunitet može malo opasti.

Rak

Posao: Planete vam nisu naklonjene pa ćete teže ostvarivati zacrtane planove. Ali nemojte da vas to obeshrabri, samo treba da pristupite studiozno poslu i rešenje će doći. Postoji mogućnost da se nekim Rakovima partner meša u posao, što će imati negativan uticaj na karijeru. Za nezaposlene Rakove sledi povoljan period kad je karijera u pitanju. Brz pronalazak posla.

Ljubav: Dok u poslu zvezde nisu raspoređene u vašu korist, dotle je situacija u ljubavi potpuno drugačija. Zračite šarmom i osobe suprotnog pola to i te kako vide i osećaju, i dobro reaguju na vas. Postojaće velike mogućnosti za ulazak u romantičnu vezu. Ovaj mesec je povoljan za zabavu i društvene aktivnosti. Oni koji su zauzeti će biti u prilici da razgovaraju o potomstvu ili krunisanju veze.

Zdravlje: Osećate se dobro i nemate nikakvih problema ili tegoba.

Lav

Posao: Novembar će biti mesec pun obaveza za vas. To se naročito odnosi na prve dve nedelje, moraćete da se naradite, ali je najveći problem to što nećete biti adekvatno nagrađeni za to, odnosno izostaće finansijska nadoknada. Ali, kada pređemo u drugi deo oktobra, skinućete jedan veliki deo balasta sa sebe i konačno početi da postižete prave rezultate.

Ljubav: Tokom novembra Lavovi će biti okrenuti samo sebi i svojim potrebama. Oni koji su u vezi mogli bi da imaju problema zbog toga, jer partner to oseća i nije previše srećan zbog toga. Međutim, vi nećete biti raspoloženi da išta menjate i očekujete da to partner uradi pa je izvesno da će se sve završiti svađom. Problemi u brakovima mogu dolaziti i zbog nepovoljne finansijske situacije. U drugom delu meseca nešto bolja situacija, ali i dalje ne kao ranije. Sami Lavovi neće imati previše sreće u pronalaženju partnera, ali će se bar dobro provoditi u izlascima.

Zdravlje: Zdravstvena situacija za Lavove nije sjajna jer će se previše iscrpeti na poslu. Poradite na svom imunitetu koliko god to možete.

Devica

Posao: S jedne strane vaša ambicioznost je evidentna tokom ovog meseca, ali sa druge ne očekujte da će vam se poslovne prilike magično otvoriti same od sebe. Moraćete maksimalno da se trudite i date sve od sebe. Vaše polje novca se budi na pravi način u drugom delu oktobra - tada očekujte pojačane prilive.

Ljubav: Ni vi ni emotivni ili bračni partner nećete imati ni dovoljno vremena, a pogotovo strpljenja jedno za drugo. U prvom su delu oktobra vaši bitni odnosi na jednom velikom ispitu i zaista će biti potrebno dosta truda da biste ovaj ispit pregurali kako valja. Druga polovina oktobra donosi vam rasterećenost, pa ćete lakše funkcionisati sa voljenom osobom. Device koje su same imaće mogućnost da budu u kontaktu sa zauzetima ili sa onima sa kojima imate razliku u godinama.

Zdravlje: U prvom delu meseca nešto više obratite pažnju na potrebe svog organizma, jer ćete u tom periodu biti pod uticajem stresa, umora, nervoze. Izbacujte negativnu energiju kretanjem i fizičkom aktivnošću, odmarajte se i vodite računa o ishrani.

Vaga

Posao: Karijera ulazi u miran period koje bi osobe sa suncem u Vagi trebalo da iskoriste za pravljenje planova, a akciju da ostave za kasnije. Ono što treba naglasiti je da će te odluke biti velika transformacija za vas. Finansije će ovog meseca biti u centru pažnje. Planete donose povoljan uticaj, tako da imate priliku da dobro zaradite. Uticaj Jupitera i Plutona pomoći će vam da postignete uspeh u kreativnom radu.

Ljubav: Kada su u pitanju ljubavni odnosi, tu može doći do problema zbog retrogradnog kretanja planete ljubavi. Predstoji ispitivanje odnosa gde će se Vage pitati da li da nastave odnose ili ne. One slabije Vage bi mogle da prekinu vezu, dok će one jače svoje odnose još više učvrstiti. Ovog meseca vaš ljubavni život ima tendenciju da se više svodi na strasti. Oni koji su u braku mogu imati razgovore u vezi sa potomstvom.

Zdravlje: Zdravlje će u novembru sigurno poslužiti Vage. Ono na šta Vage treba preventivno da obrate pažnju je depresija.

Škorpija

Posao: Imate entuzijazam i veliku želju da krenete sa nekim poslovima, sada je trenutak da to i ostvarite. Imaćete malo sreće pa će vam sve ići od ruke, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Taj povoljan period se menja krajem meseca pa ga maksimalno iskoristite.

Ljubav: Za Škorpije u novembru dolazi mirniji period. Manje ćete izlaziti, družićete se uglavnom sa partnerom u svoja četiri zida, prijaće vam da se osamite. Ali, nemojte da to predugo traje. Moguće su manje razmirice sredinom meseca jer ćete iz nekog razloga biti nervozni. Postoji mogućnost da tokom treće dekade novembra započnete flert sa nekim, pripazite se. Škorpije koje su u potrazi za ljubavlju moraće malo više da se aktiviraju. Nude vam se bivši partneri, ali to ne bila dobra opcija za vas.

Zdravlje: Pokušajte da navike koje ste stekli i održite - da se hranite redovno, odmarate, da se umereno bavite rekreacijom...

Strelac

Posao: Planete na poslovnom planu u novembru nisu na vašoj strani. Može doći do zahlađenja odnosa na poslu i nepredviđenih gubitaka. Okrenite se ljudima koji vam znače i u čiju ste podršku sigurni. Zbog retrogradnog kretanja planeta Strelčevi će u novembru trebati da ulože više energije nego inače da bi zaradili dovoljnu količinu novca. Ono što je povoljno je da će krajem novembra dobiti priliku da isprave sve ono što ih je kočilo i blokiralo na polju karijere.

Ljubav: Emotivni odnosi će za Strelce u novembru biti puni dinamike, ali biće dosta složenih situacija. Do 19. novembra Strelčevi će imati prilike da započnu značajnu romantičnu vezu. Posle ovog perioda dinamika odnosa će se utišati. To se naročito odnosi na one koji su u dužim vezama.

Zdravlje: Što se tiče zdravlja, za Strelčeve u novembru neće biti problema.

Jarac

Posao: Ovaj mesec će vam proći dosta mirno, bez neke velike problematike i u njemu ćete uglavnom razrađivati ono što ste već pokrenuli i ojačavati svoje poslovne veze i kontakte. U drugom delu meseca pokrenućete poslovne dogovore, saradnički odnosi će se poboljšati, a sa nadređenima ćete češće uspevati da pronađete kompromis.

Ljubav: Za one koji su u emotivnim vezama i brakovima dolazi vreme zabave i uživanja sa partnerom. Više ćete izlaziti i družiti se. Oni koji su već neko vreme u vezi, sada bi mogli i da počnu da prave zajedničke planove da malo uozbilje odnos. Dobro funkcionišete sa partnerom pa bi trebalo iskoristiti ovaj trenutak. Sami pripadnici ovog znaka vrlo brzo će početi da se interesuju za nekog sa kim su se upoznali tokom nekog zajedničkog posla. Ukoliko niste zainteresovani za nešto ozbiljnije, imaćete sve više prilika kako mesec bude odmicao.

Zdravlje: Manji problemi sa zglobovima, inače osećate se dobro.

Vodolija

Posao: Za najveći broj rođenih u ovom znaku novembar donosi napredovanje na poslu. Imate agresivnije nastup kad su u pitanju vaše profesionalne ambicije. Postoje veoma dobri izgledi da savladate prepreke svojim smelim stavom. Što se tiče finansija, ovog meseca one će biti izazov za vas. Kako mesec bude odmicao, pod povoljnim uticajem Neptuna i Urana, vaš finansijski status će se poboljšavati.

Ljubav: Sledi vam uzbudljiv mesec pun izlazaka, provoda, brojnih društvenih događanja, što će naročito prijati onima koji su sami. Biće puno prilika da se upoznaju novi ljudi, a moguće je da će se nešto od toga završiti i vezom. Takođe, postoji mogućnost da neke Vodolije nađu ljubav u profesionalnom okruženju sa starijim kolegom. Ovo je takođe jedan blaženi period za Vodolije koje su u braku jer postoji mogućnost trudnoće.

Zdravlje: Trebalo bi poboljšati ishranu i fokusirati se na dizanju imuniteta.

Ribe

Posao: Postoji mogućnost za razvoj u karijeri uz vašu jaku inicijativu i podršku porodice. Profesionalni život zahteva mnogo rada. Ribe će ovog meseca imati podršku planeta i vaš instinkt će vas voditi ka uspehu. Pod uticajem planete Mars možete nastupati agresivnije na polju karijere, što dovodi do pozitivnog razvoja. Ribe bi ovog meseca trebalo da uspore kad su finansijski poduhvati u pitanju. Savet je da pre nego što uložite dobro razmislite. Postoji prilika za sticanje novca u poduhvatima povezanim sa inostranstvom ili oblastima u vezi sa obrazovanjem i putovanjima.

Ljubav: U novembru planeta ljubavi za Ribe neće biti u fokusu. Postoji mogućnost za brze promene u ljubavnim odnosima. Ribe koje su same mogu potražiti ljubav u inostranstvu ili u akademskom okruženju. Radno mesto takođe može biti izvor romanse u narednih nekoliko nedelja. One Ribe koje su već u vezama stalno će biti u nekom čudnom odnosu ljubavi i svađe sa partnerom, ali to je prolazno.

Zdravlje: Zdravlje će u novembru poslužiti osobe rođene u znaku Riba. Savetuje se čuvenje energije za važne stvari i čišćenje od toksina.

blicmagazin.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori