Izgleda da je on spreman da kaže "Da".

Pretpostavljaš već duže vreme da tvoj dragi nešto smera, ali nisi sigurna da li je to ono što priželjkuješ? U nastavku otkrivamo 7 sigurnih signala da on želi da postaneš njegova žena i samo je pitanje vremena kada će izvaditi verenički prsten!

Upoznaje te sa svima

Skoro svi u njegovom okruženju znaju da si mu devojka i koliko ste dugo u vezi. Ponosno želi da te prestavi celom svetu i verovatno i vrapci na grani znaju da si ti žena njegovog života. Možemo samo da kažemo, blago tebi na ovakvom muškarcu!

Poziva vas na porodična okupljanja

Ti si uvek njegov "Plus one" na svakom porodičnom ili prijateljskom okupljanju i već su svi navikli da vas viđaju u paru. Ponosan je jer ima najlepšu pratilju i samo je pitanje vremena kada će izvaditi verenički prstem.

Poverava ti se apsolutno o svemu

Bez obzira na to da li je problem na poslu ili sa prijateljima, porodicom, tvoj dragi će da ti poveri svaku sitnicu o svom životu jer zna da ćeš uvek da ga razumeš i podržiš. Ukoliko ti veruje bezrezervno veruj nam, to je gotovo korak do onog čuvenog "Želiš li da ostatak svog života provedeš sa mnom?".

Počinje priču o deci

Ako tvoj dragi otvoreno i bez straha počne da priča o svojim planovima za budućnost i kako planira da vaspitava vašu decu, verujte nam da nije to bez razloga i nije u šali. Spremite odgovor, jer možete u skorijoj budućnosti dobiti čuveno i željeno pitanje.

Ima drugove koji su oženjeni ili u ozbiljnoj vezi

Ukoliko je okružen prijateljima koji su već zakoračili u bračne vode ili su na korak od toga, uopšte se nemojte čuditi ako i on planira nešto slično u skorijoj budućnosti. Možda se već raspituje kako je najlepše da te zaprosi.

Druži se sa tvojom porodicom

Ne samo što je blizak sa tvojom sestrom ili bratom, već  mu nije problem da se opušteno druži i sa roditeljima. Jednostavno želi da bude blizak sa ljudima koji su tebi važni, jer će verovatno i oni biti deo njegove porodice u budućnosti.

Želi da počnete da živite zajedno

Da li je potrebno da detaljnije objašnjavamo da je on ubeđen da ste vi žena njegovog života?

lovesensa.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori