Evo o kojim se predstavnicima zodijaka radi:

Blizanci

Blizanci su humani iznad svega! Njima je pre svega važno da osobe koje žive u njihovoj neposrednoj blizini budu zadovoljne i ispunjene. U tom pogledu, prvenstveno su orjentisani da bude lepo njihovim bližnjima. Ukoliko je neko u nevolji, oni pristižu u pomoć, bez obzira na to da li se od njih očekuje da pomognu ili ne. Vrlo često i ne pitaju onog kome je pomoć potrebna. Oni nekako smatraju da im je dužnost da budu humani, pa će sasvim sigurno pomoći i osobama koje možda i nemaju prevelike veze sa njima. Blizanci sigurno ne pričaju o svojoj humanosti, njome se ne hvale i podrazumevaju to kao nešto što je sasvim normalno.

Rak

Rak bez humanosti naprosto ne bi bio Rak! Izgubio bi veliku dozu sopstvenog identiteta i onda to definitivno ne bi bilo ni malo dobro. Međutim, oni jako retko, gotovo nikada ne odustaju od svojih ciljeva i u globalu, trude se da zaista uspeju da održe sebe u nekom duhu koji je potpuno podređen drugima. Prvu liniju prioriteta kada su oni u pitanju, definitivno imaju njihovi bližnji, posebno oni najbliži, a onda i svi drugi. Rakovi su često članovi, ali i pokretači raznih humanitarnih oragnizacija i u okviru istih svoj posao obavljaju maksimalno profesionalno. Ne postoji osoba koja može toliko predano da se bori za druge, a posebno za one ugrožene. Doza sažaljenja koju imaju u sebi ih uvek tera da pomažu drugima, posebno ako nečiji loš položaj, loše zdravstveno stanje ili neimaštinu vide svojim očima.

Vodolija

Vodolije imaju savesti na pretek, ali i saosećanja za druge ljude! Oni nisu samo humanisti kada je reč o ljudima, već posebno lep osećaj imaju i kada su životinje u pitanju. Kod njih je uvek cilj u tome da postignu dobru ravnotežu, vodeći računa da sve ono što je lepo se i dogodi i da postane daleko laše nekom drugom. Ako su oni u tome pomogli, taj osećaj koji ih obuzima je dovoljno velika nagrada. Vodolija sigurno nikada neće okrenuti glavu na drugu stranu, trudeći se da ne vidi sve to šta se dešava, jer ima veliku volju da kroz pomoć drugima osveži svoju ravnotežu. Bilo da će hraniti pse lutalice ili da će skupljati finansijsku pomoć za njih, Vodolija će konstatno biti uključena u neku vrstu humanitarnog rada. Njima to dođe kao hobi, posle kojeg se osećaju maksimalno zadovoljno, ispunjeno i lepo.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori